Tanken är god.

Tänkte plugga innan klockan hinner bli 16.00, då är det match mot Västerås borta pga det så kommer jag inte kunna fokusera, så lika bra att låta plugga ligga tills efteråt.
 
Har också vart ute på en promenad i höstvädret, ruggigt var det men vi slapp i alla fall regnet och tur var väl det. Har regnat på tok för mycket de senaste dagarna.
 
Som sagt, min tanke om att plugga är i alla fall god, sen att jag inte gör något är en annan femma.

One Of Us Is Gonna Die Young.

Sitter framför televisionen med två flätor, hörlurar och lyssnar på The Ark (vet inte vad jag vill ha sagt med det, men). Ska inom den närmsta timmen skriva en svenskauppgift hade jag tänkt, annars är jag helt redo för att stupa i säng, något jag planerat att göra i tid. Kom till praktiken i stort sätt död, konstigt nog, då jag sovit bra under natten.
 
Annars flöt dagen på, fick lite att göra och tiden gick fram till lunch, åt med två vänner i skolan och vände sedan tillbaka till praktiken. Blev en sväng på visning och sedan var jag med till klockan fem. I morgon väntas sista dagen på praktiken och kan ärligt erkänna att det ska bli lite skönt att befinna mig i skolan på måndag igen, även fast det har vart skönt och kul med omväxling.
 
Uppsats väntar.
 

Praktik.

Har praktik denna vecka och tänkte då att jag skulle kunna plugga på eftermiddagarna när jag kom hem, jo tjena!!!
Får uppgifter om att göra lite småsaker hemma och pluggandet blir lidande. Jag klagar dock inte, tycker det är intressant och roligt så jag ska nog inte gnälla.
 
I morgon har jag praktik från 9-16 och efter det ska jag åka till Stockholm och kolla på hockey, Oskarshamn kommer på besök. Jag börjar bli lite pömsig så ska nog stänga ner hela s k i t e n inom en snar framtid.
 
 

Efter.

Har insett att jag legat efter med uppdateringarna om hur HA har börjat m.m. Jag uppdaterade er alla om Almtuna-matchen, men inget mer. Kan då berätta hur det hela gått.
 
IF Troja/Ljungby - DIF
En match där vi tog ledningen med 1-0 av Johner men inom loppet av mindre än en minut under andra perioden hamnade vi i underläge med 2-1 och i tredje körde vi på men inte hjälpte det. Vår första förlust i Hockey Allsvenskan var ett faktum och det var inte kul.
 
DIF- Södertälje SK
Ännu en match på plats, introt var fungerande, men fick själv inte se nåt då jumbotronen på vår sida visade enbart halva bilden, tråkigt. Mini-derbyt slutade i vinst för DIF, efter att första perioden var katastrofalt dålig och att PP inte fungerade överhuvudtaget. Vinst blev det i alla fall, resultat, 2-1 efter´mål av Markus Ljungh och efter ett turligt och löst skott av Fimpen.
 
Mora IK - DIF
Såg enbart liverapportering av denna match så kan inte påstå att jag vet hur spelet såg ut, skotten slutade med stor favör för Mora och tydligen var vi kassa i första perioden, underläge med 2-0, gick dock upp till 2-2 innan periodpaus, Wennberg fick äntligen näta, på artonårsdagen också , och om han var värd det!!!! Han har varit riktigt bra i inledningen. 2-2 gjordes av Otto, älskade Otto. I andra manglade vi och gick upp till en 2-4 ledning och hade den in i tredje, där de reducerade och sen kvitterade. Tillställningen gick till förlängning och straffar, slutade dock med förlust tråkigt nog. En poäng blev det och ligger nu på en sjätteplats.
 
O H H E R R E G U D ! (Bild lånad av berightback.se)

here's my number, so call me maybe?

Nu är klockan runt halv åtta och det är onsdagkväll. I morgon är det en månad kvar tills jag blir 18.
 
Har mitt första prov på fredag, svenska. Annars har det mesta gått bra. Har sovmorgon var & varannan dag, slutar tidigt de flesta dagar också. Nästa vecka har jag praktik och jag ska gå på hockey.
 
Har börjat utveckla ett stort sug efter att shoppa loss, men pengar är inte min starka sida och är alltid shoppingsugen när jag inte har råd.
 
