Händelser.

Gråtit ut min sorg på Hovets läktare. Gått deprimerad. Blivit lycklig tack vare en person. Känt mig så äckligt ful. Haft mässa. Ont i fötterna. Skolan. Shoppat. Tränat regelbundet. Längtat. Saknat. Varit förvirrad. Är fortfarande förvirrad. Insett saker. Älskat familjen mer än någonsin. Tagit det lugnt. Umgåtts med en fin vän. Ovisshet. Förväntansfull. Mer förvirring. Tårar. Besvikelse. Skratt.
 
Detta kan förklara en del av det som händer i mitt liv, men långt ifrån allt. Är allt för ofta förvirrad, dels över vad jag ska göra med mitt liv, dels över mina starka känslor för en person. Har kommit igång med träningen som får mig att tänka klart för några timmar. Jag är så fruktansvärt tankspridd och förvirrad så jag vet inte vad. Går inte ens att förklara hur jag mår. Jag är lycklig samtidigt som jag är olycklig, jag är liksom i ett mellanläge. Så svårt. Träffade Matilda i dag, fick prata av mig över en fika och hon likaså. Är tacksam över att ha henne där.

Dagarna passerar.

I morgon är det måndag igen. Helgen har gått fort. I lördags åkte hela familjen till gymmet och gjorde lite nytta, första gången på X antal månader som jag pallrade mig dit. Har redig träningsvärk nu. Ska sätt i gång med träningen på allvar, måndag, tisdag och lördag denna vecka.
 
Efter träningen hade vi familjemys och på kvällen var det BIK-DIF, och helvetesjävlar vad jag INTE kan kontrollera mina känslor, speciellt inte när det går kasst! GRR. När förlusten var ett faktum och slutsignalen hade gått och vi hem till storasyster med Martinssonarna och hade Mellomys.
 
Vaknade upp hos syster och kollade på film, hem till mitt riktiga hem för att skriva CV! Nu är grovjobbet gjort och enbart finslipningen kvar. Blandade känslor.
 
Kollar nu på Salt, har inget plugg och jag är trött. Vill och ska sova efter filmens slut.

Dag 9 - Mina favoritskor.

Det här med att komma ihåg denan lista var inte det lättaste, därför fortsätter jag där jag slutade. Dag 9 och mina favoritskor.
 
Jag har så mycket skor så jag inte ens vet vad jag ska göra av alla, högklackar, tygskor, träningsskor, kängor, ALLT! Jag gillar klackar men använder det nästan aldrig då mitt knä är så pass ostabilt och man inte kan lita på att det håller en på benen. Och klackar gör allting lite svårare att gå.
 
Till dom skorna som tar hem priset. Converse! Utan tvekan. Visserligen är mina hälar lite känsliga, men jag älskar Converse. Äger i nuläget fyra par, två par låga, vita och mörkbruna och två par höga, marinblåa och mina nyaste i USA-modell! L O V E I T!
 

RSS 2.0