Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.



Har vart på många ställen men stället jag varit mest på (förutom skola och hemmet) är det ovan.

Skottår!

Den 29 februari, datumet som enbart förekommer vart fjärde år. Ska alldeles strax svida om till träningskläder, har hört att det tydligen är bra att träna? Så varför inte pröva liksom. Fina vännen ska även med i dag och det ska bli mycket trevligt, hon ska få sin julklapp också, he-he! bättre sen än aldrig.

Igår innan ödesmatchen så shoppade jag, kom hem många riksdaler fattigare men några klädesplagg rikare! Supernöjd!


Den så kallade ödesmatchen.

Matchen igår har resulterat i en väldigt irriterad hals och hes röst. Men fan så skönt det var. Slutsålt och massivt tryck på läktarna, nu kan folk få snacka om medgångssupportrar för inte fan är det vad vi Djurgårdssupportrar är. Alltid oavsett!

Matchen var iallafall i sin helhet en nervös tillställning, och efter full tid hade LHC gjort ett mål, av Figren, inte så rättvist men det är hockey så det är bara att acceptera. Detta mål kom i slutet av andra perioden, så DIF steppade upp och gjorde en G R Y M tredje period och där kom även kvitteringen. PP-mål, skott av Honken och styrning av M.Tjärnqvist, äntligen säger jag bara!

Tillställningen gick till förlängning, där stolpfan var ivägen för en vinst. Straffar och där fick Snygg-Pontus avgöra (LYCKA!) och Wesslan briljerade på sista straffen (som vanligt). Två poäng och en tiondeplats senare åkte vi hem. Nu finns det inget annat än seger i de resterande matcherna!


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag oroar mig för det mesta faktiskt, är en sån människa. Varje gång jag ska ha prov eller redovisning till exempel.

Eftersom att jag är så jäkla trött tänker jag inte göra något djupt svar. Just nu är det väl oro över hur serien slutar, om det blir kvalserie, ingemansland eller slutspel. Det kan sluta hur som helst nu, efter vinsten mot LHC ikväll (mer om det i morgon). Ett slutspel skulle i alla fall inte sitta fel.

Nu däckar jag!

Måndagsbio!

Vaknade vid tio idag, men segade mig kvar i sängen till, hör och häpna, två!! Ja, ibland behöver man ta det lugnt, det är ju trots allt första dagen på ett mysigt sportlov så. När syster kom hem från jobbet klev jag upp och gjorde mig i ordning, vidare till mormor och morfar. Där spenderade vi en stund och hann med en fika innan vi begav oss till biografen. Skulle ses en film, nämligen En gång i Phuket, den var bra och rolig.

Nu har nervositeten inför i morgon intagit min kropp, viktiga poäng står på spel och jag vill verkligen ha en vinst. Innan match ska jag inta en frisörsstol och få mitt barr fixat, ska äntligen få se hur världen ser ut utan en lugg halvvägs ner i ögonen. Ska även hinna med lite shopping, nu ska det bli Big Brother.


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



Detta är alltså vad jag har haft på mig under dagen, gick visserligen runt i pyjamas halva dagen.

True......


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har inte bara en bästa vän utan är bortskämd nog att ha två!


Mickis


Syster


Det finns saker jag älskar.



- Skorna på bilden - Varmare väder - Två vinster i rad (en utav dessa på straffar, men vinst som vinst) - Inställda lektioner - Lediga dagar - Twitter och bloggar - Gymbesök - Big Brother (måste vara med) - Kristofer Ottosson (han förtjänar en plats efter matchen mot SAIK).

Det finns saker jag hatar.



- Tråkiga dagar - Mitt hår - Saknad - Förkylningar - Inget biobesök - Ebb i kassan - Shoppingsug

Har insett att jag inte har mycket att hata just nu, de saker jag kommer på är även såna som de flesta kommer ändras under den kommande veckan.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag önskar att jag inte hade den dåliga vanan att skjuta upp saker framför mig, det spelar nästan ingen roll vad det är. Jag hittar liksom alltid på saker att göra istället för t.ex att städa, plugga och annat. Borde ändra på det då jag vet att det är så mycket skönare att göra sakerna på en gång istället för att ha det hängandes över axlarna och veta att man har ett "måste" att göra.

Har väl även vanor som dom flesta har, typ bita på naglar och nagelband! Något jag verkligen inte vill göra, men som har blivit lite av en vana och vid nervösa tillfällen är fingrarna mellan tänderna ändå.

