l ä n g e s e n.

har förtillfället lov. skönt men det betyder inte att jag får slappa. måste skriva klart den där jävla rapporten som tar livet av mig. och det är precis vad jag gör nu (skriver rapport alltså, inte tar livet av mig). har haft lov i ett par dagar, har hunnit med en tripp till käre hufvudstaden och dit drar jag i morgon med. helt sjukligt vad jag älskar att vara där. ska nong gasa på med rapportskrivandet och sen städa. på fredag träffar jag sötnosarna jotsis och soffelia. skojjigt. då börjar hockey-vm också. sverige spelar dock inte förrän på lördag mot norge!!

 
raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawr. typ.

hey there!

jag har precis tittat på hockey. sverige-tyskland. vinst med 2-1. nu ska jag snart gå och duscha! galet att jag inte har gjort det än. annars har dagen vart bra. alla var typ sjuka kändes det som. i morgon ska jag gå en kortdag i skolan. ett oerhört onödigt inlägg. men wtff. byee.


dumsnut.dummer.dumbom.?

har gått och blivit besatt av hockey igen. precis när jag nästan kommit över förlusten i kvarten. nu är det dock J20 som blivit objektet. var inne två gånger i helgen och nästa helg ska jag in igen.

annars flyter allt på som vanligt. går i skolan och ler. trots att jag inte alltid känner för det. just nu funtar jag på att beställa ett par skor. men jag är fattig. köpte säsongskort i veckan. något jag inte ångrar för en sekund. men det svider att inte ha några pengar.

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. i morgon är det måndag igen och jag har nationellt prov i engelska, den muntliga delen. KILL ME!


ögongodis precis som bror sin!


RSS 2.0