Och därför vill jag dansa.....

I fredags var vi ute och firade bästis som fyllt myndig. Började med att vi var ett gäng på sex personer som åt middag på Stället, oerhört gott. Vi satt där och pratade tills klockan slog tio och vi beslöt oss för att dra vidare. Efter ett stopp vid syster så drog vi till Mobergs, handel hade sin studentskiva men vi hade bra roligt ändå! När bussen skulle gå för dom andra gick jag och min syster hem.
 
Lördagen bjöd på sol, fikamys och minigolf. Jag vann!!!!! Grymt kul för att vara första gången för i år. Åt alldeles för mycket mat på kvällen och däckade med matkoma hemma hos Alex.
 
Söndagen vaknade jag trött och vi åkte hem. Senare åkte vi in på cupfinalen. Dyblöta så att vi fick torka oss på en handdukstork anlände vi. Matchen var bra och mamma åkte hem lycklig. Vi andra två var inte lika glada, plus att jag var frustrerad över aset som kastade in en bengal i vår klack. M O N G O!

Min bästa vän.

Om ungefär en timme och tjugo minuter övergår den 22 maj till den 23 maj och det är inte vilken dag som helst.
 
För arton år sen den 23 maj föddes en person som jag inte hade någon aning om skulle bli så viktig i mitt liv. För arton år sedan föddes min bästa vän Mikaela Martinsson. Av hennes 18 år på jorden så har jag känt henne i tio av dom. Och det finns ingen som jag kan vara mig själv lika mycket med som henne. Vi har så fruktansvärt roligt tillsammans och äntligen kan vi verkligen göra A L L T tillsammans. Att försöka få ner ord om hur bra hon är, det är nästan omöjligt, men jag gör ett försök.
 
Tänk dig att ha en vän som du kan berätta allt för och som kompletterar dig så himla bra, det är Mickis för mig. Jag vet att hon alltid finns där för mig vad som än händer och jag likaså för henne.
 
Vi träffades genom vårt gemensamma intresse, fotboll! Hon började i samma lag som mig och jag hade aldrig träffat henne förut, nu tio år senare tycker jag att hon gjorde det förjäkla bra med att byta lag. Annars hade nog aldrig våra vägar korsats. Sen dess har vi haft så mycket knasigheter och roligheter tillsammans så jag vet inte vad.
 
Oavsett,
 
 I love you buddy, och jag hoppas att du får en underbar artonårsdag!
 
 
 
 

Måndag, tisdag, onsdag.....

......torsdag och fredag, går jag mest och väntar på att veckan ska ta slut!
 
För att inleda med en sångtrudelutt. Jag har träningsvärk och har i dag vart hemma från skolan i dag, har vart trött som ett as. I går tränade jag och ska även göra det i morgon, efter en skoldag, som vanligt!
 
På torsdag så fyller min bästa vän år, hela arton år och i tia av dessa har jag känt henne. Vi ska fira henne på fredag och jag kan inte vara lyckligare över att hon äntligen blir 18!
 
Sen ska jag skriva dom två sista uppsatserna innan jag kan ta studenten, sen är allt prima!
 

Guldet är hemma.

Efter starten på denna VM-turnering hade väl ingen räknat med att Tre Kronor skulle sätta sina bissingar i guldet. Jag kan medge att jag var lite pessimistisk till en början, men när Sedinarna anlände kändes allt mycket bättre. Vi ska dock inte ta det här guldet i från de andra i laget, för det är just det hockey är, en lagsport! I kvartsfinalen fick vi möta ett Kanada med ett ruskigt bra lag, jag bevittnade trots allt förlusten med 3-0 och dom var bra då!!!
 
Trots ett tufft motstånd hade jag en bra känsla, efter tre perioder + förlängning var ställningen fortfarande oavgjort. Straffar och en nervig sådan. När avgörande straffen ska slås av Fredrik Pettersson sitter jag som på nålar. Grabben laddar för slagskott!!!! In går den och jublandet går inte att stoppa. Eberle träffar ribban och semi väntar. I semin somnade jag, hehe, vinst dock mot Finnarna och finalen var ett faktum.
 
Schweiz var absolut inte dåliga och tog välförtjänt ledningen, när Sverige sedan ryckte upp sig och kvitterade, så gjorde dom det dom skulle göra, vinna! 5-1 kanske inte speglar matchen då Schweiz verkligen bjöd upp till match. MEN FAN SÅ SKÖNT ATT SE MEDALJEN RUNT GRABBARNAS HALSAR. Så skönt också att slå alla så kallade "experter" på näsan genom att vara bäst när det gäller.
 
 

Vaken.

 
Nu är det söndag och jag hat fortsatt filat lite på mitt tal. Detta ska vara klart och jag ska hålla det på tisdag. Ligger fortfarande i sängen och ska snart gå upp och svida om till träningskläder. Sen ska jag hämta syster på Arlanda. Tjenis.
 

Sverige - Kanada

Torsdagen den 9 maj, ett datum jag längtat något förjäkligt till. Det datumet anlände och jag var i extas. Vi åkte in i ordentlig tid och tog en fika, hela familjen. Sedan ställde vi oss i en alldeles för lång kö. In kom vi! Den första vi stöter på är självklart Leif Boork......... Kände för att sparka han på smalbenen, jag gjorde det inte förstås.
 
Pappa handlade en vikingahjälm och vi klistrade fast svenskaflaggor på kinderna. Platserna skulle intas och det var inga dåliga platser vi hade. Rad 4. (Raden framför den rad vi brukar sitta på när det är derby, fyi). In kommer spelarna och så mäktiga dom är. JAG HAR VART ENBART METER I FRÅN DUCHENE, STAMKOS, STAAL, GIROUX! SÅ STÖRT.
 
Matchen var ingen sensation från Sveriges sida, Kanada var dock ruskigt bra! Plus att Sverige lät dom komma i väldigt många tre-mot-två, två-mot-en lägen. Där var dom också mycket vassa så inte så konstigt att dom satte 3 baljor. PP funkar inte heller så bra. Slutsiffrorna skrevs till 3-0 för Kanada och hemfärden var ändå glad, inte varje dag man ser världsstjärnor. (Såg även en gammal J20-spelare)
 
Stannade till vid  Donken Hägernäs när vi åkte hem och där cyklar tydligen folk genom Driven. Tjeeennna. 
 

Långledigt

Har huvudvärk och kollar på film. Ska nog ramla i säng snart. Är ledig i morgon och på måndag, har så vart sen i torsdags. Bevittnade en VM-match i torsdags, Sverige - Kanada, förlust och mer om det senare.
 
Har vart lugnt annars, shoppade lite i dag och softar i övrigt. Nu ska jag skriva tal eller sova.

RSS 2.0