Omgång 51

Denna lördag begav sig Djurgårns tunga grabbar upp till Norrland, närmare bestämt Skellefteå för att ta sig an ett väldigt bra hockeylag, SAIK. Tror nog att alla vet hur bra dom är, och hur dåligt det har gått för DIF på bortaplan (i övrigt också, men speciellt bortaplan).

Första perioden var faktiskt riktigt väl genomförd och man hade ett par chanser, men perioden blev mållös. Andra perioden som i vanliga fall brukar vara, med risk för att låta väldigt negativ, riktigt urusel, var riktigt bra och det var även i denna period som DIF tog ledningen genom Otto, välförtjänt då spelet såg positivt ut. Innan periodens slut hade SAIK hunnit kvittera. Tredje bjöd på två mål, ett från vardera lag. Förlängning och straffar väntade. Sillen satte den avgörande och Wesslan knep alla. Då blev man lycklig.

Dessa två poäng ledde till att vi gick upp på samma poäng som LHC, med sämre målskillnad dock så ingen förändring i tabellplacering. Nu är matchen på tisdag sjukligt viktig, då det är LHC som kommer på besök.

Djurgårn, vi ger aldrig upp. Måste också berömma det uppoffrande spelet de har haft de två senaste matcherna, det är så man vill se dom spela. Någon som gjorde en av sina bästa matcher i dag var faktiskt våran trotjänare Kristofer Ottosson. Jag blev väldigt positivt överraskad över hans spel.


Jag vet hur du ser ut med inga kläder.

Ännu en dag har tagit slut. Denna lördag har spenderats med mamma och pappa, i Uppsala, på IKEA. Tror vi satt/stod där i ett par timmar och planerade köket som ska få äran att inta vårt hus. Kan nämna att det kommer bli så himla fint och mycket bättre än det vi har nu. Jag är väldigt förväntansfull. Kom hem i lagom tid till lördagsmatchen, borta mot SAIK (nämner det i ett senare inlägg). Avslutar nu dagen med ännu mer tv-tittande och dator.

Igår var jag somsagt ledig, tur var väl det, för jag vaknade upp med feber. Inte det roligaste, men satte mig vid köksbordet och vilade. Efter några timmar var febern som bortblåst och jag trotsade lite snuva och begav mig till gymmet. Tog det dock väldigt lugnt.

Ska nog alldeles strax sova, njuter av att ha lov!


Marry me?



Dessa skor har jag blivit helt förälskad i, om det inte hade vart för prislappen hade dom bott i min skosamling vid den här tidpunkten.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Hur mycket som helst!

- Resa, till varmare destinationer för att njuta av sol och bad.

- Bege mig till andra sidan pölen för att kolla på NHL!

- Shoppa, shoppa, shoppa (då behöver jag inte ha ångest över hur dyrt det är)

- Köpa lotter (man kan ju alltid försöka vinna mer)

- Göra om vårt kök här hemma!

- Köpa VM-biljetter till hela familjen

- Säsongkort livet ut, typ!

- Bil till min syster! (som jag sen kan låna)

- Skänka lite till välgörenhet

Ja, det är vad jag kan komma på för tillfället, finns säkert mer som jag inte kommer på nu!

Djurgårn, vi ger aldrig upp!

Igår var nervositeten olidlig, genom hela matchen. Hade feber och var hög på koffein, addera sen nervositet så kan ni tänka er hur jag var. Jobbigt sällskap helt enkelt. Vi intog Stockholm vid fyratiden, där besökte vi lite butiker, förälskade oss i skor och åt mat. Två timmar efter det begav vi oss till våra platser på Hovet.

När klacken och större delen av arenan började sjunga "Djurgårn, vi ger aldrig upp" , höll jag på att börja storböla, det var så fint, desperation och kärlek i ett. När dom skrinnade in på isen så var förväntningarna stora. Första perioden var det verkligen DIF för hela slanten, att dom enbart gjorde ett mål signerat Mika Zibanejad, var i underkant, jag tyckte dom var värda ett par till. Andra perioden var som alla andra, sämre! Men vi lyckades ändå bevara 1-0 ledningen från första. I tredje lyckades Jimmie hitta en lucka och trycka dit 2-0, att Växjö sen reducerade skiter jag fullständigt i, FÖR VI VANN! Ibland är det lycka att åka dit och se dom göra en sån härlig kämparinsats. Wesslan tog en fajt, folk täckte skott hit och dit. Printzens härliga "segervrål" var nog ett av de gladaste jag sett.

Visserligen fortfarande kvalserieplats men vi knaprade in på LHC, Växjö, Modo!



Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag faller för väldigt olika killar. Vissa har utseendet andra har personligheten och beteendet. Så det är ganska olika. När det gäller utseende gillar jag killar med lite mörkare hår, dock inte svart. Typ mörkblonda/brunhåriga (alltså inte riktigt blonda), tycker även det är väldigt fint med bruna ögon. Även de som har snälla ögon står högt upp på listan. Killarna jag faller för ska vara längre än mig (inte så svårt dock).

Något som är väldigt sött tycker jag är när en kille är lite småblyg, inte för blyg men inte heller för framåt så att han blir störig. För mig blir en kille snyggare och mer intressant ju snällare han är.

Har dock ett krav, sportintresserad! Helst ska människan vara vältränad och drömmen om det är en hockeyspelare.

Ett urval av killar jag tycker är snygga!


Sportlov.

Fick precis mitt efterlängtade sportlov, skulle egentligen ha haft skoldag i morgon också, men med enbart en lektion så tyckte läraren att det var onödigt att komma dit, det tyckte vi med för den delen.

Har haft en kort skoldag, 8.50 - 12.05, mycket skönt kan jag meddela. Så nu sitter jag i köket och väntar på att storasyster kommer hem från arbetet. Vi ska vidare till Hovet och skrika, för nu accepterar jag inget annat än vinst (vet att jag ändå befinner mig där oavsett vinst eller förlust). Ska fortsätta med att göra mig i ordning m.m.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.



Sommar, vinster och stämning, drömhåret.

Pojkvän skulle jag inte heller säga nej till.


I've got a cold

Insåg i morse när klockan ringde och jag knappt orkade upp ur sängen, att jag mådde för dåligt för att pallra mig i väg till skolan. Jag blev alltså hemma hela dagen. MTV och olika filmer har hållit mig sällskap dom ensamma timmarna i soffan (då jag äntligen orkade upp ur sängen masade jag mig upp till soffan). Har även haft datorn i knät några av dessa timmar, såg då att Chicago Blackhawks facebooksida äntligen nämnde Krüger, då han nätade ännu en gång i nattens match mot Detroit. Så jäkla kul för honom.

Ska snart bege mig in i duschen, för hur dåligt jag än mår i morgon ska jag till skolan och vidare till Hovet. Det är dags för en vinst igen, annars vettefan vad jag gör. När pappa sa i telefonen i dag "vi får nog åka upp till Leksand och kolla på Djurgårn snart", insåg jag att det är väldigt nära kvalserie och ett år i Allsvenskan. Orkar inte.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ett mål jag däremot har är att gå ut skolan med så bra betyg som möjligt, sen vill jag helst av allt skaffa ett jobb efter det. Känner inte att jag orkar plugga vidare i nuläget, jag får se helt enkelt.

En dröm är väl att få uppleva ett SM-guld med DIF, på plats. Har aldrig gjort det så det skulle vara en underbar dröm.

Önskningar för tillfället är väl att DIF slipper kvalserie och håller sig kvar i Elitserien, det ser väldigt mörkt ut men.

Fever...

Halvligger i soffan och kollar på hockey, ser ut som ännu en förlust och det går bara neråt och neråt. Orkar inte....

Har spenderat min dag på Våga Vara Egen - UF mässan. Mådde helt okej hela dagen och hade det trevligt dagen igenom. Åkte hem efter en föreläsning och var hemma vid halv fem. Känner mig galet hängig nu och tog nyss tempen och den "härliga" manicken visade att fallet var feber. Jobbigt läge, känner att det inte är roligt nu, sjuk, förluster och träningsvärk.

Ska deppa med en semla nu.


Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

Jag tycker att varje årstid har något som jag gillar, kan nämna det.

Vår - Då vet man att man går mot varmare tider och kan använda vilka kläder man vill, utan att frysa. Man vet också att det blir ljusare och så mycket finare.

Sommar - Vad behöver man säga? Varmt, soligt, sommarlov (dock mitt sista nu i sommar) och man kan njuta av vackra dagar och kvällar.

Hösten - Gillar när löven blir röda/gula/orangea, fyller även år denna årstid och det gör hösten lite bättre (fyller arton nu i höst, ÄLSKA!) Sen mysiga höstkvällar med tända ljus t.ex. Hockeysäsongen håller också på.

Vinter - Gillar snön, även fast det är kallt är det alltid kul att kunna åka skidor och skoter m.m. Även hockeysäsong här med så.

