ALLTID, OAVSETT!




Jag älskar er! ♥


2012-03-31

Dagens humör: Glader.
Dagens mående: Nervöööst!
Dagens borde: Pluggeliplugga
Dagens frisyr: Hästsvans.
Dagens klädsel: Mjukisar, klasströja och t-shirt
Dagens skor: Inga.
Dagens smink: Naaada.
Dagens planer: Zappa mellan Elfsborg - DIF (fotboll) och Leksand - DIF (hockey).
Dagens vill ha: http://www.tradera.com/pontus-abergs-matchanvanda-troja-auktion_2937_152865881
Dagens längtan: Påsklov.
Dagens fundering: Elitseriespel nästa år eller inte ?
Dagens beroende: Musik.
Dagens tråkigaste: Den vita marken (SNÖ?!?!).
Dagens roligaste: Inte mycket som hänt i dag.
Dagens middag: Vet inte, fläskfilégryta tror jag står på menyn.
Dagens låt: Jag gråter bara i regnet - Newkid.

Nästan fulländad helg.

Som rubriken lyder så har min helg nästan varit fulländad, med undantag från en äcklig förlust och ingen träning. Min helg har annars bjudit på en hel del. I går var jag till en början hemma och pluggade faktiskt lite smått, efter det gjorde jag mig i ordning och kände mig, för en gångs skull på många månader, ganska snygg! Det är inte det vanligaste i Natalie Sandbergs liv. Satte mig på en buss som tog mig till Danderyd, böt till en tunnelbana som tog mig till Gamla Stan och tog ännu en tunnelbana med destination Globen. Anledning: Ännu en match i kvalserien mot ett Timrå som gått bra på senaste tiden. Jag ville verkligen vinna och vi behövde verkligen vinna, men icke! Och det ser riktigtjävlasablans tungt nu, tveksamt om det kommer gå vägen! Men ska behålla en känsla av att vi klarar av det. Kom hem och kollade på tv, under en tidsperiod på några timmar blev jag helt sänkt. Somnade som en stock helt enkelt.

Söndagen, började med att kolla på klockan som visade 10.30 men insåg snabbt att det skulle adderas en timme till det. Orkade inte med mer än att äta frukost och kolla reprisen av Gladiatorerna. Kom ändå igång med lite plugg och under 1 timme och 20 minuter var jag ute och övningskörde för första gången på väldigt länge! Jag gillade starkt. Har under kvällen myst med min Smula och pluggat klart. Big Brother är det som gäller innan läggdags.

Mycket text där insåg jag ! Wooupsie.


♥♥♥♥


God Morgon!



Sitter för tillfället i mitt rum och ska plugga, att jag inte har kommit igång med det än kan vi strunta i. Kom upp redan vid halv 9 och måste göra klart lite då min helg är fullbokad. Senare ska jag in och kolla på hockey, DIF-Timrå (att jag är exalterad över att få se Max Friberg försöker jag tränga bort från mina tankar). Jag hoppas på att komma hem med samma glada humör jag har nu, annars blir det jobbigt! Peace out.

I väntan på John Blund..

Ska kolla klart på Big Brother och sen ska jag faktiskt gå och sova, duttig tjej! Min dag har varit oerhört skön, en lektion i matte och efter det blev det historia och grupparbete, fick sen en lunch som jag behövde och efter det hade jag italienska, min skoldag slutade med det. Dröjde mig dock kvar i skolan i väntan på att min fina vän anlände till samma stad som mig, när hon väl gjort det begav vi oss till gymmet. Tror jag spenderade tre timmar (?) där och känner hur träningsvärken smyger sig fram. Gick sedan en promenad innan hemfärd och hockey.


En trepoängare och en enpoängare.

