i know it's not your fault, but i'm a locked door.

om cirkus 20 minuter är det derby. min känslor stavas n.e.r.v.o.s.i.t.e.t. jeeeeeflar vad arg blir om råttjävlarna lyckas knipa tre poängarn i dag. heido.


Du är bäst nu men du var bättre förr.

något som gör mig glad. det är daniels musik. alltså adams-ray. jag blir så lycklig när jag hör hans låtar. och älskar texterna i alla. åååh. jag blir så glad. jag har önskat mig skiva i julklapp. orkar inte köpa den själv. ouups. i kväll vet jag inte vad jag ska göra. syster har ju lyckats fixa så att vi bara har 1:an å 2:an på tv:n. lyckat somsagt. heido!

jag har gått för långt, kan inte sluta gå, hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

JAG. ÄR. KLAR. MED. ALLA. JULKLAPPAR.
ja. somsagt.julklappar: CHECK. skönt. nu längtar jag till julafton. kommer ge sister den grymmaste julklappen ever. supernöjd. skolan var onödig. kom dit fem över elva. körde land&stad. slutade runt tolv. handlade julklapp till sister. åkte hem. jag var hemma två igen. ONÖDIGT. säger jag bara. snart ska jag gå upp till min mor&sis.

puss.hej.nyp.i.stjärten.


awesomness!


jag. orkar. inte.

jag borde plugga. eng- prov i morgon. jag är trött. har ont i huvudet. jag orkar bara inte. just nu vill jag ha ett fett långt mysigt jullov. betalade för jullunchen i dag. hoppas att tvåorna lyckas med maten. jag längtar absolut inte till det. bordsplacering. jippie? nej? hoppas man hamna bredvid nån trevlig prick. snart ska jag titta på hockey. tror det var modo-färjestad. det ska väl bli kul? tror jag. nu: böcker. plugg. püss

Santa Baby, So hurry down the chimney tonight.

julen är mysig. riktigt mysig. min bebis till kanin springer runt på golvet. min syster pluggar. vilket jag också borde göra. julmusiken är på och jag vill ha JULAFTON nu. sen vill jag att det ska bli annandagjul. då är det hemmamatch igen.

idag har jag kört skoter. jag är GRYM. kanske inte? men jag ÄLSKAR'T. så underbart och trycka gasen i botten. sen att det var überfint väder gör ju inte saken sämre. jag har haft det mysigt hela helgen. snart ska jag ta fram engelska böckerna och plugga. prov på tisdag. kill me. sen ska jag trampa på crosstrainern när jag tittar på handboll. c u!
  snügg brüd! eller?! :o


you know i'd catch a grenade for you.

jag är ledig idag. lagom skönt. för att inte säga JÄVLIGT skönt. vad har hänt sista tiden. skola.hockey. skola. hockey. så har mina dagar sett ut. tyyyp. jag har blivit kär. nerkärad. i en söt pojke. eller ska jag säga man. han är trots allt tjugibast. fast det kommer aldrig att funka. jag existerar inte i hans värld. höhö. komsikt. eller inte.

senare. den här dagen. då ska jag. till norrtälje. sen till stockholm HOVET. sista matchen innan jul. depressing. väldigt. men nu borde jag plugga. jag har eng-prov. nästa vecka dock. men vafan. puss.


RSS 2.0