Skulle nog inte klara mig utan alla årstider, utan variation skulle jag nog tröttna LÄTT. Vill verkligen inte ha sommar året runt inte heller vinter, då finns det inget att längta till.

Slutkörd!

Vaknade i morse och kände att det var en förkylning på gång, tänkte inte mer på det och begav mig till skolan med lite snuva. Hade ingen lektion på morgonen pga sjuk lärare, efter det en mattelektion och ännu mer håltimme, lunchen blev lång. För att slippa resten av dagen kollade vi på en film som skulle ses senare under dagen. Slutade vid halv tre och jag tog mig en mysig fika med syster på Pelikan. Efter lite onyttigheter begav vi oss vidare till gymmet, välbehövligt! Men insåg nu, då jag sitter invirad i en filt och känner mig inte helt kry, att det kanske inte var mitt smartaste drag. Gjort är gjort.

I morgon ska jag till Älvsjö och Våga Vara Egen mässan, ska bli inspirerad tills nästa år då det är våran tur att starta UF - företag. Hoppas på en mysig dag med trevligt folk. Nu ska fixa musik på min iPod.

Sötaste bebis!

This week I love



- Big Brother, sjukt men ändå så underhållande - Lugna dagar - Inga måsten - Kortspel med kära vänner - Nya inköpen i klädesväg - En vecka till sportlov - Snygga människor (Cam Gigandet, Pontus Åberg m.m) Kryllar av dom - Bra filmer.

This week I hate.



- Söndagar, inte min favoritdag direkt - Filmrecensioner, att skriva dom, förresten även att läsa dom - Störande människor - Luleåiter, känner hur hatet växer sig större - Förluster, det är inte ens kul längre - Målsnålheten - Lärare - Lång lugg - Ilningar i tänderna

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Svår punkt! Finns många jag skulle vilja träffa just nu, Evelina & Johanna, Mickis.

För att välja någon som jag aldrig träffat skulle det vara Pontus Åberg eller hela Djurgårdens A-lag, har dock inte modet att göra detta till en verklighet. Tror inte att det kommer bli verklighet heller, men jag kan ju fortfarande vilja göra det!


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. Jag har väldigt höga krav på mig själv och går det inte bra i t.ex. skolan så kan jag må väldigt dåligt.

2. Även hockeyn påverkar mig väldigt mycket, när det går bra för DIF, gör även jag i från mig. Låter sjukt men det är sanningen.

3. Jag är en riktig hemmamänniska, åker enbart bort om jag verkligen vill. Kanske inte så bra alltid, men så är det.

4. Jag älskar att befinna mig i våran huvudstad Stockholm, allt som har med Stockholm att göra är kärlek för mig. Göteborg är också en favoritstad.

5. Snål är något jag är mot mig själv, inte ofta jag shoppar även fast jag hittar saker jag vill ha. När jag väl handlar brukar det bli dyrt dock.

6. Jag är väldigt sportintresserad och kan kolla på nästan vad som helst inom genren sport. Med undantag från vissa sporter.

7. teenagerposts.tumblr.com är något jag finner väldigt underhållande och det är MÅNGA som passar in på mig.

8. Jag är en drömmande person och är ofta i mina egna tankar och det är inte alltid så roligt då det är drömmar och inte verklighet.

9. Jag hatar att vara i centrum och att stå framför folk och prata när all fokus är på mig är något utav det värsta jag vet.

10. Sista grejen: Djurgården är det bästa jag vet! Dom kan spela hur dåligt som helst och förlora, dom kan befinna sig på kvalserieplats, men i slutändan spelar inte det någon roll alls, jag älskar dom lika mycket ändå.

Lista!

Tänker lägga upp en lista eller rättare sagt listor då jag inte känner att jag har nån större motivation till mycket annat.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favoritårstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Depressing

Det är tungt nu! I går blev det konstaterat att vi är "sämst i stan". Till en början tog DIF ledningen med 1-0 och spelade faktiskt bra. När sen kvitteringspucken satt så rasade allt, och då menar jag verkligen allt. 32 sekunder efter 1-1 kom 1-2 och sen bara fortsatte det att se tungt ut. Hela matchen slutade 1-4 och det var mycket deprimerande. Vi ligger alltså fortfarande på en elfte- och kvalserieplats.

Sen var det även riktigt tråkig stämning, med nästan helt tomma kortsidor kan man i och för sig inte förvänta sig något annat, men det var riktigt tråkigt i alla fall. Inte samma stämning som på tidigare derbyn.