I måndags var det dags för en match jag fruktat för, nämligen DIF-Leksand! Dels för att min fader håller på just detta bondelag och dels för att dom har ett par stycken vassa killar i laget (Hurtubise, Janohls, Filip Forsberg, De La Rose m.fl.). Att DIF inte tog ledningen var helt ofattbart, när man första hade ett stolpskott och sekunder senare öppet mål, får en kontring på sig och vips, 0-1 i baken. Grabbarna och klacken gav inte upp och det gav resultat, när tre viktiga personer i form av M.Tjärna, Mackan och Jimpa fått känna på nät, avgick vårt älskade DIF med seger. En riktig kämparinsats som jag är riktigt glad över. Tre poäng!

I dag var det dags för match mot Örebro, denna gång var det bortamatch och kan för det första nämna att Örebro borde skämmas över att deras klack och publik på 5000 blir överröstade av en bortklack på 400 personer. Pinsamt, desto roligare för oss djurgårdare. Spelet såg bra ut och det blev match under hela första och andra perioden. Efter dessa låg vi under med 1-0, i tredje spelade vi ut dom t o t a l t ! Kempe gjorde 1-1 men få minuter senare blir det 2-1 innan Honken fick till resultatet efter tre perioder, 2-2! I förlängningen var det DIF-dominans under hela fem minuter. I straffläggningen drog vi dock det kortaste strået, dels för att Örebro hade bra straffar och dels för att deras målvakt var grym.

Nu väntar Timrå hemma på lördag, ett Timrå som toppar kvalserien just nu! Vinst skulle sitta fint.


Här var det lugnt, trodde jag...

Har gått från "behöver-överhuvudaget-inte-plugga-nåt-alls" till "måste-plugga-intensivt-känner-pressen" på enbart ett dygn. Trodde alltså att jag hade det alldeles lugnt i skolan, men efter denna dag så insåg jag att jag har en brinnande häck just nu. Har spenderat skoldagen med min tema-grupp och vi har (som jag antar att man kan lista ut) arbetat med vårt tema. Tyckte det gick bra och att vi kom långt, dock är alla andra grupper nästan klara, men vi klarar nog deadlinen med bravur.

Efter det gick jag till moder och hennes arbete, satt där i drygt en timme! Efter arbetstidens slut begav vi oss till gymmet (jag med en motivation som inte fanns), fördrev någon timme där för att sedan bege mig hem. Väl hemma har jag suttit och knåpat med min Self Presentation och översättningar. Ska även öva lite smått på mina glosor.

I morgon går jag en kort dag i skolan och sen ska jag faktiskt bege mig till gymmet igen, denna gång med min fina vän.

Ska komma upp en liten sammanfattning av måndagens viktiga match också, vinsten mot Leksand.


20 MARS 2012

Dagens humör: Glatt.
Dagens mående: Oerhört trött! Pga sen läggdags.
Dagens borde: Sova tidigt.
Dagens frisyr: Skitigt och ofixat.
Dagens klädsel: Mysigt! Jeans, fleece och linne med motiv. 
Dagens skor: Bootsen.
Dagens smink: Eyeliner och mascara.
Dagens planer: Big Brother och sova. 
Dagens vill ha: Beställda kläder.
Dagens längtan: Påsklov.
Dagens fundering: Hm? Om datorn ska med i morgon.
Dagens beroende: Center med kokossmak.
Dagens tråkigaste: Missad buss och väntan på nästa.
Dagens roligaste: Bowling på idrotten (även fast MVG:et på Historiaprovet också var roligt).
Dagens middag: Pastalåda (typ), sparris och champinjoner.
Dagens låt: One Direction, de flesta av deras låtar.

Ogillar.

/ Kvalserien (damn you! vill inte!)/ Att det är måndag i morgon/ Starten på kvalserien/ Ensamheten/ Lite pengar, jag som har hittat massvis jag vill ha/ Grupparbete/

Kärlekar.

/ One Direction/ Praktikplatsen/ Skolfritt/ nilsandersson@Twitter/ Mina nya skor/ Fina väder/ Invigningen av både Converse och solbrillor/ Sovmorgon och sluta tidigt.  

