Onsdag

Ligger i soffan och gör absolut ingenting, ska bli ändring på det dock. Har vart vaken en bra stund, kollat på serier, försökt tagit reda på vem som vill ha tag på mig m.m. Funderar på att ta en löprunda, har massa annat som ska göras också. I kväll ska jag på föreläsning, Emma Igelström, kan bli intressant.
 
I går var det hockey, och fan vad det är tungt just nu. Orkar inte, bögröv! Aja, bara att ta nya tag. Kan väl berätta mer om matchen senare.
 
Nu väntar en massa sysslor på mig. Peace

Höstlov.

Tänkte snart dra på en film och mysa ner mig i soffan. Senare ska jag iväg till gymmet, välbehövligt!
 
Helgen har vart helt okej, inte fullt så händelserik men.
Lördagen bjöd på städning, städning, städning, även en promenad. Hade planer på att gå ut på kvällen, men köpte godis och hälsade på mormor och morfar istället, mysigt!
 
Söndagen spenderades med att göra i ordning i Alex lägenhet, ännu finare nu. Montering av möbler och städning gjorde mycket för den där lyan. När jag väl kom hem åt jag i rask takt upp min hamburgare och la mig sedan i badet, med en bra bok och lugn musik. Snacka om att det var skönt.
 
Nu inleds lovet på ett slappt sätt, sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda.

Lördag och lov.

 
Sitter i mitt rum och är seg. Kom hem vid ett i natt, då hela kvällen spenderades med att skriva en affärsplan, och vi lyckades med deadlinen. Allt slit har dock resulterat i en trött Natalie som sitter och lyssnar på SHM.
 
Har nog inte riktigt fattat att jag har lov än. Det kommer väl senare antar jag. Vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut, funderar på att gå ut i kväll, men som sagt vi får se.

Hej, vuxenlivet!

Har sedan jag sist skrivit hunnit fyllt myndig, 18, vuxen, ja kallat vad du vill. Har iallafall funnits på den här jorden i totalt 18 år.
 
Dagen började med lite sång och paket på sängen. Gick upp och åkte till Norrtälje för att hämta två av dom vackraste skapelserna jag någonsin skådat, DIF-TÅRTOR! Fick sen massvis med trevligt besök och vid halv sju hämtade vi upp Christin. Första utgången stod på schemat, och jävlar vilken kväll! Till en början söööög det, men efter ett par timmar ramlade det in folk och vi skakade rumpa till strax innan 3.
 
Nästa dag vaknade jag upp och var så sugen på kebabrulle, hehe! Gick upp skapligt tidigt för att bege mig till Johanneshov. Underbart, och seg jag var då! Vinst mot Asplöven och kvällen var fullbordad.
 
Har sen dess underpresterat på prov, jobbat med UF och vart så himlans trött. Men det har det bannemig vart värt! Äntligen 18 fyllda, och nu är även min studentmössa beställd, tänka sig att jag växer upp.
 

Snabbis.

Slänger in ett snabbt inlägg innan datorn lägger av. Dagen har bestått av
 
Ett långt telefonsamtal med en av mina bättre vänner, som jag har saknat att prata med henne, så det var skönt att kunna prata lite strunt.
 
I morse hade jag psykologiprovet från helvetet, trodde jag, det var lättare än jag väntat mig. Min lärare frågade dock om jag levde när jag lämnade in provet, hur det ska tolkas vet jag inte.
 
Filmtittning och en mattelektion innan hemfärd med en buss som var försenad, med en kusin med avstigning på samma plats som mig. Mys.
 
Borde ha pluggat men är trött och har varit det under hela dagen, nu ska jag sova, i morgon väntas det skola, UF, möte och hockey! FUCK YEAH!
 
Kan nämna att matchen i går var helt sjuk, alla trodde på en brakförlust mot Tyskland, men icke! Sverige hade andra planer. Mycket starkt måste jag säga, inte alla som kan vända ett 4-0 underläge till oavgjort mot ett av världens bästa lag. Är galet avundsjuk på min fader som var där på plats och kollade på detta. Sjukt. Aja, jag får se hockey i morgon, som jag har längtat efter att inte ha sett livehockey på mer än en vecka.
 