Just nu vet jag inte vad som kommer hända, vill inget hellre än att se dom gå till slutspel, men det gör mig absolut ingenting att hamna nia eller tia, för kvalserie känns inte som ett bra alternativ för tillfället. Spelet ser ju stundtals bra ut, men ibland ser det så krampaktigt ut så jag vet inte vad. Jobbigast är nog att veta hur bra dom egentligen kan spela, men att det inte sker. Nu finns det fan ingen annan väg än uppåt.


17 February

Har haft en av de mest värdelösa dagarna i mitt liv, var i skolan, hade ingen lektion första timmen. Gick och åt fiskburgare i goda vänners sällskap, hade sen religion och prat, prat, prat. Skulle efter det ha haft Svenska, men då en del av klassen inte var klar med annat arbete fick vi göra något "kreativt" enligt vår lärare. Vi tyckte att något kreativt för oss var kortspel. Det satte vi igång med och kul hade vi allt. Skrattade så att tårarna sprutade. Blod, svett och tårar kan sammanfatta det (även skrattet då).

Vid tre tiden var jag hemma igen och skulle egentligen ha gått på bio med syster min, men icke! Vi hittade absolut ingen film som föll oss i smaken så det är en hemmakväll med filmmys.

Nu ska det bli fokus på filmen istället för att sitta här och häcka.






AAAAAAAAAAAAAAAARGGGH!!!

JUST NU HATAR JAG INKOMPETENTA KOMMENTATORER SOM INTE KAN ETT JÄVLA SKIT! JAG SJÄLV SKULLE GÖRA DET BÄTTRE!

Förövrigt blev det en förlust med 2-1 och vi är nere på kvalserieplats. BLÖÖÖÖ!


Valentine's day

Som alla vet och som jag antar att alla har skrivit på Facebook, så är det Alla hjärtans dag. Inte något speciellt mer än att man ska ägna dagen åt att göra saker man gillar och umgås med folk man gillar. I andras fall pojkvänner/flickvänner. I mitt fall skridskor, fika och hockey.

Skridskoåkningen skedde under idrottslektionen, och ömma fötter hade vi, men det stoppade oss inte från att fortsätta. Jag hade superkul och såg en av de snyggaste killarna i Norrtälje. På ett par skridskor också! Där träffade jag Matilda och vi gick ner på stan för att ta en fika tillsammans. Väldigt mysigt då vi inte träffats på ett tag.

Nu sitter jag i soffan och spenderar det sista av alla hjärtans dag med det jag älskar mest, Djurgårdens IF. Just nu ligger vi under mot Frölunda i Scandinavium. Illa illa. Derby på torsdag. Kom igen nu!






Ämnen

Har kommit på vilka ämnen jag gillar respektive ogillar.

LIKE
Företagsekonomi är faktiskt riktigt roligt när man väl förstår vad man håller på med. Jag gillar att hålla på att knepa och trixa med konteringar som vi håller på med för tillfället. Detta skulle också kunna vara något jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden, men man vet aldrig. Det kan ändras så snabbt, det kan även det här med att gilla ämnet göra. Då man aldrig vet vad nästa område är.

DISLIKE
Filmkunskap är ett riktigt jävla tråkigt ämne, trodde att det skulle vara ganska roligt när jag valde det till mitt I-val i period 2, nu vill jag bara att det ska ta slut. Detta kan nog bero på att vi har två olika lärare, en som är slapp med allt vi gör och en som tar allt way to serious. Den sistnämnde gör även inte lektionerna så roliga och givande utan pratar på i sin takt.

PEACE!

Just another day

Att göra tre saker samtidigt (plugga, blogga och kolla på tv) är nog inte riktigt min grej. Dessvärre är det pluggandet som blir lidande då programmet Får vi följa med? rullar i tv-rutan. Lite småmysigt tycker jag allt att det är. Jag har dock inte ägnat hela kvällen åt tv och dator, har suttit med musik och läst igenom det som ska kunnas till Företagsekonomi provet i morgon. Ska snart fortsätta med det.

I morse hade vi redovisning, och att vara hungrig och nervös, samtidigt, är inte en bra kombination under en redovisning. Det hela slutade med att jag lyckades med mina repliker med nöd och näppe och en skakande hand. Det går framåt i alla fall. Tur är väl det. Våran lärare var nöjd med den och det får väl hela gruppen också vara.
Har faktiskt inte gjort mycket mer under dagen, lektioner hit och lektioner dit. Inget speciellt.


L M L


- Vinsten i både match och turnering - Stockholm - Mysiga byxor - Volvo XC60 - Landslaget - Kontoret (så klockrent, älskade det) - Gulliga ungar - Musik.