It's a mystery, why I can't stop thinking of you.

Det är sjukt, hur en enda person kan få en att känna sig ena stunden i himlen och i den andra i helvetet. Att denna person kan påverka mig så himla mycket. Att denna person kan ge mig fjärilar i magen och få mig att fånle och verkligen se ut som ett fån. Att personens röst kan vara något av det bästa du hört. Att varje gång man ser personens namn känna sig helt ur balans. Att bara se en bild på denna person gör att hjärtat hoppar över några slag. Att inte ens ha träffat denna personen i verkliga livet och känna så här, det är inte normalt.

I WANT!


Den här hade jag tänkt klicka hem, dock en svart och inte mörkblå.


Älskade DIF, vad har vi hamnat i?

I går drog det i gång, kvalserien. Och jag hatar det redan.

Innan var jag självklart nervös. Den nervositeten stillades lite då Brodde, efter enbart 47 sekunder fick känna på ett nät. Ett mål som betydde 1-0 till DIF, men det kunde dom inte hålla, efter första var det 1-1. Andra perioden blev det ett DIF mål, och hittills hade båda lagen bjudit upp till match. I tredje gick allt åt helvete, till en början ledde vi med 2-1, när sen Rögle kvitterade och tog ledningen blev spelet som förut, ängsligt. När vi kvitterade till 3-3 via Classeman trodden jag att det skulle gå vägen, men icke. Få minuter senare så tog dom ledningen och behöll den matchen ut.

Just nu vill jag bara svära, FANIHELVETESJÄVLASKIT!!!!! Snälla låt det gå vägen, för det här seriöst dödar mig. Att sen publiken buar ut spelarna är inte heller okej, för det är stöd dom behöver, HALLÅ?? Nån som har insett det mer än jag.

Okej, så starten i kvalserien gick väl inte som planerat, men..... Vi ska klara av det här, VI SKA KLARA AV DET HÄR. Det finns inget annat! Det kommer fixa sig, jag försöker i alla fall intala mig själv det.

Dag 25 – Min favorithögtid.

Sista dagen nu, WOHO! Har klarat av att hålla den här listan vid liv under 25 dagar.

Min favortihögtid är iallafall julen, lätt. Det är en högtid då alla samlas (dom man håller varmt om hjärtat) och enbart njuter av varandras sällskap och har det så mysigt tillsammans. Att det också tillkommer god julmat och julklappar är ju bara ett plus.


Sleepyhead!!!

Trött även efter denna dag på praktiken, hade med oss två till i dag också, trevliga människor det med. Jag ska snart hoppa in i duschen då jag känner att det verkligen behövs. Ska sedan kolla på Big brother men det får avsluta min kväll, måste somna tidigare så att jag inte är så trött i morgon. Det är första kvalseriematchen i morgonkväll, jag är nervös.


Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Jag älskar massor av olika program och tycker att det är svårt att bara välja ut ett, men kan ta något som jag finner underhållande. Wipeout. Jag älskar att kolla på det programmet, har sån skadeglädje av att se hur personerna bara flyger runt. Kan låta helt sjukt, men kan inte hjälpa det.

Tycker även om Hockeykväll, och anledningen är väl inte mer än att det handlar om hockey. Att även de som leder programmet är så duktiga gör programmet ännu bättre.

Gillar ju också serier såsom, One Tree Hill, O.C, Desperate Housewives, Glee m.m .

Tired.

Har för några enstaka minuter sen skickat i väg min loggbok till min lärare. I den skrev jag vad jag har gjort under dagen och vad jag tyckte om dagen. Kan meddela alla som vill veta att jag är supernöjd med praktiken även efter denna dag, minst lika nöjd som igår helt enkelt. Har spenderat dagen på avdelningen Kommunikation & Samhälle och jag får bara fler och fler idèer om vad jag kan tänka mig att jobba med.

