Vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi nån gång?

Det är snart september. Vi kan konstatera att sommaren är slut. Och det har varit en bra sommar.
 
Den senaste veckan har jag ägnat mig åt diverse saker. För exakt en vecka sedan spenderade jag dagen ute vid Globenområdet, först lite spektakel under dagen, sedan in till Hovet för att se DIF besegra Liberec, efter det vankades det invigning av Tele2Arena. Hann enbart se Robyn. men hon var grymt bra. Stressade sen vidare till Norrtälje för utgång, en mycket rolig kväll och dag för den delen.
 
Under veckan träffade jag min vän Matilda, hundvakt och fikamys. Sedan har jag bakat och vart hemma, inget gym men en löptur har hunnits med. Förrgår bjöd Oscar hem folk till sig för grillmys, vi blev dock bara fyra stycken, men vi hade det otroligt trevligt ändå.
 
I dag hoppas jag på att jag och bästa systern slår oss ner i en biosalong eller något annat.
 
Vi hörs när vi hörs.
 
 
 
 

Augusti.

Tänk att vid den här tiden för tre år sedan skulle jag påbörja gymnasiet. Nu ska jag istället börja på något som jag aldrig har gjort förut. Arbetslivet. Kan inte påstå att jag har sökt som en tok, jag kollar runt och ska ta tag i det på allvar de närmsta dagarna. Detsamma gäller körkortet.
 
För att komma till något jag verkligen har tagit tag i på allvar; TRÄNINGEN! Har aldrig varit så vältränad som jag är i nuläget och det känns så fruktansvärt skönt. Jag mår så himla bra av det och det är bara ett plus att kroppen kommer på köpet. Så himla härligt.
 
Hockeyn har dragit igång med European Trophy, där Djurgården har inkasserat två vinster mot Tappara och TPS (på straffar). På fredag respektive lördag spelas match tre och fyra i turneringen, båda hemma. Lördagen består även av galej, först på dagen lite aktivitetera med invigningen av Tele2arena, hockey efter det, invigningskonsert och stressa sedan hemåt för utgång med bästa gänget. Kan inte bli bättre
 
Nu måste min tvätt hängas.
 
 

RSS 2.0