Inte så himla mycket glädjeämnen just nu...

F M L


- P L U G G! - Redovisningen av våran pinsamma film i morgon - Otroligt dåliga konditionen jag har - Min rygg - Jobbiga människor - Lång lugg - Äckligt snygga människor (endast för att man blir avis) - Otrevlig personal.

Oddset Hockey Games

Kom hem för en-två timmar sen. Från finalmatchen i Oddset Hockey Games. Det blev en rolig avslutning på min helg och på turneringen. En vinst med 3-1 (Kronwall, Jonas Andersson, Jolla Lundqvist) och turneringssegrare. Det var en härlig stämning också, inte i klass med ett derby, men riktigt bra ändå. Våra platser var också väldigt bra och man såg allt som hände. Det var även mycket som hände runt omkring på arenan. Jocke Nordström och Patrik Nemeth satte sig några platser bort från oss, U18- damlandslaget firades för sitt guld m.m. Innan detta hade vi också hunnit med att se John Norman inne i shoppingen.

Vinsten i turneringen ledde också till en ledning i Euro Hockey Tour.

Någon som imponerade på mig i dag var Jonas Andersson. Teknisk och snabb, helt sjukt! Att han fick göra mål är han välvärd. Sen var även Viktor Fasth G R Y M (även om det tar emot att säga det) han räddade trots allt två frilägen när man hade en ledning med 2-1 och var mycket stabil. Kan även nämna att Brynäs grabbarna var lika bra som i föregående matcher.


.

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face.

I never thought I fall for you as hard as I did


Here I go again

Jag har spenderat dagen i en bil, med familjen. Destination: Bilfirmor runt Stockholm. Min syster är ute efter att köpa en bil så vi begav oss till olika bilfirmor så att hon skulle få leta reda på någon hon gillade. Jakten slutade med att det inte hittades någon bil, syster lämpade vi av på Kungsholmen.

Hann med ett besök till Arninge innan vi skyndade hem. Vi anlände hem lagom till Sverige-Ryssland. Tycker att det var en ganska välspelad match av Sverige och det blev en vinst med 4-1. Ekholm, Nicke D, Silfverberg och Mårtensson kände på nät. Tycker att Brynässpelarna var riktigt bra (Järnkrok, Silfverberg, Ekholm). Vinsten resulterade i att matchen i morgon blir en finalmatch. Spännande, jag längtar lite smått.

Nu har jag småkikat på Melodifestivalen och jag är INTE imponerad av bidragen idag. Ska ta fram mitt papper och gå igenom vad jag ska säga när jag skämmer ut mig på måndag, under engelskaredovisningen. Jag ser verkligen ut som en tönt i våran film, snacka om att jag lyckades med min roll iallafall.


It's friday!

Sitter framför en mysig rulle, nyduschad och äter dipp och grönsaker. Här snackar vi fredagsmys på hög nivå. Lagade även en egengjord pizza som smakade utsökt. Har spenderat dagen i skolan till en början, gick igenom lite företagsekonomi, judendom och Shakespeare. Var helt OK! Efter skolan blev det att åka upp till gymmet, körde lite mage och sprang på löpbandet. Kändes bra, det lilla jag körde.

Känner att inläggen bara blir tråkigare och tråkigare då det är uppehåll med hockeyn förutom Oddset Hockey Games, hoppas få mer inspiration snart.


Ge mig vår och vårskor, tack på förhand!

Senaste dagarna...

Har varit så himla trött de senaste dagarna och jag borde nog sova i nuläget, men icke. Det som håller mig ifrån sömn är nämligen Sveriges första match i Oddset Hockey Games. Dom mötte Tjeckien och förlorade tråkigt nog på straffar, resultatet blev 2-1 (Nicke D gjorde Sveriges enda mål). Nu har dom kvar att möta Ryssland på lördag och Finland på söndag som jag ska närvara vid. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Igår spenderade jag och sju andra människor dagen hemma hos Amanda, där var vi från 10.15 - 16.00, och anledningen var skolarbete. Vi hade i uppgift att filma HELA våran film, moderniseringen av Shakespears As You Like It/Som ni behagar. Kan berätta att hela gruppen var väldigt trötta när vi ändå blev klara.