Efter praktiken väntade jag på moder och vi begav oss till Stockholm, Globenområdet och Concept Store, där vi hämtade ut alla våra kvalseriebiljetter, femton stycken för att vara exakt. Sedan åkte vi tillbaka till Norrtälje och åt varsin hamburgare. Har alltså inte spenderat många av dygnets timmar hemma, väl hemma har jag hunnit med att duscha och kolla på TV, ska alldeles strax sova. Ser fram emot ännu en dag med mycket intressant i morgon.



Har fortfarande beslutsångest angående skorna.


2012-03-12


Dagens humör:
Glad och förväntansfull.
Dagens mående: Trött men bra.
Dagens borde: Sova, ladda musik på iPoden.
Dagens frisyr: Utsläppt, allt som oftast.
Dagens klädsel: Jeans, linne och skjorta. 
Dagens skor: Converse.
Dagens smink: Foundation, eyeliner och mascara.
Dagens planer: Duscha, TV. 
Dagens vill ha: Ny skinnjacka.
Dagens längtan: Varmare väder.
Dagens fundering: Vem vi möter på torsdag och vad som händer i morgon.
Dagens beroende: Solen.
Dagens tråkigaste: Blåsten.
Dagens roligaste: Min praktikplats.
Dagens middag: Stekt potatis, schnitzel, ärtor och sås.
Dagens låt: Lisa Miskovsky - Why start a fire?

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Tror faktiskt inte att jag har någon låt som får mig att gråta, men jag har ett par låtar som jag förknippar med en tid då min morfar inte mådde speciellt bra och det var väldigt jobbigt. De får mig inte att gråta men får mig att tänka på den tiden.

I'm feeling great, i'm feeling awesome.

Har påbörjat min YO-vecka idag och av alla olika praktikplatser jag har befunnit mig på är det den här som jag verkligen är nöjd med, efter en dag. Nu ska jag dock gnälla över att jag ska skriva en loggbok över vad jag har gjort under dagen. Klart som fan att sidhelvetet inte går att öppna. DÖÖÖÖ! Ja, det drog ner mitt humör en aning, men har haft praktik med trevliga människor så jag ser fram emot resten av veckan.


Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Jag kan ha väldigt olika reaktioner när jag kollar på mig själv i spegeln, detta beror på vad jag är för humör. Vissa dagar kan jag kolla mig i spegeln och känna mig snygg och det kan faktiskt muntra upp mig om jag mår dåligt. Andra dagar kan jag kolla mig i spegeln och känna mig fruktansvärt ful. Så det pendlar från dag till dag.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Dag 20 – Min favoritfilm.

Är lite efter med denna grej, så blir två denna dag.

Jag har så himlans många favoritfilm, så kan faktiskt inte välja ut nån speciell av dessa. Jag har ju somsagt ett par stycken så kan nämna ett par.

* Youngblood
* Charlie St. Cloud
* A Walk To Remember
* Taken
* Burlesque

Ett litet urval.

Lördagkväll!

Sitter framför finalen i Melodifestivalen, något som de flesta kollar på skulle jag tro. Har spenderat hela min dag hemma, då jag har varit helt däckad sen igår. Kom hem runt kvart över ett i natt, så har varit väldigt trött. Anledningen till denna sena hemkomst var att systrarna Sandberg (jag + syster) och systrarna Martinsson (Mickis + Christin) var till Stockholm och kollade på The Voice. Kvällen var i det stora hela bra, med undantag från att läktaren var väldigt ostabil och att det var så varmt att svetten droppade. Roligt hade vi i alla fall.

Har kollat lite på slutspelet i dag också och en gammal DIF match, alltid nåt!

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.



En jeansjacka från H&M är det senaste av mina inköp.

I am in misery, there ain't nobody who can comfort me.

Kvalserie.