Onödigt inlägg, jag vet!
 
Har plockat svampisar i veckan. Söt syster.

Nedräkning.

Det börjar närma sig min födelsedag faktiskt, snart är det enbart en månad kvar och jag ser fram emot detta något enormt. Det är även nedräkning till Swedish House Mafia, då får vi addera dryga månaden till dock. Men som sagt det närmar sig, jag är förväntansfull.
 
Nu ska jag slumra faktiskt.
 

SVORDOMAR.

Just nu vill jag bara häva ur mig en himla massa svordomar och skällsord och hemska saker om, ja t.ex. aik. Ett förlorat derby betyder en Natalie med ett väldigt hett temprament som önskar allt ont till människorna inom föreningen aik och även till anhängarna till detta förfärliga lag.
 
Siffrorna behöver vi inte ens prata om, ska istället gå in på något positivt.
Tifot var hur fint som helst, och de inledande 20 minuterna var faktiskt bra. Nu ska jag återgå till att spy galla över äckel Gnhiet.

SERIEPREMIÄR.

Torsdagen den 13 september anlände och hela dagen hade jag gått och vart ofokuserad med enbart vetskapen om att jag skulle placera mina kroppsdelar i Johanneshovs isstadion enstaka timmar senare. Seriepremiär och första matchen i Hockey Allsvenskan mot Uppsalalaget Almtuna. 
 
Efter att ha gjort ett stopp för matintag satte vi oss på våra vanliga platser, och sakta men säkert fylldes Hovet på med de bästa fansen i världen. Klacken var underbar, sittplats var underbara, vi på aktiv var underbara och spelarna var UNDERBARA.
 
I två perioder kontrollerade vi matchen totalt, efter första perioden hade DIF en ledning med 1-0 som kom genom en viss Fredrik "Linkan" Bremberg och hans sjukligt underbara handleder, andra perioden ledde till en utökad ledning, 2-0 av Dustin och 3-0 av Honken (ett mycket snyggt mål enligt mitt tycke). I tredje slog de av på takten och Almtuna åt sig närmare och närmare och lyckades reducera två gånger om.
 
Så vad ska man säga, enligt mig är det viktigast att vi tog en tre poängare och att publiken eldade på matchen igenom, trycket är så svårt att förklara att man måste uppleva för att förstå hur det var. JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR SPORTEN!!!!! Nu laddar vi om till en match mot Troja-Ljungby i morgon, vi SKA bärga ännu en tre poängare.

Ännu en skolvecka.

Nu har jag gått ännu en till skolvecka, med en massa lektioner och mycket skoj. UF har börjat ta fart på allvar och det är, tro det eller ej, mycket roligt. I dag vaknade jag med huvudvärk och var trött som bara den, men det var det värt, för matchen i går var så underbar. Mer om det sen. Hade paaaarteey i vårt klassrum i dag och har haft det roligt på lektionerna också, så det känns som att det inte tar emot så jättemycket att gå till skolan i nuläget.  
 
I helgen väntas det umgänge med min fina vän, ska även spana på en annans väns fotbollsmatch, kolla på bortamatch i HA och DERBY MOT GNAGET! Vännens match på plats, de andra framför en 42 tums skärm. Ska hinna med att plugga lite matte, men annars ser det ut att bli en bra helg.
 
 
  

days.

Den senaste veckan har jag haft det väldigt bra, förra helgen var den bästa helgen på länge, jag har njutit av den bästa sporten världen kan erbjuda och haft det allmänt bra. Kommer komma upp enskilda inlägg om det jag har vart med om.
 
Idag har jag gått i skolan och enbart spenderat enstaka timmar i skolans lokaler, kom hem och pluggade, tittade på en film. Ska göra klart psykologi uppgifter innan kvällen passerat och även ta hand om mig själv.
 
Nu ska en kopp kaffe avnjutas och om exakt 1 månad & 10 dagar blir jag hela 18 bast. Fan så kul.
 

Frånvaro.

Vet inte hur många gånger jag tänkt att jag ska skriva ett inlägg, otaligt många i alla fall. Nu ska jag enbart nämna att jag kommer komma tillbaka, när jag orkat ladda in bilder och när jag orkar berätta om den senaste tiden.
 
Peace out, friends!
 

RSS 2.0