i miss you, i miss your smile.

goddäy! jag har ont i min tunga(?) har dock ingen aning vad jag har gjort XD har precis avslutat en msn-konversation med min fina vän mikaela, jag gillar det skarpt. vi funderar på när vi ska träffas och ha det allmänt mysigt, som alltid. det låter som om det blir, inte helgen som kommer men helgen efter det. hon fyller år på söndag också! :) innan jag slog mig ner vid datorn var jag och pappsen ute och målade vårat staket, dock endast grundfärgen. så det är lite kvar att göra, men när det blir klart kommer det bli jätte vitt och vackert. här i vår kommun så har det blivit sommar, japp, ni hörde rätt, det är runt 25-30 grader i solen och det är helt underbart. har börjat att gå runt med shorts och linnen här hemma, riktigt skönt!  skolan i dag var lugn (börjar bli en vana nu i slutet av nian), på onsdag har vi plojfoto, jag lånar pappas arbetskläder och är bara allmänt cool. sen har vi också balen, som dom flesta längtar till, inte jag, min klänning är ganska låmgt i från klar och läraren är sjuk stup i kvarten. Kul, inte ett dugg.

nu ska jag gå och deppa över att min klänning kanske inte hinner bli klar!

you are the thunder an i am the lightning.

hej alla söta människor. i dag är det faktiskt torsdag och kristihimmelfärd (hoppas att jag stavat rätt m.m) jag är i alla fall ledig och snart så bär det av till norrtälje med mammi och pappi, vi ska käka mat där sen ska vi hem till mormor och morfar och titta på hockeyn. sverige spelar mot tjeckien i hockey vm, hoppas på vinst där såklart. eftersom jag har långledigt har vi försökt planera lite vad vi ska göra. i morgon ska min syster och jag prova lite olika balfrisyrer, lördag hoppas jag på att det blir thuns och på kvällen ska vi på middag hos fam engblom, trevligt trevligt. på söndag ska jag försöka vara med min bästa brud mikaela, hoppas på att båda kan då! har saknat henne massvis så det ska bli myyyycket kul. jag kanske, men bara kanske, slänger in ett inlägg i kväll när jag ligger i husvagnen.


i want you and i need you.

ligger i saccosäcken i vardagsrummet och bloggar, samtidigt tittar jag på grey's anatomy, tycker att det är ett ganska härligt program. mitt huvud värker helvete också, inte kul,inte kul! men det är väl smällar man får ta. i dag har det vart skola, det var väl helt okej. vid tittade på teater som showgruppen hade gjort, den var väl helt okej, den var väl inte den bästa jag har sett men den dög. sen har jag inte gjort så mycket mer, på jumpan hade vi brännboll och jag lyckades sträcka mitt lår/min ljumske. mysigt, kan jag inte påstå. efter skolan blev det norrtälje. handlade mat med syster och carro, när vi var klara sjutsade vi hem carro. har bara legat framför tv:n sen dess och haft somsagt ont i huvudet. men nu ska jag stänga av datorn eller något.

peeeeeaaaceeee oooouuuut!


godis för ögonen!

dom flesta som känner mig vet att jag älskar hockey och har gått och kärat ner mig i det totalt. och jag brukar ofta nämna det i min blogg, det tänker jag också fortsätta med, det är trots allt mitt största intresse just nu. det gör det ju inte sämre heller att hockey killar är dom snyggaste/sötaste killarna i världen. men nu till rubriken, jag har två stycken som jag gillar riktigt mycket, dom är inte bara supersöta utan även helt underbara hockeyspelare.
den som jag gillar absolut mest är helt klart Marcus Krüger, Djurgårdens IF.
 


och den andra är Oliver Ekman-Larsson, Leksands IF (nästa säsong Phoenix Coyotes).



kände bara för att dela med mig av dessa två sötnosar :)

i gave and gave, the best of me, i couldn't give you what you need.

