Kvällning.

Sitter i soffan och ute är det ruggväder. Har spenderat stor del av dagen i soffan, mår inte helt bra i min mage, vet inte om det är något jag här ätit eller om det bara är illamående.
 
I går var det en heldag på Globenområdet. Först sista hemmamatchen i allsvenskan och avtackning av Högmo (även spelare som inte fått förlängt). En ganska rolig match, dock med ett oavgjort matchresultat 1-1 och delad poäng för DIF och Gefle.
 
Efter det rusade man till Hovet för att bevittna matchen mellan DIF-Malmö. En grisig tillställning med en himla massa PP-mål. Ett mål i varje period för vardera lag och 3-3 efter full tid. Pontus Sjögren betedde sig som ett jävla svin i Malmömålet och att det var tack vare honom som vi vann i förlängningen är enbart kul. HAHAHAHA! Mycket enkelt mål av Markus Ljungh och extrapoängen.
 
Nu ska jag kolla på Tonårsbossen och käka pannacotta, skiter fullständigt i min mage då!.
 
Från fredagens utgång, den var vild och kul och galen och bra!
 

BIRTHDAY.

Jorå, nu har snart hela min 19-årsdag passerat. Började på bästa sätt vid tolvslaget i går. Stannade nämligen uppe till kvart i tre för att se Blackhawks besegra Leafs. Och varför ska Blackhawks vara så jävla bra? Både spelmässigt, men i detta fall utanför isen. De hade en kväll för att besegra cancer, hur många fina barn som helst fick vara med under nationalsång. En kille fick även Bollands och Kanes klubba! Så fint. (Visserligen spelar Bolland i Toronto nu).
Annars har dagen bestått av det gamla vanliga, tårta, presenter och gratulationer. På fredag ska vi fira att jag fyllt år, med bästa gänget.
 
 
I går fick vi besök från Hälsingland, konstant prat i timmar och jag saknar dom redan! Jag kan nog ha haft världens bästa helg, utan tvekan! JAG ÄLSKAR DET.
 
 
 

Mörkt.

"Det är så mörkt, det är så mörkt, så mörkt. Tusen miljoner miljarder ser oss fast det är så mörkt"
 
Jag är förkyld. Dunderförkyld. Jag är förälskad i Maggio's album. Genialiskt skulle jag vilja säga. Jag är nyligen hemkommen från Hovet. Vinst mot Rögle med 1-0. Sjukt konstig match. Kämpade som fan dock. På söndag bastar jag nitton. Kommer förhoppningsvis träffa saknade vänner i helgen. I morgon ska jag äta ute. Nu ska jag sova bort min förkylning. Fred.

På hemmaplan.

Har på de senaste två dygnen inte vistats på hemmaplan. Gymmade i går och hade sen en liten övernattning i Norrtälje. Men ytterst god mat, lite flytt-packning, promenad och film. Trevligheter. Vaknade i morse och var ensam så jag fördrev tid med att kolla på PLL. Skulle ha gymmat men det visar sig dessvärre att jag har feber. Sadface.
 
Nu sitter jag nerbäddad i mitt rum, med tända ljus och ska titta på PLL. Senare ska jag dricka te. I morgon ska jag kolla på landskamp! Sverige möter Tyskland på Friends och det ska jag bevittna med min syster och Jossan, VM-kval som inte betyder ett skit men ändå. Happyface.

Nattliga tankar.

Ligger i sängen och har spenderat nästan alla av dagens timmar framför PLL, så fast! Har dels fått dras med en horribel mensvärk och en träningsvärk. Annars mår jag ganska bra.
 
Har även kollat på hockey, vilket är standard i vår familj oavsett dag. I morgon ska jag upp i tid och bege mig till min syster, gym eller promenad står på schemat sedan ska vi på hockey (otippat).
 
Fyller även år nästa söndag, såååå om det är någon vänlig själ som känner att dom vill ge mig en present är denna väska just nu to die for. Fullkomligt förälskad, och precis i rätt storlek, den storlek som jag letar efter.
 
 

Derbykross.

Bevittnade nyss en seger, den fjärde i raden, mot ett SSK. Alltså ett "derby".
 
En lekande lätt seger, där DIF gjorde en bra match från nedsläpp till slutsignal. Segersiffrorna skrevs till hela 0-4 och det var välförtjänt. Två PP-mål och ett drömmål av Markus Ljungh, handledare rakt upp i krysset! Jag är mycket nöjd i alla fall. Karlskrona hemma på fredag.
 
Nu ett (eller flera) avsnitt av PLL.
 
 

Rubrik

Min helg bestod av hockey och fotboll, i båda sporterna var det givetvis laget närmast hjärtat som spelade.
 
Lördagen bestod av hockey, En dag för djurgårn, väldigt mycket stoj och stim runt matchen, hyllning av Otto och självfallet en match. Björklöven var motståndet och DIF rivstartade, tog ledningen med 2-0 i första, under den andra utökade vi till 3-0 inte det bästa spelet men ändå. Tredje så började vi tappa, IGEN! Björklöven reducerar inte bara en gång utan två och i slutminuterna är resultatet 3-2! Tacka gudarna för att killarna lyckades reda ut det och vinna.
 
Söndagen var det dags för fotboll, Göteborg skulle besegras på Tele 2 Arena. Matchen i helhet var helt okej, andra halvlek var mycket underhållande och den första var väl godkänd (kom dock på mig själv med att undra när matchen var slut). Efter första hade IFK tagit ledningen efter ett jädra skott utifrån. Andra halvlek så kvitterar Broberg, detta också efter ett jädra skott utifrån. När ställningen var 1-1 så nickar Broberg och Haglund ihop, herre så groggy dom var!!!! Båda fick gå av, med troligtvis hjärnskakning på båda! I helhet så var DIF det bättre laget, hade otaligt med chanser att ta ledningen. Vinnande målet kom dock inte förrän på tilläggstiden, genom straff! Jawo sätter den iskallt och lyckan var gjord. (Mamma var inte lika glad, hehe)
 
BÄSTA DJURGÅRDSHELGEN!
 
I morgon ska jag ÄNTLIGEN (med betoning på just äntligen) masa mig i väg till gymmet efter förkylning och knäont, men inte ska det stoppa mig i morgon.

Oktobermånad.

Oktober har inletts och jag har gjort saker. Även fast jag inte har ett jobb i nuläget så fördriver jag tiden på olika sätt.
 
Igår spenderades kvällen på Hovet tillsammans med en del av djurgårdsfamiljen (definitivt fler än 5 000 som tillhör den), vi besegrade Timrå efter förlängning och matchen var fruktansvärt svängig. Åkte efter det hem och höll mig vaken till NHL-premiären för Blackhawks. Hade en liten ceremoni innan då dom lyfte bucklan (återigen) och presenterade laget m.m. Grät då Marcus Krüger fick skrinna in på isen och insåg (även det återigen) hur mycket jag saknar honom. Orkade enbart en period innan ögonen gav upp, då var klockan tre (det positiva med arbetslösheten).
 
I dag har jag spenderat dagen med lite nostalgi och sedan begav jag mig till Norrtälje för marknad. Hade det mysig där i någon timma, med syster och Jossan som kommit hem för en vecka innan hon beger sig till Tyskland igen. Åt sedan hemma hos min syster och snackade innan hemfärd.
 
I morgon ska vi träffas igen, för att gå på marknaden i Rimbo istället. Kommer bli mysigt det.
 
Nu är det bingen som gäller.

RSS 2.0