för jag blir så dum av dig.

i dag har jag vart i skolan. det var överbra (helt enkelt något väldigt bra). vi hade lektioner och en massa stuff. självklart så fick vi en jävla massa grejer att göra. j.o.b.b.i.g.t. men jag är snart klar. s.k.ö.n.t. i stället för att skriva så tänker jag köra på att klicka in ett par bilder.


det var en regnbåge i dag. den var mycket fin.


som ni ser. jag.har.pluggat.massvis.


sen en väldigt söt(?) bild på moí.

so i lay my head back down and i lift my hands and pray to be only yours.

i fredags såg jag på en film. en film som jag blir ledsen av att tänka på. en film som jag föll för. hårt. väldigt hårt. den filmen jag såg var fin. romantisk och hemsk. och det har nu blivit min favorit-film. filmen heter a walk to remember. och om jag har lust att gråta så tänker jag titta på den. det är ganska jobbigt att gråta till alla sorgliga filmer man ser. men samtidigt så kan jag inte sluta titta på sorgliga filmer. en lista på bra men sorgliga filmer har jag tänkt ut. under dagen (då jag skrev mitt brev. konstigt att jag blev på "sorgligt" humör av ett brev?)

A walk to remember (självklart, eftersom jag nämnde det ovanför)
Allt för min syster (jag kan säga att jag nästan badade i tårar under filmens gång)
Dear John (enligt mig, den känslige, så tycker jag att den var sorlig)
Marley och Jag (helt sjukt att jag gråter till en film med Owen Wilson som skådespelare?)

under den här dagen har jag faktiskt lyckats skrivit det där jeeeeefla brevet. dock inte helt klart än. men det klarar jag!


channing tatum (dear john)

yeeah it's wasabi guys.

jag har precis vaknat. dock ligger typ hela familjen däckad. inte mysigt. förkylning är nog det drygaste som finns. i dag är planerna att skriva ett j*vla brev till min engelska lärare. det suger. men jag är tvungen att göra det. det ska in i morgon. i går var jag med syster, mamma och några bekanta på shoppingtur. i arninge. trevligt. jag fick med mig ett par saker hem. har inte bilder på det. så jag visar det kanske nån annan dag. nej, somsagt. pluugg.

äru skön eller?

i dag har natalie vart hemma. inte roligt. min mage gjorde uppror i morse. så det var bara att vara hemma. det känns jobbigt men jag hoppas att jag inte har missat nåt i skolan. i går var det i alla fall nrj in the park på grönan. helt fucking awsome. jag älskade det. även fast vi irrade bort oss och gick en mil. och även fast vi kom en timma sent. men jag fick se darin och andra grymma artister. jag hade det superkul helt enkelt. peeeaaaaceeeooouuuuut


blubb blubb blubb.

jag har det faktiskt förvånansvärt trevligt på mitt program. klassen känns bra. hittills. folk kommer försvinna och folk kommer. så hoppas det blir bra tillslut. i dag hade alla vi SPE10:or grupparbete tillsammans. jag gillade det. gillar också att det är typ. ingen. noll. zero. personer som kan säga mitt namn. eller det gillar jag mindre. sen har vi fått info. massor med info. det var bra. i morgon slutar jag tjugo över två. sen åker jag, syster & carro in mot stockholm och nrj in the park. trevligt. nu ska jag kolla på svenska damlandslaget. possåkrom.



jag gillar dig din söta kanin. förresten. jag älskar dig din fina/söta/gosiga kanin


let's make out in the middle of the street ;p

i dag är det tisdag(?) är det tisdag förresten? aja, det är någon dag i alla fall. jag är trött som ett svin. jobbigt. hemskt. i dag har jag varit in the storstad. med alla SPE10:or. det var helt okej. kom hem för ett tag sen. snart är det mat. sen vet jag inte vad jag ska göra. fångarna på fortet ska jag se i kväll och sen ska jag lida med sötnosen eftersom han är skadad. buhu.


jag är din, plockepinn.

jag sitter vid min dator och väntar på att vi ska åka mot råsunda. det är fotboll i dag. djurgården-göteborg. jag måste bestämma kläder också. jobbigt. cya.

i'm aaaaliive!

ja, som rubriken säger så lever jag. och första skoldagen gick bra. ungefär som man hade förväntat sig. självklart fick man huvudvärk. som vanligt när det är skola. jobbigt. men mor har fixat en läkare åt mig. och mitt huvud. nu ska jag sova. jag är trött. utmattad. hej.

