Midsommar och livstecken.

Midsommarafton blev för min del en lugn tillställning, snodde huset av päronen. Åt gott med Alex och Jossan. Skrattade som tokar och hade det allmänt trevligt i varandras sällskap. Spontanbokade biljetter till Calvin Harris på Annexet, kommer bli F E T T! Jossan åkte hem runt halv två och jag stupade i säng.
 
Midsommardagen hade vi bestämt oss för att gå ut. Och det gjorde vi!!! Mickis hakade även på och vi hade sjukt kul. Förfest och snack hos syster innan vi begav oss till Club 12. Genade genom kyrkogården och var rädda innan vi kom fram. Där stod vi i kö till toan, dansade, stod i kö för att få dricka. Shottade tequila (som gav en effekt), slog ut drinkar och fick köpa nya. Pratade med folk, försökte lära oss lite norska och dansade lite till. En mycket lyckad kväll. Hemgången var lite ostabil, red på Mickis rygg och låg klämd mellan en sten och Jossan. Men fan så roligt vi hade det. Slocknade hos syster runt 4.
 
Dagen efter var jag inte lika pigg. Solade, sov och nakenbadade innan jag lät en film rulla innan läggdags.

Fyra dagar sen.

För fyra dagar sen vaknade jag och var nervös. För fyra dagar sen hade jag champagnefrukost hos Niklas. För fyra dagar sen åt jag en Rodenmacka med andra ekonomer. För fyra dagar satt jag i en aula som var känsloladdad. För fyra dagar sen fikade jag med andra ekonomer. För fyra dagar sen fick jag ett diplom som visar att jag är Diplomerad Gymnasieekonom. För fyra dagar sen sprang jag ut med mina vänner. För fyra dagar sen höll jag i ett plakat med Mini-Natalie på. För fyra dagar sen röjde jag som aldrig förr på ett flak. För fyra dagar sen sa jag hejdå till allt för många. För fyra dagar sen fick jag grymma presenter. För fyra dagar sen åt jag i mängder. För fyra dagar sen skakade jag rumpa på Club 12. För fyra dagar sen trängdes fyra personer om sängplats hos min syster.
 
För fyra dagar sen tog jag studenten.
 
 
Det är ofattbart att fyra dagar har gått sedan jag stod där och var världens lyckligaste. Och jag förstår varför alla har sagt att man ska njuta. Det är någonting man bara upplever en gång i livet. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i livet, men på något sätt vet jag att allting löser sig.
 
 

SINNESSJUKT!

Om en vecka står jag på ett dansgolv och skakar rumpa! Lyckligare än någonsin och firar att jag tar studenten. Firar att jag klarat alla mina skolår med bravur. I klädd en vit skapelse och en mössa med mitt namn på.
 
Jag tar för fan studenten om en vecka!!!!!!!!!
 
Min gymnasietid har varit mycket varierad kan man säga. Jag har haft mina lyckligaste stunder, men också varit väldigt missnöjd med allt. Trots det så kommer jag gå ut med så jävla bra betyg och jag är så sjukt stolt över mig själv oavsett vad! Min studentdag ska bli den bästa dagen i mitt liv.

RSS 2.0