i'm a superstar, or not?

bilder i drivor!


G E O G R A F I! mina dagar ser ut så här. typ. Plugg.


ett nytt härligt halsband jag in förskaffade mig senast jag var i globen. PEACE!


även dessa örhängen följde med mig hem från globen.


jag, min älskade tröja och min bebis!

hejdo!


dead end

mååååndag! det var trevligt som vanligt i skolan. slutade halv fyra, väntade på min storasyster som slutade tjugo i fem. vi åkte brum-brum bilen hem. väl hemma så åt vi. g o t t. sen har min kväll bestått utav plugg. det gick väl ganska bra. i guess. nu är klockan över tio. vilket betyder bedtiiime! skönt som fasiken. men först. LITE SÄLLSKAP! fönny.

btw. desperate housewives och cougar town börjar nästa tisdag. LYCKA. jag är dock på hovet :) det är sooft.

JOHNOSSI-DEAD END kärlek i drivor.

just trust your heart.

 muppbild, men vafan!

nyduschad och redo för ett avsnitt av ensam mamma söker, mysfaktorn slår i taket. träffade bästastevännen i dag också. vi hade det bra. förjävligt bra. i morgon ska jag till skolan och jag får väl antagligen plugga lite innan det. men pussopeace.

dance dance, like it's your last last, night of your life life.

i dag hade vi skolfoto. jobbigt att jag antagligen kommer se ut som en kalkon. enfulen. sen så hade vi ingen info / layout. vilket betydde att jag slutade heeeela 2 timmar tidigara. mys. snart ska jag slå mig ner framför tvn och titta på fotboll och plugga. sen ska vi beställa skolfotona. längtar bara tills skolakatalogen kommer. vetni en sak. min mamma hällde juice i mitt hår och ansikte. det ogillar jag starkt. det betyder ju att jag måste tvätta håret i kväll. JOBBIGT! p.u.s.s



såg antagligen ut så här.... eller nåt liknande.

who doesn't long for someone to hold.

i dag är det söndag och jag har haft det trevligt med min fina vän miksanela. det var mysigt. jag älskar att vara med henne. nu är jag i allafall hemma och ska plugga. i morgon är det skolfoto också. kill me.

i loved you first. i loved you first.

idag åkte jag till norrtälje. igen. jag skulle se om jag kunde hitta något lämpligt att ha på mig på skolfotot. hittade inte ett skit. surt. får väl ta nåt som ligger och skräpar i garderoben. fotot kommer bli helt grymt. det är ju trots allt SPE10B♥ som blir fotade. hur kan det liksom inte bli bra då? nu sitter jag i allafall och pluggar. på en lördagskväll. ja!. hinner inte i morgon för då ska jag träffa min fining till vän. snart är det hockey♥ också.
p u s s.


jag är lyckligast!

i går var det hockey. och jag älskar det. mest av allt faktiskt! djurgården vann. det gjorde mig lycklig. i dag var det fredag och en heeeeel lugn dag. tre lektioner varav en var jumpa och en lektion med en lärare som låter oss sluta efter en halvtimme. typ. på jumpan hade vi friluftsliv, vi satte upp ett tält (Y) och paddlade kanadensare. sofia och amanda var grymma på det jag satt och flöt med. efter skolan träffade jag min fina vän, blev lite shopping. nu är det idol. puss.


 
köpte den här über-mysiga halsduken!

i morgon i morgon i morgon!

dagen har varit bra som vanligt. i morgon slutar jag tjugo i två och efter det beger vi oss mot hovet och djurgårn! ;D jag älskar det såååååååå mycket. oavsett om älskling är med eller inte. nu ska jag plugga italienska. pussen

s l e e e e e e e p y y !

jag är trött. måndagen var helt UNDERBAR! jag älskar min galna klass. men nu är jag trött, så jag ska se klart på Lite sällskap och sen så ska jag nog sova sött! pussåkram.

we were much too young.

i  morgon är det skolan. i morgon är det skola. jag tycker det ska bli trevligt! det är roligt i min klass. förbannat roligt. man får sig ett gott skratt minst en gång om dan. och ett skratt förlänger livet. så jag lär ju vara odödlig! när jag slutar gymnasiet. den här veckan har jag inte så mycket att göra, vilket är helt underbart skönt. OCH PÅ TORSDAG ÄR DET HOVET OCH DJURGÅRDEN SOM GÄLLER. men bebis är inte med. han har en spricka i foten. jag gråter inombords. nej nu ska jag skriva en uppsats. om mitt förhållande till min mobil. tjing.



sjukstuga! -.-

jag.hatar.att.vara.sjuk.hej.då!

RSS 2.0