En dag med UF.

I dag var jag uppklädd till tänderna, klackar och kavaj, med anledningen ett besök i Bromma och andra delar av Stockholm. Allt för att vårt UF-företag ska bli bra, tummar hålls. Åkte in till skolan och hade Redovisning & Beskattning och ett par minuters rättskunskap. Vid 13.00 tiden hade vi ätit och kommit i tid till mötet och visst gick det bra. Orkar inte nämna mer.
 
Nu ska jag fixa lite musik och sen plugga ännu mer Naturkunskap, det vankas prov och jag vill gråta. Puss.
 
 

9 OKTOBER 2012

 
Dagens låt: Play Hard - David Guetta ft. Ne-Yo & Akon,
Dagens klädsel: Svarta jeans, grått"Nashville Eagles Hockey"linne och en svart hoodie på det.
Dagens frisyr: Utsläppt och plattat.  
Dagens make up:Eyeliner och mascara. 
Dagens dricka: Mjölk och apelsinjuice.
Dagens mat: Lasagne och korv stroganoff, YUMMIE.
Dagens godis: Inget, eller naturgodis.
Dagens film: Inte sett någon för tillfället, vill dock se Ted.
Dagens tidning: Har inte ägnat mig åt någon tidning i dag.
Dagens vän: Oj, svårt, många.
Dagens person: Gabriel Landeskog (DEBUT I MORGON FFS).
Dagens vill ha: Min 18-års dag!!
Dagens saknad: Mallorca...
Dagens köp: Nada.
Dagens bästa: Klarade min redovisning med bravur.
Dagens sämsta: Att jag mått som en påse nötter.
Dagens internetsida: Hängt på ne.se, aftonbladet.se & difhockey.se, så nån av dom.
Dagens beroende: Nässpray, för att över huvudtaget kunna andas.
Dagens roligaste: Att skolfotona har anlänt, att mitt enfoto blev kasst kan vi stryka, huvudsaken att gruppbilden blev bra.

. . .

 
Sen jag senast plitade ner ett par bokstäver på denna blogg har det hänt lite smått och gott. Jag har ådragit mig en förkylning, dock av en mild grad. Den kom i går morse, jag åkte och gymmade, resultat; snorig och träningsvärk.
 
Idag spenderade jag hela dagen i Stockholm på UF- Kick Off, och jäklar vad skoj det var!! Mycket nöjd med alla föreläsare m.m, en av föreläsarna var dessutom en riktig gobit. Efteråt tog jag och vännerna pendeln till city och shoppade.
 
Nu måste jag plugga lite, Naturkunskap och Psykologi står på schemat, K I L L M E !
 
 
 
 
 

Spelarpresentation.

 
Människan som senast kritade på ett korttidskontrakt (anledningen NHL-lockout) förDjurgården är en människa som verkar vara så ödmjuk, så snäll och trevlig i varje situation. Människan har utsetts till Årets Rookie i NHL, blivit NHL:s yngste lagkapten, hade starka 20+ i +/- statistiken, allt detta har skett under år 2012. Jag tror att alla vet vem jag pratar om och han behöver inte en så stor presentation mer än att jag nämner hans namn.
 
GABRIEL LANDESKOG. Jag är så överlycklig och uppspelt över att få se honom spela i verkliga livet, en som kan bli världens bästa hockeyspelare i mina ögon. Att han även är en målskytt gör det hela mycket bättre, då DIF behöver hjälp med den biten.
 
Douglas Murray skrev ju även på ett korttidskontrakt för DIF för några dagar sen, och har hunnit spelat två matcher för finaste klubben. Det är roligt att se att han enbart behöver spänna sig för att de han möter i en närkamp ska falla. Enstaka timmar sen avslutades hans andra match, en match mot Leksand, då vi låg under med 3-1, men kämpade oss upp till en 3-3 ställning och en poäng.
 
Gabe gör i alla fall sin premiär på onsdag, hemma på Hovet mot Örebro, klockan 19.00. Be there! Det kommer i alla fall jag vara.
 
 
 

RSS 2.0