59 frågor.

1. Hur gammal är du om fem år? 22 påväg mot 23.
2. Vem var den sista du träffade? Om det handlar om en människa så var det mamma, annars var det min kanin.
3. Hur lång är du? Mätte mig för nångra veckor sen och visade hela 163 cm över havet.
4. Vilken var den senaste film du sett? Har sett himla massa filmer de senaste veckorna, tror den sista var Music & Lyrics.
5. Vem ringde du senast? Mamma skulle jag tro.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jaaaa :(((((( till min fina vän Mikaela.
7. Var är dagens planer? Städa upp i köket, lyssna på musik och softa, kolla på Portugal - Spanien (VIVA ESPAÑA)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Gillar att göra båda två, när det är mycket som ska sägas är ringa ett bättre alternativ annars är sms helt OK.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos på helger och semester, annars är de särbo då pappsen jobbar långt från hemmet.
10. När såg du senast din mamma? I morse då hon väckte mig.
11. Vilken ögonfärg har du? Brukar inte lägga märke till mina ögon, men jag tror att de är gröna.
12. När vaknade du idag? Ojoj, i mina ögon försent. Vid 10, klev dock inte upp förrän vid halv tolv.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej, något som aldrig har hänt under mina sjutton nästan arton år på jorden.
14. Vilken är din favoritplats? Har så många favoritplater så kan inte nämna enbart en, men Stockholm och Hovet har sin lilla charm ♥
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkarlokaler och sjukhus, de ger mig hemska vibbar.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I mina drömmar är jag lycklig med världens bästa man och hockeyspelare (i mina ögon) och har en egen familj i Stockholm.  
17. Vad skrämde dig som barn? Som liten var jag oerhört rädd för allting, det har förföljt mig ända upp i tonåren och jag är fortfarande rädd för mycket. Det som skrämmer mig och skrämde mig är döden, att förlora mina nära och kära.
18. Vem fick dig att skratta senast? Alex eller mamma, vi har faktiskt riktigt roligt tillsammans, det är jag ytterst tacksam för.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Mina föräldrar är självklart ägare av dessa, dock inte jag, det är jag för ung för.
20. Har du stationär eller bärbar dator? En svart bärbar Sony Vaio, mycket nöjd med denna, kan jag meddela.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover alltid med någonting på mig, kan vara pyjamas eller en tröja och shorts, men har alltid något på mig.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Mina kuddar som jag sover med är tre till antalet, en att vila huvudet på och två på vardera sida om mitt huvud.
23. Hur många landskap har du bott i? Har bott i ett landskap, ett län, en kommun och en by. I samma hus hela mitt liv, men jag klagar inte för jag gillar det.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, så långt har det aldrig gått, tack och lov.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag tycker att alla dessa har en charm, men skor och strumpor föredrar jag framför barfota. Hatar när mina fötter blir skitiga.
26. Är du social? Jag är en väldigt social person, kanske för social i vissa lägen.
27. Vilken är din favoritglass? Tycker om många olika glassar, B&J är dock gudomligt.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, shoppa och åka till andra sidan av pölen för att avnjuta världens bästa hockey ♥
29. Tycker du om Kinamat? Något av min favoritmat, så svaret är ett definitivt ja.
30. Tycker du om kaffe? Skulle jag fått frågan för nåt år sen hade jag svarat nej, jag har ändrats och det har min syn på kaffe också, det är mumma.
31. Vad dricker du till frukost? Är inte någon direkt frukostmänniska, men brukar bli vatten, te, oboy eller juice till frukostmackan.
32. Sover du på någon särskild sida? Jag är inte säker, men brukar oftast somna på vänsterkinden.
33. Kan du spela poker? Alltså inte bra, men kan väl litegrann i alla fall.
34. Tycker du om att mysa? Kanske något av det bästa som finns, jag gillar det mycket.
35. Är du en beroendemänniska? Ja, har lyckats bli väldigt beroende av hockey (♥♥) hatar uppehåll och dålig uppdatering på difhockey.se
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Faktiskt så gör jag det, när jag var liten gjorde det mig arg att inte ha födelsedagen för sig själv, nu är det inte så stor grej längre.
37. Vill du ha barn? Jag vill utan tvekan ha barn i framtiden, något av det finaste man kan få.  
38. Kan du några andra språk än svenska? I skolan ska man lära sig språk, så jag kan engelska och italienska (dock lite knackigt), har också en liten grund i spanska så några ord/meningar kan jag (una cerveza por favor): Haha, känner mig duktigt. 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Har haft turen att slippa detta även fast jag besökt sjukhus ett par gånger.
40. Föredrar du havet eller en pool? Båda är så bra på sina sätt, så kan verkligen inte sätta något av alternativen framför det andra.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Evenemang och kläder är väldiga stora utgiftsposter i mitt liv.
42. Äger du dyra smycken? Nej, sån lyx har inte jag i mitt liv, men jag är glad ändå.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Lunchen jag lagade till mig själv, spaghettiringar ala Natalie, var inte så gott som jag trodde det skulle vara.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mickis är en väldigt rolig filur, även Alex har sina stunder ♥ Hade jag känt Nils Andersson hade nog han vart med på denna lista.
46. Välj ett ärr på din kropp? Myggbettsärr, operationsärr, vattkoppsärr, har införskaffat mig ett par genom åren.
47. Vad har du för ringsignal? Nån ringring signal, inte det roligaste, men trodde att jag hade Journey, men icke.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Tveksamt, brukar rensa ur kläder som sedan skickas vidare till några bekanta, men nåt plagg ligger säkert nånstans och skräpar.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt rum en tråkig dag, tror jag.
51. Kan du byta olja på bilen? Alltså just nu vet jag hur man kollar oljan men inte hur man byter, ska väl lära mig det också inom en snar framtid.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, det skulle vara duktigt att få det när man inte har körkort, men det ska tas (alltså körkort, inte böter).
53. Vilken var den senaste bok du läste? Körkortsboken eller Motsatsen till kärlek, jag gillar att läsa.
54. Läser du dagstidningen? Nej, vi har ingen lokaltidning och köper aldrig någon, händer att jag går in på internet och läser.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte det heller, köper mig en tidning då och då.
56. Dansar du i bilen? Det är standard att dansa i bilen, annars är det fel på mitt humör den dagen.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Min favoritkanal är NRJ och den som jag lyssnar på allt som oftast.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag har helt ärligt inte en aning, kommer inte ihåg det, det var ett tag sen.
59. När var du i kyrkan senast? När jag var på begravning för något/några år sen.

