e n b a r t s k u m!

sitter och kollar på filmen bröllopsfotografen och den var helt jävla skum, jag rekommenderar verkligen inte den, hemskt dålig var den.

men i alla fall, jag borde nog plugga lite spanska eftersom jag har prov i morgon, alltid lika tråkigt. i morgon är sista dagen i skolan innan ett efterlängtat lov, snacka om att jag älskar det. innan vi slutar i morgon ska vi ha den årliga påskbuggen, dock min sista, men det är kul ändå.

dagen har varit bra och nu ska jag kolla på fotboll, dif- bp :p


you're the voice i hear inside my head, the reason that i'm singing.

and you're the missing piece i need, the song inside of me, i need to found you, i've got to find you

sitter här vid datorn även denna dag, tittar lite på lhc-fhc, just nu ligger frölunda under, inte alls bra, men det är bara för djurgården att möta lhc och krossa dom :D
jag sitter även och pluggar lite, har en inlämning på idrottsuppgiften i morgon och även ett prov i samhällskunskap, känner nog att jag är ganska nöjd med uppgiften och då är det bara att nöta in so:n kvar. 

i dag i skolan gjorde vi inte så mycket, vi fick titta på en dokumentär, usch, tänker inte ens nämna vad den handlade om, kan i alla fall säga att jag blev mycket irriterad :@ sen har jag även haft nationella prov i engelska, det muntliga, jag fick göra det tillsammans med Narin och Matilda, tyckte faktiskt att det gick ganska bra! hoppas på ett bra betyg i alla fall. den sista lektionen hade vi no, fick då tillbaka mitt prov om evolutionen som vi hade i fredags, fick VG+ vilket är väldigt bra för att vara mig coh ett no-ämne.

nere vid stationen fick jag ryck, ringde mamma och frågade om jag kunde åka in till norrtälje, så då gjorde jag det. därinne var jag en stund hos mamma på jobbet och sen gick vi på stan, kollade lite på mobiler och nu tror jag att jag ska beställa en, LILA! ascool! :D

nu ska jag fortsätta med mitt plugg, pussen


 


du ser andra halvan av solen när han sjunker i väst, jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst.

nu sitter jag här vid the dator!
kanske inte det bästa, men jag skiter helt enkelt i att plugga i dag, cool jag är, eller nåt !

i dag har jag gått i skolan, alltid lika trevlig, eller inte, men iaf, först hade jag syslöjd och sen bar det av in till norrtälje för att bada, kan ju säga att det är inte det roligaste som finns, men det är ju inte heller så tråkigt som jag trodde det skulle vara. Jennifer höll bara på att dränka mig annars gick det ganska bra.

när vi väl var tillbaka i skolan så skulle vi äta, vi missade alltså språkvalet, ganska skönt enligt mig, istället spelade några i från klassen kort, mycket roligt! efter det så hade vi syslöjd igen och jag fortsatte med min balklänning.

nu sitter jag här och lyssnar på lite musik m.m funderar också på att spela lite the sims 3, men vi får se, min mor & syster kommer alldeles strax hem och då ska vi äta pasta, sås & parmesanost, mumma om jag får säga vad jag tycker.

men nu ska jag fortsätta vara lite social mot mina vänner på msn, ha det gr8 :)

bjuder på en sisådär 3 år gammal bild ! (:


as long as you are here, we can go anywhere!

tänkte skriva några rader för ovanlighetens skull!
i går var familjen in till hovet och kollade på djurgården-brynäs, tyvärr så förlorade djurgården i sudden, surt, men vi tar dom i gävle nästa gång :)

det var i allafall väldigt roligt att kolla på hockeyn och bra platser hade vi också!
kom hem efter det runt åtta och sen tittade vi på män som hatar kvinnor.

i dag är det söndag och jag ska väl städa och plugga nästan hela dagen, trååkigt men behövligt.
i kväll är det också wipe out som jag älskar.
men nu måste jag gå och göra nån nytta! /:


why not take a crazy chance?

dålig uppdatering, mohahaha!
ska snart hoppa in i duschen men tänkte skriva av mig lite först!
i dag hade vi nationella prov i engelska, hoppas verkligen att det gick bra, kändes iaf så :)
hade sen några lektioner efter det fast vi behövde inte göra så mkt :)

sitter och lyssnar på lite musik, jason derulo (a) helt underbar om jag får säga mitt.
har ganska mycket att plugga, men känner att jag verkligen inte orkar göra det menmen, har ett antal prov framöver, inte det roligaste.

på fredag ska jag & några kompisar inte till sthlm & gå på bio, alice i underlandet, ska bli spännande, hoppas att den är bra, vi ska väl också shoppa lite antar jag :D

men somsagt nu väntar duschen och efter det är det tv;n , är ju dh & cougar town ikväll, myyyyyycket bra!
sen tror jag att jag kommer att kolla på det mindre bra programmet dating in the dark, höhö, endast för att det är så sjukt, men känner att jag inte har något annat kul att göra så.

längtar iallafall tills på lördag, då blir det att åka till hovet med resten av familjen för att titta på slutspelen, djurgården mot brynäs, och djurgår'n ska krossa!!! <3

übersöööt bild på moí and syster ! (:



låt oss bli dom som försvann

har slagit mig ner vid datorn även denna dag. inte mitt smartaste drag kanske, men behövde faktiskt datorn för att plugga den här gången. vi håller nämligen på med konsumentkunskap, och det är nog inte det roligaste jag har gjort måste jag medge.

min dag har varit riktigt bra faktiskt, fylld med massor av skratt med underbara kompisar. man kan verkligen säga att dom gör dagarna mycket roligare. håller på och repeterar inför nationella proven på matten & på so:n har vi samhällskunskap. engelska har jag också haft och där repeterar vi också inför nationella proven, som vi har nästa vecka.

nu ska jag snart gå & titta på tv, det är dh & cougar town i kväll, mycket underhållande må jag säga! 
fast först blir det duschen och sen ska jag nog titta lite på dating in the dark.



min älskling!

 


s t o p p r e t e n d i n g

i dag var det första skoldagen efter ett härligt sportlov som jag behövde riktigt mycket.

som vanligt klev jag upp halv sju för att ta bussen till skolan, första lektionen skulle jag ha syslöjd men då var det självklart att läraren var sjuk så det var bara att gå till skåpen och sitta där tills den andra lektionen började. dagen fortsatte och jag slutade tidigt (eftersom att jag skulle ha syslöjd sista timmen också).
 har jag vart hemma i ungefär en timme,har hunnit med att städa av mitt rum lite smått.

 nu sitter jag och smaskar i mig lite te och yoghurt, yummiee. eftersom jag inte har något speciellt att göra så tänker jag nu sätta på en film, det får bli mitt liv som popstjärna, det var nog år sen jag såg den sist, till filmen ska jag nog sitta med matteboken och få något gjort.

det är fortfarande mycket snö här och jag längtar så enormt efter våren & sommaren!!


gó å glá kexchoooklad! :D


RSS 2.0