i dag är jag hemma, inte pga sjukdom eller något sånt, nej det är faktiskt så att vi har dagsverket i dag. våran skola samlar varje år in pengar till ett barnhem i Ghana, vilket jag tycker är mycket bra, inte bara för att man får välja på om man vill vara i skolan och ha lektioner, eller vara i skolan och städa m.m eller ännu bättre samla in pengar hemma eller någon annanstans. jag tycker det är bra eftersom att vi hjälper massvis med barn på det här sättet. jag har i allafall valt att vara hemma och fick då stryka och tvätta, även vika tvätten. snacka om att min rygg och mina fötter gör svinont nu, men jag överlever tack vare kära spotify(a). just nu är det demi lovato som spelas, folk anser säkert att hon är jättetöntig, men jag gillar hennes personlighet och hennes musik, jag blir glad av den. nu ska jag fortsätta vara duktig, först ska jag ner med kaninen och hämta posten (om den har kommit? hmm? jaja, vi får se) sen ska jag hänga tvätten (eller så hinner jag det innan jag hämtar posten) och efter allt det så tror jag att jag ska baka nya chokladbollar, åt nyss upp dom som jag bakade i går, hiihii ooouups.

nej men off i go!


i hope you don't see me blush, but i can't help i want you more.

hej alla söta människor.
sitter och diggar if we ever meet again, hur grym som helst. i dag är det måndag och jag har tråkigt. i skolan hade vi bara ett nationellt prov i no, den praktiska delen, får hoppas på att det gick bra. sen har jag inte haft så mycket mer. i morgon är det dagsverket också, härligt, så då är jag hemma och håller på med tvätten och stryker lite m.m. snacka om att det är en lyxig vecka, det var då skola i dag, i morgon är jag som sagt hemma, onsdag går jag i skolan och sen är jag ledig torsdag och fredag, heeeelt underbart! min balklänning håller också på att bli klar, det känns skönt, har även köpt balskor som jag håller på att gå in. dom är übersöta och jag älskar dom.

nej nu kurrar min mage och jag tänker nog ta mig nåt att äta, nåt gott! :)

 jag saknar det, jag saknar dig.

if we ever meet again.

tjolahopp!
sitter inne i datarummet med syster min, vi lyssnar musik och ska göra en riktigt grym skiva som vi kan ha i bilen, coola som vi är. funderar på om jag sen ska gå upp till mina föräldrar och titta på speedway, det är roligt. idag har vi vart inne i norrtälje på "kalas"och sen har vi tittat på bilar. jag, mamma och alex har gått och förälskat oss en  ford ka,såååå söt,cool,underbar. så  vi funtar på om vi ska spara ihop till en sån. den är jätte liten men när man sitter i den känns den jätte stor. vi är helt sålda på den. och pappa har gått och köpt en ny lastbil, den var ganska grym, mycket grym jämfört med den gamla. det var allt för mig den här regniga dagen !

the way you move ain't fair you know.

hej & tjena mittbena!
idag är det onsdag och det var ett tag sen jag blogga, ooooups! haha, men jag har alla anledningar att få slippa blogga några dagar, JAG HAR ETT LIV! eller nåt liknande. jag gör iallafall annat som jag tycker är mer givande. nå, vad har hänt sen jag skrev sist, jo min syster har fått körkort! JAAAAAY! jag är jääääääättestolt över henne, min älskade storasyster har körkort, hon är helt enkelt bäst. nejmen, hon har sagt att hon ska hämta mig i morgon när jag slutar skolan, gr8 (Y) jag har också vart dunderförkyld och är fortfarande förkyld, heeemskt, men kan i alla fall gå i skolan nu.

idag har jag haft nationella prov i fysik, usch så hemskt! men jag tror nog i alla fall att jag kommer ordna ett G, minst i alla fall. jag hoppas på det bästa helt enkelt. sen har vi inte gjort så mycket annat i skolan, inte långt kvar till skolavslutning och sommarlov, längtar ihjäl mig. på fredag är det sthlm med alla andra nior och klassen och nästa vecka går jag bara två dagar, toppen bra det! nej nu ska jag titta på hockey, älskar't, sverige spelar typ träningsmatch/vänskapsmatch mot danmark nu så, tjiiiingeling!


RSS 2.0