Midsommaraftonsdröm.

Midsommar anlände med buller och bång, dagen och kvällen skulle avnjutas i goda vänners sällskap. På bilderna ovan kan ni se hur min syster och jag såg ut.
 
 
Vi gick ut på en promenad för att plocka blommor och ormbunkar, allt det använde vi sen till att binda mycket fina kransar, en i var som prydde våra huvuden den kvällen. Ovan är det Lisa och Alexi deras kransar.
 
 
Här är min fina vän och jag i våra kransar, vi blev mycket nöjda med våra skapelser. (Jag vet att min lugg är väldigt lång så att jag inte kan hålla ögonen öppna, men snart är det en helt annan kalufs på den skallen)
 
 
Kubb skulle spelas (hur svennebanan är inte det liksom?) och jag kan nämna att första omgången vann jag och Mickis stort och andra omgången lät vi Alex och Lisa vinna för att det tog så lång tid. Det bevisar alltså vilka som var bäst.
 
 
Då vi inte ordnat någon ordentlig midsommarstång fick Mickis agera sådan, lite dans runt henne blev avklarad.
 
 
Förrätt för denna kväll blev Toastskagen, Alex gillade det.
 
 
Så gjorde även Lisa.
 
 
Mickis instämde i deras utlåtande, jag med för den delen.
 
 
Huvudrätt blev en somrig maträtt, grillspett. Så himla gott det var.
 
 
Efter mycket god mat och dryck satte vi på oss varmare kläder, flyttade oss närmare värmen in i vårt uterum och intog spelandet. Vi hann med att spela Upp till bevis, därav bilden ovan.
 
 
Det sista i matintag blev denna cheesecake som Lisa hade med sig. Under tiden vi avnjöt denna skapelse blev vi nostalgiska (vi var det hela kvällen i och för sig) och lyssnade på en himla massa låtar från barndomen. Mickis begav sig hem runt tolv, vi satte på en film och jag var besviken, inte på dagen/kvällen utan på att draften inte sändes. Visserligen gick inte Pontus i första rundan men ändå, kommer väl upp ett inlägg om denna draft också. Vill bara tacka medverkande för denna midsommar, en förbättrad repris från förra året. Tack och bock.
 
