Dag 8 - Bloggfavoriter

Jag läser inte några bloggar regelbundet förutom två.

Den första är Nils Andersson, som bloggar om DIF, hans rehab och det som faller honom i smaken. Rolig är han också!

Den andra är Isabel Boltenstern, så jäkla najs tjej så jag vet inte vad! Hon varvar med att göra videobloggar och i vissa fall skriver hon om hockey. Även hennes vardag där ett ämne i bloggen. Snygg är hon också och verkar vara en rolig prick.

Läser väl ibland Kenzas blogg m.m men följer inte den slaviskt.


Dag 7 - Dåliga vanor.

Jag har väl standard dåliga vanor, typ skjuta upp skolarbete och städning till sista sekunden. Något som de flesta gör skulle jag tro. Sen har jag en dålig vana att riva sönder nagelbanden, sucks big time!


Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande

Jadu! Det skulle vara ganska nice att kunna typ spanska flytande. Visserligen kunde jag ha lärt mig mer om jag inte hade valt italienska till gymnasiet! Italienska är också ett språk som skulle vara nice, har typ glömt bort allt från ettan och tvåan. Sen hade vi en grymt rolig grupp när vi lärde oss italienska, asbra!


Dag 5 - Något jag vill ha.

Jag skulle mer än gärna ha en pojkvän att mysa med dagar som dessa. Någon som man bara kan vara nära. Jag tänker dock inte ta första bästa, här ska det finnas känslor och kännas rätt, för att ta första bästa är inte riktigt min grej.
 
Jag vill även ha vår, så att jag äntligen kan få ha på mig tygskor, skinnjacka och allt annat. Jag vill även ha 14 juni, dagen då jag ska ta studenten, så jäkla underbart. Längtar som ett as!
 
 

Dag 4 - En låt med många minnen.

Så jäkla svår lista det här. Men Jesse McCartney och hans låtar förknippar jag alltid med sommaren och när jag och min syster spenderade sommardagar och kvällar med att lyssna på honom utomhus och hoppa studsmatta. Underbara tider!


Dag 3 - Saker du inte visste om mig.

Det här är en väldigt svår punkt, men...

Jag har inte det största självförtroendet i världen, men jag klarar mig.

När jag misslyckas med något eller presterar sämre än vad jag planerat grämer det mig väldigt lång tid efteråt.

Jag har en enda riktig bästavän, i år firar vi tioårsjubileum.

Jag och min syster kommer mycket bra överens vilket gör att vi nästan gör allt tillsammans.


Dag 2 - Mitt rum.

 
Har nyligen bytt rum då min syster har flytt sin kos och skaffat sig en egen lya. Jag tog då hennes rum som är ca dubbelt så stort som mitt gamla, och tro mig, jag trivs som fisken i vattnet.
 
 
Bilden ovan föreställer halva rummet där min underbara garderob står, på andra sidan är min säng belägen och där är även televisionen min.
 
Denna bild föreställer det bästa med hela rummet, VÄRLDENS skönaste säng! Min ögonsten, pojkvän och själsfrände. (Så blir det när man inte har en verklig pojkvän).
 
Dessa två vackra skapelser hänger över min säng. Den vänstra är helt klart den jag är mest stolt över att ha hängandes hemma på min vägg, min första, största hockeykärlek! Världens finaste Krüger, som jag unnar allt gott här i världen. Jag hoppas att hans NHL-karriär blir lång och framgångsrik, och att han sedan återvänder och klär på sig den där fina tröjan ännu en gång. Den till höger är jag också givetvis mycket stolt över, inte alla som viger sina liv åt en sport och ett lag på samma sätt som jag gör. Inte alla som blir ständiga medlemmar i världens finaste förening.
 
En annan vy över rummet. Helkroppsspegel som verkligen är perfekt när jag vill kolla hur kläderna sitter på kroppen. Även en byrå finns med alla nödvändigheter, ovanpå står bilder på mina nära och kära. Även bilder på mig och min syster med Marcus Allbäck och Tobias Hysén. Mitt ansiktsuttryck går inte att förklara med ord. Haha.
 
En bild över min plugghörna. Egentligen borde jag hata denna plats, men jag diggar den. Stort och rymligt skrivbord samtidigt som det är mysigt och avskilt. Det enda som skulle kunna göra denna hörna bättre är väl en ny skrivbordsstol. Annars är hörnan prima.
 
En liten överblick hur jag bor. Så mycket bättre än förut och så mycker mer plats än innan.
MVH NÖJD TJEJ.
 
 
 
 

Dag 1 - Min favoritserie.

Kan vara  något av det svåraste som finns. Jag antar dock att det är One Tree Hill som kniper första platsen, så många gånger som jag har kollat igenom den serien säsong efter säsong. Gillar även O.C, Gossip Girl, Hart of Dixie m.m. På senare tid har jag även börjat kolla på Beauty and the Beast, sååååååå  bra! Kärlek.

A list.

 
Hade tänkt försöka mig på att fullfölja en lista med början i dag.

Tisdagkväll!

Har kastat ner böckerna på golvet och ligger i sängen redo för John Blund. Har ett stycke prov i morgon och en match mot ett jagande VIK, tre poäng ska stanna i Stockholm!

Matchen i går var sinnessjuk! Underläge 2-5 med mindre än halva matchen kvar! Går upp till 5-5 och vinner på straffar! Sjukligt, skotten (67-21) var ju också en sjuklig siffra. Att bussen blev missad och man kom hem en halvtimme senare än vanligt var det värt! Även fast jag har gått runt som en zombie i skolan i dag! GOD NATT !


Trötter

Skola. Presterat dåligt på ett tal. Samtal med världens bästa vän. Bussfärd till hemmet. Prat med syster. Hamburgare till middag. Friterad banan med glass efter det. Television. Lagat en tröja. Stressat.

Några ord om min dag, är helt slut! I morgon ska jag gå i skolan, äta gott och gå på föreläsning. Efter det ska en recension skrivas.


Eeeey...

Ligger i soffan och måste duscha, segt as fuck! Har idag vart glad tack vare en viss pöjk! 😘 Har också haft matte C, så här kul tyckte jag det var! Bild från min instagram.


RSS 2.0