Ett ord som får mitt hjärta att sjunka och får mig att känna mig nervös och ängslig. Det är det som gäller nu, kvalserien. En serie mot hungriga lag från den undre serien och som vill snuva DIF på elitserieplatsen. Det ska dock inte lyckas har jag bestämt, vi ska vinna SM-guld nästa år. Allt detta har skett för två dagar sen och jag har väl kunnat smälta det hela litegrann, men under den kvällen grät jag ett flertal gånger och det var inga snyftningar utan det var krokodiltårar i floder. Grät först när man låg under med 2-0, och när vi förlorade med 2-1. Grät sen av lycka då Nicke D gör ledningsmålet för Modo, och av sorg när LHC kvitterar och matchen slutar oavgjort. Nu har vi ju inte så mycket mer att göra vårt bästa på isen och på läktaren för att hålla oss kvar.

Det enda positiva är väl att man får se fler matchen denna säsong, rättare sagt 5 stycken till plus att vi beger oss till Leksand och Tegera Arena den 31/3 då det är LIF-DIF!

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Gårdagens, som blir gjord i dag istället.

Frukost: Ostmacka.
Lunch: Köttgryta och ris.
Middag: Blodpudding och spenat.
Övrigt: Godis och rulltårta.

Insåg att det var sjukt onyttigt, hoppsan!

2012-03-07

Dagens humör: Ibland glad, ibland deppig, ibland upprymd (blandat helt enkelt).
Dagens mående: Inte helt bra, förkyld med andnöd.
Dagens borde: P L U G G A !
Dagens frisyr: Utsläppt och allmänt tråkigt.
Dagens klädsel: Svarta jeans, linne och en grå hoodie. 
Dagens skor: Boots.
Dagens smink: Foundation, eyeliner och mascara.
Dagens planer: P L U G G A och Big Brother.
Dagens vill ha: Pengar eller en speciell person♥.
Dagens längtan:
 Sommaren ♥.
Dagens fundering: Hur kvalserien slutar, skolan m.m.
Dagens beroende: Nässpray eller KPMG:s godis.
Dagens tråkigaste: Miljödebatt och kommentarer om kvalserie.
Dagens roligaste: Italienskabuddies.
Dagens middag: Blodpudding och spenat.
Dagens låt: Avicii - Levels eller Train - Drive by ♥.

En dag i soffan



Ska snart avnjuta nybakta muffins framför Sofias änglar, ska även ta mig en dusch, då dagen har spenderats i soffan med sällskapet ovan, Historia A och Youngblood. Filmen är en utav de bästa fillmerna jag någonsin har skådat. En av de i särklass bästa hockeyfilmerna.

Sen ska jag också ägna några minuter till att försöka plugga till mig ett VG i Historia, då jag har noll, zero, ingen chans på att få ett MVG i slutbetyg i den kursen kan jag försöka få det nästbästa betyget. Nu något annat.


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag skulle nog vilja byta liv med en kändis, vet inte vem eller vad den ska vara känd inom. Anledningen till detta är för att de VERKAR (med betoning på verkar) som att de har ett så bra liv och så obekymrat liv. Så för att ta reda på hur det verkligen är att vara känd skulle jag då vilja byta liv med en känd människa.

Annars är jag väl relativt nöjd med att leva mitt liv och har nog ett ganska bra liv ändå, även fast det kan kännas ordentligt trist i bland.

Att älska med sportlovet.

- Tripper till Stockholm - Biobesöken - Hockey - Tvåpoängare (är tvungen att gilla det) - Klippningen av min kalufs - Glee - Djurgårdare - Jimmie Ölvestad och Nisse Ekman - Sillens straff

Att hata med sportlovet.

- Att det har gått så fort - Träffat för lite vänner - Inga trepoängare - Segdragna förkylningen - Sista grundseriematchen - Nedvärderande blickar

I det stora hela har jag haft ett bra lov, man kan inte klaga.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Innehållet i min väska är oerhört tråkigt. Går inte heller så väldigt ofta med mina väskor men när jag väl använder den så har jag oftas en plånbok, mobil, busskort, nycklar och försvarets hudsalva. Ibland finns det även pennor och skolböker samt block. Allt som oftast är även min kalender med.


