skuuuuuulan!

sitter just nu i skolan. skulle egentligen ha info & layout nu men läraren är sjukskriven så. ska sitta kvar i skolan tills halv fem då jag ska bege mig mot mamma och sen blir det hem. peaceeeouuut

i was fine until you walked into my life.

jag sitter här vid min blåa dator och funtar. jag funtar på om jag ska duscha eller lägga mig i ett varmt bad. tror dock att det blir duschen. i morgon är det skola igen. såsom jag har längtat. nejmen faktiskt så tycker jag att skolan är jätte rolig och jag har inte sådär ont i magen som jag hade när jag gick i nian. vi börjar veckan med ett Naturkunskaps prov. alltid roligt.... eller? och vi slutar veckan med. att få loooooooov! lycklig. jag hoppas även på att skolkatalogen kommer i morgon. jag har längtat ihjäl mig! men duschen och sen plugga och sen ensam mamma och sen plugga och sen sova. eller nåt sånt. off i go.

oldpics!

i'm not afraid!

sitter och lyssnar på musik och tittar på tv! i dag har vi firat moi, fick pengar och presentkort. alltid bra!
men jag orkar inte skriva så mycket. bilder kan jag bjuda på! :D


såhär lagom-söt är jag en lördagskväll! puss.

wäääääääääääääyyy!

http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120664301

GISSA VEM SOM SKA LÄGGA ETT BUD?! JO JAG!! :) AJM HAPPIIIE!

legat sövd på akuten, varit död i minuter.

nu hade jag tänkt att det skulle vara dags för en uppdatering.
vad har hänt sen senaste inlägget. jag har gått i skolan. italienska pro, geografi prov, och andra prov + att tema arbetet är klart. äntligen. VÅRAT PARTI VANN PÅ RIKSNIVÅ! stolta liberaldemokrater. sen har jag även fyllt år. och i present fick jag en fungerande mobil. en XPERIA X8. min stora kärlek som jag ska ta väl hand om. nu är det iallafall helg och jag är dööööödstrött! puss

depressed

jag mår inte så överbra just nu, psykist. jag ska lägga mig i ett varmt bad och koppla av. pluggandet är klart och senare ska jag se på tv. men som jag sa. varmt bad nästa så får vi se om jag mår bättre efter det och så kan vi ju hoppas på att nästa inlägg är lite positivare.

jag tog en kula för dig.

och fick en smula tillbaks. för dig ska jag göra det tusen gånger om. jag har givit dig allt och har ingenting kvar. för dig ska jag göra det tusen gånger om.

GUBBEN I LÅDAN - DANIEL ADAMS-RAY, min kärlek.

hur bra är inte den här sköningen. ännu en superunderbar låt. älskar den!


 i dag är det fredag, har varit en bra dag i dag. snart ska jag stänga av elektroniken och sova.

btw. min mobil är död. R.I.P.

i've got the magic in me.

jag är arg.sur.ledsen.besviken. min mobil funkar inte. touch-skärmen reagerar inte på nåt. tack vare den jävla marknaden. kallt. blött och allmänt äckligt. nej. jag är grymt ledsen.

you're amazing just the way you are.

nu ska jag hoppa in i duschen och bränna min kropp med skållhett vatten. JAG FRYSER. håller också på att bli förkyld. jag ogillar det rejält. i morgon är det torsdag och marknad. ska äntligen träffa min fina vän. så underbart. har saknat henne.

förövrigt så går skolan super. och jag har dom galnaste vännerna någonsin. helt awesome. men somsagt. DUSCHEN.

RSS 2.0