älskade mobil!

när jag vandrade min lilla väg hem får bussen kom jag att tänka på en sak: jag skulle aldrig klara mig utan min nuvarande mobil. en xperia x8, absolut inte nån värsting mobil, men man litar på den. jag funderade också på om jag skulle byta tillbaka till min gamla LG, men kom på att den inte hade hälften av grejerna som jag har nu. väldigt töntigt, men sant. min mobil är behövd.

annars har jag börjat skolan och det är väl helt okej. har dock en jeefla massa plugg direkt. suger! ikväll är det fotboll som jag ska glo på och fångarna på fortet NHL-laget (tedenby, loui m.m) mot fotbolls-laget. HEJA NHL! nästa vecka är det h o c k e y ! UNDERBART. back to business now.


förkyld tjej. . .

har gått i skolan i en vecka och jag är redan förkyld. sen att jag har lite prestationsångest är en annan femma. det här året så har jag så mycket att hinna med. saker som jag måste göra och saker som jag vill göra. jag vill få bra betyg och ska försöka skaffa ett körkort, ås det kommer behövas övningskörning och mycket plugga. sen har jag gymmet som jag vill fortsätta med och självklart så kommer hockeyn ta mycket tid. hockeyn är något jag prioriterar högst för tillfället, det kanske jag inte borde, men det gör jag! så ska försöka göra klart plugg så fort som möjligt när vi får grejerna. så ska gräva ner mig i lite historia och företagsekonomi :)

sommaren är alldeles för kort.

idag är sista lovdagen. imorgon är det dags för helvetet igen. schemat ser ganska bra ut ändå, men jag är så himla otaggad på att börja i skolan igen. det här sommarlovet har gått sjukligt fort så ska berätta om det i sin stora helhet.

Till en början var det faktiskt fint väder, jag låg då ofta vid poolen med syster. Ibland hade vi det mysigt med Emil och Danne. Umgicks som oftast med syster, kusiner eller kompisar. När väl mamma och pappa fick semester så packade vi husvagnen och drog iväg.

Första stoppet blev Töreboda, en riktigt söt liten stad. Vi bodde på en camping precis bredvid Göta Kanal och där spenderade vi tiden med promenader och en cykeltur på 4 mil. man var lagom mör efter det.

Efter det så åkte vi till Trollhättan, var helt okej men ganska sunkig camping. Vi stannade dock enbart en natt innan slutdestinationen för våran semester; GÖTEBORG.

Göteborg var underbart, vi gick på Liseberg, åkte paddan-båt och kollade på fotboll; IFK GBG-HBK. Vi hann även med att äta ute och strosa runt i stan. Självklart blev det även lite shopping.

I övrigt så har sommarlovet bestått av DIF-matcher i drivor, tror jag har varit inne på alla hemmamatcher den här sommaren och det har varit både upp och ner. Sen har jag gått på världens bästa konsert, Europe och Takida, hur sjukligt grymt som helst. Ångrar inte en sekund att jag var där. Dom senaste dagarna har vi intagit Hovet för att titta på European Trophy. DIF vann alla matcher och jag kommer längta ihjäl mig till den 1 september.

Nu är iallafall sommaren slut och jag ser faktiskt tillbaka på den med glädje, den har varit underbar, speciellt de senaste dagarna.


en bild på mig och syster ifrån Töreboda!


RSS 2.0