sickness.

är hemma idag igen. men var i skolan igår eftersom att jag hade ett prov i samhällskunskap. nu har jag bara tittat på tv och pluggat lite smått. ska nog ta tag i mitt rum och får det rensat. sen ska jag plugga lite mer.. hade inte mer att berätta. tråkigt liv jag har! ska dock på hockey på fredag ;o J20 spelar kvartsfinal. funnyyyyy!



sötgammalbild

ensam och övergiven.

sitter hemma med min snutt. jag är förkyld, hon busar runt i buren. har precis ätit lite lunch och nu borde jag ta tag i allt plugg som ligger och väntar på mig. så jobbigt. i morgon ska jag iallafall pallra mig iväg till skolan oavsett hur jag mår. jag har prov i samhällskunskap. nu blir det somsagt plugg!!
 BTW. I helgen övningskörde jag! Det var awesome, det var superkul. Ska övertala moder att vi ska åka någon mer dag i veckan :p


samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

har inte skrivit något pga av en depression. dif är ute ur slutspelet och jag vill gråta. jag har gråtit tillräckligt känner jag. jag är iallafall hemkommen från en heldag i Stockholm med mina kära klasskamrater och våran paralellklass. vi har varit på bio och på museum. det var relativt trevligt. men just nu är jag så slut. borde plugga men det är inte något jag föredrar. är förresten hemma i morgon så. peanut



today i don't feel like doing anything.

LULEÅ KAN DRA ÅT HELVETE! BARA FÖR ATT DOM ÄR BITTRA ÖVER ATT DOM INTE STÄNGT MATCHSERIEN TIDIGARE SÅ MÅSTE DOM LETA EFTER NÅGOT ATT ANMÄLA TILL DISCIPLINNÄMNDEN! STÖRDA MÄNNISKOR!!!
 
ja, som folk kanske märker är jag sur, riktigt sur på Luleå och deras dåliga stil. matchen börjar om ca 2 timmar och jag är nervös, vill inte att det ska ta slut nu. annars är jag mysigt stressad också -.- har ENORMA mängder plugg att göra, men gör jag det? NEJ! jag sitter istället och laddar. fast när jag tar tag i det kan jag ändå inte koncentrera mig. nu ska jag ta något att äta och sen vara lite mer nervös. c u


i made it!

jag klarade mig igenom min muntliga presentation på Engelska i morse. jag var först ut dessutom. jag är ganska glad att jag inte svimmade eller spydde. i morgon är det skoldag igen. mööösigt. slutar 15.05 sen ska jag hem och ta't luuugnt. nu ska jag sussa sött, upp tidigt imorgon jöö!
 

PÅ HOVET SÅ MANGLAR KAMINERNA PÅ!

TAAGGGGGAAAA NUUUUU! JAG VILL HA EN VINST MOT LULEÅ.!

she's all laid up in bed with a broken heart.

jag och syster har haft FF sen i går. i dag har jag gått i skolan. hade en hel TEMA-dag. Afrika. Vi dansade afrikansk dans vilket jag tycker är jäfligtkul. vi slutade vid två och jag satte mig i korridoren för att försöka få lite plugg gjort och för att vänta på Alex. plugget gick dåligt och vid tjugo över fyra så slutade Alex. vi begav oss riktigt otaggade upp till gymmet och var där i ungefär fyrtio minuter och sen gick vi in till flygis och begav oss hem. jag har iallafall fått lite plugg gjort hemma och känner mig nöjd. snart ska jag sussa. hug

sportlov i bilder.


Lovet började med hockey. Jag, Syster och Mickis intog Hovet för match mot Luleå. Det var även juniorernas dag. Jag blev starstrucked av att gå en meter ifrån Måns.
(gammal bild dock)



Måndagen tillbringade vi med Hälsingeborna.
Här är vi i Kungshallen och käkar. (på bilden är vi dock inne på toan)


Vi slog oss ner på Café. Åt godsaker. Pratade.
(godsaker i drivor)


Spanade på folk under vår visit på Café.


Förutom allt ätande så shoppade vi också. Vi hann även med bowling innan dagen slutade med att vi satt i Andreas rum på Lappis och spelade Buzz.


På tisdagen begav jag mig in till Norrtälje. Där fotograferade jag lite med min fina vän.
(ett resultat av fotograferingen)


Vi åt mat i lägenheten. Bjöd på denna smaskiga lunch.


Vi fikade även. Bullar och kakor.


Vi hann med att vara lite knäppa också.
(fina vännen är en älg)


Jag ville inte vara sämre, så jag var också tvungen att se ut som en älg.


På onsdagen gjorde vi nytta och gymmade.
(oldpic)



På torsdagen var det hockey igen. Shoppade även innan det. Gjorde av med svinigt mycket pengar men fick en jacka jag kommer älska livet ut.
(även denna är en gammal bild)


Gymmade även på fredagen. Spelade bowling. Åt Thaimat.


Var på båtmässa. Tyckte att Alex-And båten var ganska söt.


Bildade fina namn med bokstavskex i bilen.



Oerhört fint av mig.


Det får bli det sista för mig på det här lyckade sportlovet. Puuusss

tänk om det finns nånting bra.

jag sitter i skrivandes stund och försöker skriva en Engelska uppgift. går inte så överdrivet bra. vi skulle egentligen ha gymmat i dag istället blev det att sitta hemma. tråkigt. men då kan jag förhoppningsvis få någonting gjort. på eftermiddagen ska vi på kalas och snart ska jag titta på film tror jag. för det här med pluggandet går åt helvete. i morgon är det måndag och skolan börjar igen. JOBBIGT! vi ska ju börja med NP. tycker att det ska bli ganska jobbigt. mitt sportlov har iallafall vart jätteroligt. har hunnit med massvis. vilket rastlösa jag tycker är wunderbart.

kiss!



längtar galet till sommar och sommarlov!

alltid, oavsett!

den här lördagen började supertidigt. enligt mig iallafall. gick upp åtta och vid elva var famlijen i Älvsjö för båtmässan. jag blev kär i X antal båtar. vi åkte sen efter det till Arninge och handlade. vid fyra var jag hemma. städade rummet och läste lite i min engelskabok. det var match halv sju. dom mötte timrå torskade med 2-1 och i slutspelsvalet så blev det till slut Luleå i en kvartsfinal. spännande. AIK jävlarna gick också till slutspel och dom får möta HV. nu ska jag sova med mitt skallebank och min vagel i ögat. puss.

heeey sexyy!

dagen har varit jätte bra. åkte in med bussen som gick vid elva. träffade min fina vän. gick och fotade litegrann. gick till kryddan. handlade lunch. gick till lägenheten. jag lagade mat och min fina vän blev bjuden på makaroner och falukorv + paprika. vi åt kakor och busade med kameror och tog det lugnt i soffan. vi gick och fotade ännu mer. jag åkte hem med mamma vid fem och åt. sen var det hockey. LHC-DIF. och djurgården vann med 2-4 oerhört skönt. nu tittar jag på late night elitserien och sen ska jag sova. i morgon ska jag sova hur länge jag vill. plugga. och gymma. pussssss!


n-tälje!

redo för en dag med min fina vän! ♥
vankas trevligheter i n-tälje, bla. fotografering. spännande!


RSS 2.0