 
 

SWEDISH FUCKING HOUSE MAFIA!!!!!!

Igår spenderade jag hela min morgon med att få tag i biljetter till SHM konserten den 24 november, mission failed.
 
Imorse skulle denna procedur göras om och jävlar vad jag skulle ha de där biljetterna. This time mission accomplished. Jag, Alex och Carro ska på Swedish House Mafia den 23 november och jag är i extas. Helt galet egentligen.
 
Trots all kalabalik på ticnet.se så har vi nu biljetterna i våra händer, är så lycklig. Det kommer ju även bli en tredje pga av allting. Kan nämna att ticnet är kassa som inte fixar sina servrar och grejer när de vet att det är något så här stort som händer. Första och sista gången SHM kommer uppträda i Sverige, NÅGONSIN.
 
Nå, jag har min biljetter och jag är överlycklig, november får anlända.

Sunny.

Har varit ute vid poolen hela morgonen/förmiddagen i ett försök att bättra på brännan. Just nu sitter jag och äter lunch för att sedan göra mig i ordning för lite häng med kusinerna och syster. Vi har bestämt oss för att spela lite minigolf, funny.

En bild på min supersköna och supersnygga tröja jag köpte i fredags.

Sommarläsning och bokmal.



När det är sommar och ledighet och jag får tid till att göra vad jag vill, då läser jag. Jag läser i mängder. Jag plöjer igenom en hel radda med böcker under ett sommarlov. Har t.ex läst sex böcker till antalet redan nu.

Har läst de ovanstående böcker av Katarina Von Bredow ännu en gång och jag har visserliigen läst dom förr men tycker de är bra tonårsböcker. Inte bara hennes böcker ska bli lästa, ska nog införskaffa mig nya godbitar inför soliga dagar vid poolen.

Men just nu så ska jag läsa denna bok:
KÖRKORTSBOKEN.


Update.

Har tänkt uppdatera lite vad som har hänt på senaste tiden, då inläggen inte har vart speciellt roliga. Jag har nu mitt sista sommarlov och ärligt talat har jag mestadels vart hemma. Några ynka dagar har jag njutit av solen, då den inte visat sig så ofta. Jag har läst (mer om det sen) böcker och kollat igenom de två sista säsongerna av One Tree Hill (av dom vi har), även kollat på filmer. Övningskörningen har tagit fart och jag får en känsla av att jag kommer klara av körkortet till slut, övning ger färdighet. Har utvecklat en hemsk saknad och längtan efter hockey att jag börjar längta till augusti. Jag har shoppat, för pengar jag egentligen borde sparat. Träffat folk som ligger varmt om hjärtat och spanat på killar man vet är way out of my leauge.  Har sett mina betyg som jag är fruktansvärt stolt över. Skönt att se att allt slit har varit värt det. I kväll är planerna att förhoppningsvis köra lite bil och kolla på Sveriges match mot Frankrike, även fast Sverige är ute ur EM och matchen är totalt oviktig.

Utanför fönstret är det ganska soligt dock blåsigt, men jag tänker spela lite The Sims 3.
Bildlöst får det bli denna gång.

Vecka 24.

Veckans maträtt: God wok liknande sak som mamma gjorde i dag.
Veckans roligaste: Nils Andersson iklädd en DIF tröja nästa år, ännu en kontraktsskrivning.
Veckans tråkigaste: Att inte vara arton!!!!! Hallå?? SUMMERBURST hade ju vart sommarens höjdpunkt utan tvekan, nu fyller jag år på hösten och fick inte medverka. Swedish House Mafia i November står nu högt upp på listan.
Veckans aktivitet/sport: Fotboll och EM.
Veckans drömkille: Robert Buckley.
Veckans jag-vill-ha: PEEENGAR.
Veckans för ovanlighetens skull: Övningskört tre dagar av sju, inte illa det.
Veckans snygga: Några lokala pojkar.
Veckans tv-serie/film: Systrar i jeans.
Veckans gottigt: Baconchips, muuuumsigt.
Veckans borde ha gjort: Varit mer effektiv.
Veckans plats: Någonstans där solen finns.
Veckans jobbigaste: Saknaden av hockeyn.
Veckans shopping: Jeans, linne, t-shirt och myströja.
Veckans bästa dag: Fredagen eller lördagen.
Veckans klädesplagg: Ny tröja.
Veckans trallvänliga: 50 ways to say goodbye - Train.
Förväntningar inför nästa vecka: Övningsköra ännu mer, ta årets första dopp?, fira midsommar, möjligtvis åka ålandsfärja, vi får väl se helt enkelt.

