Tisdag i november

Ligger i soffan, blev nämligen hemma från skolan i dag! Har vart småsjuk under en längre tid och kände att det var dags att vila upp sig. Har ägnat mig åt att kolla på film och plugga matte. I morgon har jag prov och på eftermiddagen ska jag gå och fixa mitt barr! Efterlängtat.


Vad har hänt?

Är otroligt dålig på att skriva här på bloggen, men efter att jag har fått en iPhone är det inte ofta jag använder min kära dator. Ni kan få veta vad jag har gjort de senaste dagarna iallafall.
 
Fredag.
Dagen med stort D. Älskade 23/11. Visst började den inte alltför bra med ett Nationellt Prov i svenska och skriva uppsats i sisådär 3-4 timmar, sucked! Gjorde det och begav mig till syster för förberedelser. Vi placerade våra oerhört snygga häckar på bussen mot Carro. Där åt vi mat innan vi begav oss till händelsen för dagen. SWEDISH HOUSE MAFIA.Började med att förtära lite alkohol och kollade runt på arenan. Och nu måste jag skriva med versaler för att alla ska förstå. DET VAR DET MÄKTIGASTE JAG NÅGONSIN HAR VART MED OM I HELA MITT LIV. FYIHELVETE SÅ BRA DET VAR. Höll på att börja gråta när Don't you worry child började. Så underbar kväll. Vi var hemma igen vid  2-2.30 och slocknade.
 
Lördag
Vaknade upp på Kungsholmen och åt varsin macka innan vi begav till bussen och vidare till syster. Var sjukt trött och hängde där en stund. Donken gick står för maten och resten av kvällen degade jag framför televisionen.
 
Söndag
Gjorde absolut inte ett skit, somnade mitt på dagen och var allmänt seg,
 
Måndag
Studiedag och ledighet är det bästa jag vet. Det är vad denna dag har bestått av, har visserligen suttit och pluggat matte innan min syster hämtade upp mig för julklappshandling i Stockholm. Spenderade ungefär en timma där innan hungern tog över och vi begav oss hemåt med en varsin latte i handen. Har under kvällen druckit glögg, lyssnat på julmusik och skrivit julkort. Har jag nämnt att jag älskar julen?
 
Nu måste jag avsrunda då jag ska upp och gå i skolan i morgon. Mojsigt, eller inte.
 

Trötter, kloker.

Ligger i sängen redan och kollar på tv, ska även skriva lite på min redovisning om depression.
 
Dagen har vart sådär, då jag fick ont i halsen igårkväll och har sedan dess vart sjukt seg med huvudvärk m.m. Skolan klarade jag dock av, en lektion och resten UF, och framåt gick det, känns så skönt att det äntligen går åt rätt håll. Stannade kvar i skolan tills min fina vän anlände, pratade lite med henne och handlade sen present.
 
Hade tänkt sova tidigt, men kom på att det är Eclipse i kväll, och det vill jag inte missa, höhö! Är lite smått kär i Taylor Lautner tror jag, hehe.
 
I morgon är det fredag, lång skoldag, förhoppningsvis utgång och på lördag är det partaj för en kompis. Weeei!
 

RSS 2.0