ATJOOO PROSIT!

Efter matchen i går intog jag soffan, däckad av en förkylning (har egentligen inte hunnit blivit helt frisk från min förra förkylning). Låg där i ett par timmar och sen förflyttade jag mig till sängen för att sova. När jag vaknade i morse mådde jag likvärdigt med gårdagen.

Jag har spenderat dagen med att:

* Legat i sängen

* Kollat på Vasaloppet (Grattis till Nisse Ekman som genomförde hela loppet)

* Legat i soffan

* Snorat

* Kollat på ett antal avsnitt av Glee

Det här borde jag ha gjort:

* Pluggat

* Städat mitt rum

* Duschat och grejer

* Varit ute

Men är somsagt däckad och börjar i skolan i morgon, orkar verkligen inte men det är bara att pina sig igenom det. Vi får väl se om jag orkar pallra mig till skolan också.


En dag på Hovet.

Satte mig ovanligt sent på platsen på Hovet idag av vissa anledningar. Väl där var nervositeten på en väldigt hög nivå, jag insåg inte förrän jag satt där; att vid en förlust var kvalserien ett faktum.

När sen Modo gjorde första målet kände jag bara hur modet sjönk och hur desperationen tog över. I PP slutet av första perioden kvitterar DIF och tron på vinst finns där igen. Matchen var även denna dag krampaktig och gick till först förlängning och efter det straffar. Lyckan att se Nicke D missa pucken går inte att beskriva och när sen Sillen ser ut att först komma helt ur vinkel och sen se pucken i nät är helt underbart.

Meeeeeeeeeeeeeen, underbart är kort! Visserligen har vi 10:onde platsen men har fortfarande LHC hack i häl och skadeglädjen man har när dom förlorar efter att ha sumpat en straff med 4 minuter kvar! Allt avgörs dock på tisdag.


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Det här var en riktigt svår punkt! Har några smågrejer som man ångrar varje dag. Just nu är det väl att jag inte skaffade en biljett till Avicii konserten (även fast det hände en så allvarlig grej som nu hände).

Något jag ångrar stort är att jag vid ungefär den här tidpunkten förstörde min gamla dator. Allt detta på grund av en sån liten grej som att jag var missnöjd och hade mycket skolarbete som gick åt skogen. Men gjort är gjort och jag måste komma över det, har ju trots allt en ny dator nu men samtidigt jobbigt att den gamla fick jag av mor och far min och att det slutade som det gjorde!

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.



Så här charmig var jag för ungefär ett år sen.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

För det första vet jag inte ens om det kommer någonsin bli aktuellt med ett bröllop för mig i framtiden, men för att drömma och skriva något under denna punkt.

Mitt drömbröllop ska i allafall vara utomhus, vart vet jag inte. Det ska vara strålande väder och jag ska vara iklädd en utav de vackrast skapelser som finns (enligt mig), jag vill alltså känna mig extra fin i en vacker klänning. Alla mina nära och kära ska närvara.

Men det viktigaste av allt för mig är att det ska vara med den rätta personen, annars finns det absolut ingen mening med ett bröllop enligt mina åsikter. Jag vill inte ha ett bröllop bara för att gifta mig.


HELVETESJÄVLASKIT!!!

Vi åkte upp till Sundsvall för att vinna matchen mot Timrå, vi misslyckades med det. Det vi lyckades med var i alla fall att få med en poäng. Jobbig strafförlust kan jag meddela, då LHC vann mot SAIK. Suck, nu är vi på kvalserieplatsen igen, HEJ KVALSERIE! Med enbart två omgångar kvar så har vi en poäng upp till 10:onde platsen som LHC har i sin ägo.

MEN, ALLTID OAVSETT!

RSS 2.0