 

saknar dig min vän. <3

livet är fult du är fager.

jag är ett nervvrak. inte det roligaste. jag märkte att jag hade nästan bara text i fler inlägg i rad. så.. det passar väl bra med ett par bilder såhär sista dagen på sommarlovet.



 innan sommarlovet tog vid såg dagarna i skolan ut... ja sådär. utflykter.




på skolavslutningen var vi alla uppklädda. och fina. och några var ledsna.



på midsommar var jag på skansen. med min fina mor och min fina far.




poolen. den svalkade oss dom flesta sol-dagarna.



på singö hade vi det mýsigt. båtturer.bad.promenader.mini-golf. allmänt mysigt.



min fina vän. mikaela. har varit en stor del av sommaren 2010. vi var bl.a till skansen.



självklart har vi varit med söta grannar också.

sommaren är i allafall slut och det enda positiva är väl att hockeysäsongen drar snart i gång!

sista inlägget på mitt sommarlov. peeeeace


har sprungit ända sen barnsben. från allt jag egentligen var.

JAG HAR ETT PAR BYXOR SOM DEGT STÅR DJURGÅRDEN PÅ. JAG ÄLSKAR DOM.
tänkte inte skriva nåt mer. jag är för nervös. äckligt nervös. har i alla fall handlat sånt jag behöver till skolan.
fick ett fint sms av en vän: " det känns som om man ska gå till sin egen rättegång."
måste erkänna att jag håller med.

heij

it's all in my head.

i dag är det lördag. och jag har inte bloggat på ett tag. jag och min syster ska vara "barnvakt" i kväll. till våra kusiner. dock är dom 11 & 13 så. i går firade vi vår käre morfar som fyllde år. trevligt. snart börjar skolan och sen är det inte långt kvar tills syster och jag ska på nrj in the park! wäääy ska bli awesome. snart börjar ju hockeyn igen också. ännu mer awesome. dom spelar european trophy för tillfället. vinst med 5-0 i går. super. i dag spelar dom igen. bänka mig framför tvn.
laaaaaaaaaater

don't you know love is stronger than jesus?

det är en vecka och en dag och en kväll innan skolan börjar. jag känner att jag inte vill.  har precis dammsugit och i dag har jag haft det mysigt med syster och grannar. i morgon är det thuns som gäller. hoppas man hittar nåt. men ska snöra på mig ett par skor och andra kläder och motionera med el systro och el mamo.


duktig flicka

jag har vart duktig med min syster i dag! vi har rensat hennes garderob och vart på promenad. i morgon är det min garderobs tur. jag ska snart hoppa in i duschen så får vi se när nästa inlägg ploppar upp.
peeaas!

p e a c e

jag lever. har haft så roligt att jag inte velat blogga. ville bara att folk skulle veta att jag lever. nu ska jag och syster vara olagliga och sen får vi gäster. sandbergspuss.

bildlöst inlägg blev det också!

oh, i miss how it feels when we touch, just like a papercut.

det närmar sig. och min mage säger att jag verkligen inte vill. men samtidigt är jag förväntansfull. det ska trots allt bli spännande. det är inte varje dag man börjar i ny skola och får ny klass. men jag har bestämt mig för att göra det bästa av de återstående dagarna av mitt sommarlov. jag ska se på ola. och lyssna på hans härliga musik. samtidigt. sen ska jag shoppa. självklart kommer min fina vän få spendera ett par dagar med mig!

puss♥


RSS 2.0