Idag gick jag i skolan som vanligt, spenderade dagen med att göra ett par tal i min mattebok, klippa ihop lite på våran film och ha ett prov i italienska (som jag absolut inte hade en aning om att vi skulle ha). Sen tog jag en buss, blev hämtad av min syster när jag klev av bussen. Vi åkte vidare till Thuns och shoppade, fick med mig ett par nya Converse, två tröjor och trosor. Vi hade även oturen att bli filmade för en reklamfilm till varuhuset, inte kul för systrarna som inte vill synas.

Nu ska jag verkligen försöka slumra, vill vakna upp utvilad för en gångs skull!


W I P E O U T!

Äntligen! Jag kan äntligen, för en gångs skull, kolla på Wipeout. Ett utav mina favoritprogram, snacka om skadeglädje. Ett definitivt skrattämne.

Idag var jag i skolan från 8.50 till 15.40, slutade en timme tidigare än vanligt då jag blev klar med idrottsprovet tidigare. Det kändes ganska bra när jag lämnade in det till min lärare. Samtidigt vet jag att det kunde ha gått bättre. Men jag gjorde mitt bästa och det är det viktigaste.

Under dagen har jag suttit med en drös vänner och enbart pratat, sen åt vi, och pratade ännu mer, innan vi hade den första lektionen för dagen, FEK. Hela klassen var väldigt ineffektiv och jag tror att vår lärare var väldigt trött på oss när vi väl slutade. Sen var det somsagt idrott och prov, som jag redan nämnt ovan.

Såg också att Pontus spelade med J20-laget mot Linköping i vinstmatchen, efter straffar. Han fick även känna på nät i den matchen då han gjorde det enda målet (för Djurgårdens del) under de spelade 60 minuterna. Att han även är uttagen och med juniorlandslaget för tillfället är enbart roligt.


Bojkott in my ass!

Lite hockey och derbyt den 16 februari. Att Järnkaminerna har fått för sig att bojkotta och inte ha någon klack kan nog vara en av de dummaste idéerna dom har kommit på. Den här bojkotten kommer enbart förstöra för DIF själva, polisen skiter fullständigt i det och ledningen kommer ändå inte ändra sig. Det finns inget annat DIF behöver nu än stöd och då väljer dom att inte ha en klack? Oerhört korkat. Blir irriterad.

Visst, dom vill enbart värna om folks säkerhet osv.. men enligt mina åsikter så kommer inte det här vara det som kommer lösa hela situationen. Sen att folk gnäller över föregående derbyn och hur folk har blivit behandlade av polisen. Jag själv står inte i klacken och har inte blivit behandlad som skit, men stå upp för DIF istället för att ödsla tid på poliserna som uppenbarligen vill skapa hetsk stämning på derbyna. Jag kommer definitivt vara där och stötta dom de fyra sista seriematcherna (ja, jag insåg nyligen att det enbart är 4 matcher kvar, KÄMPA DIF). Tack för mig.

Extensor digitorum, flexor carpe ulnaris, radialis

Ligger i sängen och försöker lära mig lite muskler på latin, j o b b i g t! Väldigt komplicerat och jag ska kunna alla tills i morgon + lite andra frågor om idrott och hälsa. Det är nämligen så att det väntar ett prov i idrott i morgon, det enda provet för min del i denna kurs. Hoppas kunna göra bra i från mig.

Hade tidigare i dag ett matteprov, som gick över förväntan, på första delen, andra gick sämre. Efter det fick vi kolla på A-klassens Shakespeare moderniseringar. Det var riktigt kul och det var många som lyckades riktigt bra. Nästa vecka är det vår tur, ska till Amanda och filma på onsdag.

När jag ändå skriver här kan jag nämna att jag längtar väldigt mycket till sommaren, även Allsvenskfotboll (ingen aning om varför men). Kollar runt på bikinis och skulle kunna shoppa upp hela Nelly.com och deras utbud av bikinis. Men nu är ju inte vintern helt fel heller.


Love-list

- Tre poäng - Vinsten mot Brynäs - Mika Zibanejad och Jimmie Ölvestad (att se dom tillbaka var guld värt) - Pontus Åberg (han kan få en bestående plats på denna lista) - Skidorna som togs fram i dag - Djurgårdens IF (dom visade vad dom kan i lördags) - Helger - Melodifestivalen 2012 (hittills) - Levels belivin' (kärlek på hög nivå) - Michel Teló, Ai se eu tu pego.

Det mesta handlar om hockeyn och vinsten i går, men jävlar vad den betydde mycket. Nu är vi påväg uppåt.

Ska slå mig ner med plugg framför tv:n nu, NHL och matchen Rangers - Flyers står på schemat.

Hate-list!