Marcus Nilson.

Ja, vad ska man egentligen säga om saken? En lagkapten som lämnar när det blir degradering? Eller en lagkapten som inte blir erbjuden ett kontrakt av DIF? Jag vet iallafall inte alls hur det är.

Något jag däremot vet är att jag känner en besvikelse (vilken jag ska rikta den mot är oklart). Det som känns jobbigast är ändå att det pratas om Djurgårdshjärtan, men så fort det finns en chans att slippa den tunga tiden tar man den och flyr sin kos. De enda som visar sig vara riktiga Djurgårdshjärtan är just nu Fimpen och Jimmie.

Marie Hallman skrev ett väldigt bra inlägg på hennes blogg om hela saken och jag håller med henne i stora delar. För visst önskar jag ändå Mackan lycka till i DIF:s farmarlag Modo, för det är just vad Modo börjar se ut som, ett farmarlag till DIF.

2012-06-13



Vet att det är dålig uppdatering här, men njuter av att inte behöva göra ett skit.

Dagens låt: Dansa Pausa - Panetoz
Dagens klädsel: Jeans, linne, stickad tröja, jeansjacka och converse.
Dagens frisyr: Utsläppt och fritt.
Dagens make up: Mascara och eyeliner.
Dagens dricka: Mjölk och cola.
Dagens mat: Våfflor.
Dagens godis: - .
Dagens film: Ingen alls, faktiskt.
Dagens tidning: Norrtelje Tidningen.
Dagens vän: Mikaela Martinsson.
Dagens person: Nils Andersson.
Dagens vill ha: Fint väder.
Dagens saknad: Pengar.
Dagens köp: Inte ett jävla skit.
Dagens bästa: Nisse skrev på för DIF och träffade min vän, även övningskörning.
Dagens sämsta: Kunde gått bättre med körandet.
Dagens internetsida: difhockey.se, mrmadhawk.se, hockeysverige.se m.m.
Dagens beroende: ..
Dagens roligaste: Nisse, Mickis och övningskörning även på denna punkt.

Vecka 23.


Veckans maträtt: Fylld lövbiff.
Veckans roligaste: Sommarlovet som startat.
Veckans tråkigaste: Huvudvärk allt för ofta.
Veckans aktivitet/sport: Fotboll.
Veckans drömkille: Louis Tomlinson.
Veckans jag-vill-ha: Fint väder hela sommaren.
Veckans för ovanlighetens skull: Läst böcker i mängder och vart på Kulturama.
Veckans snygga: En i skolan.
Veckans tv-serie/film: Just friends.
Veckans gottigt: Glass.
Veckans borde ha gjort: Övningskört.
Veckans plats: Altanen i solen.
Veckans jobbigaste: Huvudvärk.
Veckans shopping: Present, bikini, smink och solbrills.
Veckans bästa dag: Torsdagen var ganska mysig.
Veckans klädesplagg: Långklänning.
Veckans trallvänliga: Många trallvänliga nu i sommartider.
Förväntningar inför nästa vecka: ÖVNINGSKÖRA, ha det trevligt med fina vännen.

Tears stream, down your face.


(bilder tagna av min fina vän och av min fina syster)

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you




Skolasvlutning 2012

Min sista skolavslutning tog plats torsdagen som var och ingen är gladare än jag över att sommarlovet har inletts.

På morgonen var det med nöd och näppe jag klev upp och ärligt talat, att göra sig fin kändes enbart jobbigt. Satte på mig en långklänning, ett leende och studsade ner till bussen med vetskapen om att inte behöva sätta sin fot i skolan förrän 22 augusti.

Väl i skolan var jag forever alone från min klass, visserligen var andra tvåan där, men det skulle fika innan aulan och vi efter. För att fördriva tiden tills resterande classmates kom, ritade jag tavlan somrig och umgicks med min lärare. En efter en började sen mina vänner trilla in. Våra steg styrdes mot aulan (mina steg och min kropp höll på att gå rakt in i en jävligt snygg grabb, hann undan dock)

I aulan beskådade jag en gitarrist vars mage man lika gärna kunde tvätta sina kläder på. Beskådade en kille vars uppenbarelse får en att le och se ut som ett fån (VAD HÄNDE HÄR LIKSOM?). Beskådade estetarna som gjorde det de brukar, vara medelmåttiga med undantag från vissa. Själva uppvisningen var helt OK.

