Årsslut

Året börjar lida mot sitt slut och jag kan ärligt säga att 2013 har varit ett hemskt år. Ett år som inte alls har varit en höjdpunkt i mitt liv.
 
I början av året gick jag fortfarande i skolan, vantrivdes något fruktansvärt och mådde psykiskt dåligt av allt som hade med skolan att göra. Började även året med att dansa knät ur led och skuttade runt på kryckor.
 
Visst fanns det glädjeämnen, jag tog studenten, var på Calvin Harris och hade så sjukt många och bra utgångar. Jag tränade som en tok och det gav resultat.
 
Det tog ett tag för mig att få arslet ur vagnen med att börja med körkortet, men jag började och det närmar sig teoriprov och uppkörning, följt av jobbsökning.
 
Sista månaden av året har varit katastrof, pappa och mamma separerar, vilket betyder att flyttlasset mot Norrtälje går så fort vi får tag i en lägenhet. Känns konstigt att behöva lämna det enda hem jag haft i 19 år. Men det kommer bli bra till slut.
 
Hockeyn har väl gått lite upp och ner, men det spelar egentligen inte så stor roll, det är viktigast att vi tar oss till en kvalserie och är som bäst där och då.
 
Jag har en förhoppning om att 2014 är mitt år, det året då alla mina bekymmer håller sig borta, jag skaffar mig körkort och jobb. Jag och mamma bor i Norrtälje och är lyckliga. Och vem vet? Kanske kommer kärleken också? Jag hoppas  i alla fall att 2014 blir mycket bättre än 2013 och att jag är lycklig och att mina nära och kära mår som allra bäst.
 
Gott Nytt År

Musikhjälpen 2013

I nuläget så är Kodjo, Sarah och Emma inlåsta i en glasbur i Götet. För att alla kvinnor ska ha rätt att överleva sin graviditet. Så oerhört bra initiativ så det finns inte. Har inte kollat lika mycket i år som jag gjort föregående år, men satan vad det är bra. Av just denna anledning vill jag inte stänga av och sova, även fast det är det jag behöver, då jag har körlektion i morgon. Jaja, jag överlever några till minuters tittande.

RSS 2.0