- Johan Larsson (att köra över Wesslan är fan inte okej, och två gånger dessutom är skam) - Kylan - Matteprov - Idrottsprov - Muskler på latin - Söndagsångest - Medgångssupportrar.

Åh en sådan härlig dag!

Vaknade upp i morse till solsken precis som jag hade hoppats på. Det var bara en vinst som fattades för att dagen skulle vara fulländad. Vi gjorde i ordning oss och åkte in med hoppfulla tankar. Inget kunde bli sämre just nu.

Det började med mat och butikstittande innan vi intog Hovet och våra platser. Den här matchen skulle faktiskt bli en av dom bästa matcherna på väldigt länge. Visserligen fanns det en oro längs därinne, målskyttet. Detta visade sig inte vara ett problem denna kväll. Slutresultatet blev hela 6-3 till Djurgårdens fördel. Det var galet hur bra dom egentligen spelade i dag. Skulle dom spela så här varje match skulle vi ha SM-guldet säkrat. Nu gör dom inte det och vi är definitivt inte bortskämda med så här mycket mål. Målskyttar blev i alla fall: Jimpa, Honken, Mackan, Mika, Klubbie och Sillen.

Efter matchën begav vi oss hemåt med alla andra glada Djurgårdare, vi hem för att kolla på Melodifestivalen. Fullkomligt älskade Loreens bidrag, så att hon gick till finalen i Globen gjorde mig glad. Är även nöjd över att Dead by April också gick vidare. De var helt klart dom bästa. För en gångs skull.

Nu ska jag läsa lite idrott och sen sova ganska skönt.


Well, I guess you can hang with me.

Sitter just nu rätt upp och ner på min säng och funderar på vad jag ska göra. Plugga eller titta på tv? Borde plugga då det närmar sig ett prov i matematik b och ett i idrott och hälsa a. Får helt enkelt se hur jag gör.

Igår var jag till Stockholm och Hovet (brukar oftast vara anledningen). Där hade jag planerat att se DIF vinna mot ett Hv71. Ack så fel jag hade planerat. Vi skaffade oss ännu en förlust i bagaget, denna gång med 1-4 (Fimpen gjorde det enda målet). Kan inte påstå att det var roligt, dock skönt att vi bröt den där hemska måltorkan på 8 perioder. Men vi fortsätter kämpa uppåt, 16.00 i morgon gästas vi av Brynäs, ett väldigt starkt Brynäs, med äckligt bra PP. Vi får se hur det går. Besvikelsen över förlusten ledde till att mamma fick mig att gå därifrån en minut innan matchen var slut. Det ångrar jag innerligt, jag lovade mig själv att oavsett resultat, så ska jag gå på alla matcher och se HELA matcherna. Inte ens en futtig minut ska jag missa. Det har jag gjort. Dom behöver ju vårt stöd nu. Mer än någonsin. Ska bege mig dit i morgon igen alltså.

Innan matchen igår så shoppade jag (shoppade & shoppade) fick med mig en tröja, skor, Love for Lokomotiv - armband (som D.Tjärnqvist + fru valt att sälja) och en väska. Nöjd är jag iallafall. Åkte också en av dom värsta bussresorna i hela mitt liv, och då har jag ändå åkt buss sen 7-8 års ålder. Det var halt och tog säkert en halvtimme längre än vanligt.

Idag begav jag mig till skolan trots väldigt trötta ögon, väl framme vid skolan hade jag förvandlats till en isbit och sminket rann. Tog bort det värsta och skoldagen flöt på.

Hoppas vakna upp till en fin dag i morgon som fortsätter med en härlig vinst, mest önsketänkande antar jag.


Livet blir bättre.



Ligger och kollar på Livet blir bättre. Det är gripande och jobbigt. Därför slökollar jag på datorn samtidigt. Har inte tillbringat många av dygnets timmar hemma idag. Var i skolan i morse och kollade på film, Lilja 4-ever, även den var gripande och jobbig. Svinkallt som vi har i skolan så låg jag i en stol invirad i en filt. Jag hade enbart en lektion till under denna dag, Italienska. Börjar blir riktigt tråkigt på dom lektionerna nu. Men jag överlever. Efter skolan hann jag med att besöka mormor och morfar, fick även fylla på magen hos dom. Kräm och mackor. Nästa stopp var gymmet. Där fläskade jag på i någon timme innan, det blev hemfärd.

Kom alltså hem vid sex-sju, då var det middag och dusch som gällde. Nu sängen och sova alldeles snart. Har också suttit och roffat i mig Marabou kakor. Smaskigt.


RSS 2.0