Gick tillbaka till klassrummet där det var uppdukat fika till hela klassen, lärare kom in och önskade oss en glad sommar. Matteläraren berättade att vi var den enda klassen och våra lektioner han var glad att gå till. Religionsläraren sa att vi var den mysigaste klassen och en annan lärare sa att hon saknade att undervisa oss. Vi måste helt enkelt vara en förjävlabra klass?

Efter allt fikande skulle all glädje bytas ut mot allvar och betygsnack i ämnet engelska (tvära kast i min skola). I detta ämne har vårterminen vart kaos och efter mitt betygssamtal är jag fortfarande oviss om slutliga betyget men som det lät var det ett betyg vars bokstäver var tre till antalet. Tummar hålls.

När allt detta var slut och klassen skulle försvinna åt olika håll kramades vi och lovade varandra att träffas i sommar igen, jag och tysken som funnits i vår klass i ett år gick på en shoppingrunda.

Avslutet på dagen blev bra, kinamat och friterad banan med glass fick plats i min mage innan hemfärd.

Tack för detta läsår, jag har klarat av två år och nu återstår bara ett till. Nästa år tar jag studenten, något som jag har svårt att förstå. Först ska dock trean avklaras.

NU HAR JAG ETT "POOLPARTY" ATT PLANERA!


S O M M A R L O V !

Hörde jag sommarlov? Javisst gjorde jag det. Och det efterlängtade sommarlovet har anlänt så himla göttttt. Har dock dragit på mig en förkylning men vafan, sommarlov! I detta nu är jag så himla trött så jag ska nog sova tidigt ändå. När alla andra festar sönder. Det är ett program inför EM nu så det ska ses innan sängen väntar.

Jag njuter av att vara ledig tills 22 augusti.


bild från förra sommaren.

.


2012-06-04

Dagens låt: Silhouettes - Aviici.
Dagens klädsel: Jeans, linne och hoodie men även jacka. Sedan min jumpsuit.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens make up: Mascara och eyeliner.
Dagens dricka: Vatten, äppeljuice, cola.
Dagens mat: Cheeseburgare och kyckling med mojs över sig.
Dagens godis: Något tyskt godis.
Dagens film: Life as we know it.7
Dagens tidning: VR.
Dagens vän: Sveddy var snäll och köpte en cheese till mig så.
Dagens person: Jackson Brundage aka James Lucas Scott.
Dagens vill ha: Fint väder.
Dagens saknad: Solen.
Dagens köp: Cheeseburgare.
Dagens bästa: Sluta tidigt.
Dagens sämsta: Regn och kallt och förkylning = DÅLIG DAG!
Dagens internetsida: facebook.com
Dagens beroende: Filt och paraply.
Dagens roligaste: -

Vecka 22.




Veckans maträtt: Kyckling med något mojs över, svingott!
Veckans roligaste: Att kirra MVG i slutbetyg i 4 olika ämnen! Så skönt.!
Veckans tråkigaste: Dåliga vädret som varit de senaste dagarna.
Veckans aktivitet/sport: Fotboooooll, lite hockey också.
Veckans drömkille: Svårt, men en hockeykille.
Veckans jag-vill-ha: Pengar i överflöd
Veckans för ovanlighetens skull: Spelade Need For Speed, askul.
Veckans snygga: Channing Tatum, kroppen är gudomlig.
Veckans tv-serie/film: One Tree Hill eller She's the man
Veckans gottigt: Lakrits.
Veckans borde ha gjort: Övningskört.
Veckans plats: Gränby Centrum.....blev dock inget besök där.
Veckans jobbigaste: Matteprov.
Veckans shopping: Samma som förra veckan, alltså inget.
Veckans bästa dag: Fredag, utan tvekan.
Veckans klädesplagg: Trekvartsärmad tröja med låg rygg.
Veckans trallvänliga: Där jag hänger min hatt - Norlie & KKV.
Förväntningar inför nästa vecka: Njuta av att enbart gå två "skoldagar", övningsköra, gå på konsert, ha skolavslutning och massvis med annat kul.

RSS 2.0