Here I am..

Efter en hel skolvecka är jag trött, Helt slut faktiskt. Fredagarna ska se ut som följer; marknadsföring, svenska, naturkunskap & filosofi. Skoldagens slut: 16.40!!!!!!!!!! I morse var det dock skolfoto också, en alltid lika hemsk uppgift att göra, men gör den ändå.
 
Sen flöt dagen på och jag antar att jag har accepterat hur mitt liv ser ut och att jag inte kan göra något annat än att gilla läget. Stannade kvar och pluggade lite filosofi med Amanda, dels för att undvika regnet och dels för att klara av uppgifterna.
 
Trotsade regnet runt fem och mötte upp mamma, efter diverse inhandlingar har jag nu landat i soffan, hade hoppats på att parabolen skulle funka så att jag kunde få se ÖSK-DIF, men icke!
 
I morgon ska jag träffa två av mina äldsta vänner som jag inte har träffat på år och dar.
 

Dinner is served.

Har ett ganska soft schema denna period, vilket resulterar i att jag är hemma runt tre halv-fyra de flesta dagar och jag älskar det. Mindre kul att lärarna tror att vi är några supermänniskor som orkar med hur mycket som helst. Blööööööh.
 
Imorgon ska jag äntligen. ÄNTLIGEN, till Hovet igen. European Trophy och Brynäs väntar, jag är så exalterad och helt övertaggad. Nu ska jag dock gå och göra i ordning min middag, det vankas kött med lite kantareller + sås. JAG ÄR I DRÖMMARNAS MATVÄRLD.

Matte C

Så här lycklig är jag över att behöva plugga matte c en tisdag, men men. Kom hem för sisådär en halvtimme sen, har hunnit duscha och göra ett par tal i matteboken.
 
Skoldagen har vart som vanligt med undantag från att självaste statsministern var och pratade lite med oss, intressant faktiskt. Köpte gymkort och åt hos mormor innan hemfärd, denna dag med mig bakom ratten och för att inte ha kört på länge blev det fullt godkänt.
 
Men tillbaka till matte innan det är dags att slå sig ner framför televisionen, Hart Of Dixie, kan vara det bästa jag sett på mycket länge!

En lördag i augusti.

Sitter i en soffa ute på landet och kollar på film. Rättare sagt i vår soffa i vårt hus. Dagen har spenderats i Stockholm för att strosa (miss att vi inte visste om att det var triathlon i Gamla Stan). Slutade med att vi åt en god lunch, fick lite småsaker inhandlat och att vi såg en grym kille som spelade munspel, trummor och gitarr + att han sjöng, SAMTIDIGT! Mäkta imponerande.
 
Väl hemma sprang jag till televisionen för match, DIF-HIF! Måste erkänna att jag var negativ till värvningen av Erton Fejzullahu, men han har bevisat att han är en bra spelare och efter de tre målen som gjordes i dag är han en riktig målskytt och nyttig för laget,de tremålen ledde till en vinst med 3-1. Obesegrade i femton omgångar är inte illa.
 
Efter den matchen tog Djurgården hockey över och där blev det inte alls lika positivt som i fotbollen, en förlust mot Pardubice i European Trophy, inte bra inte bra. Ännu en till på torsdag, hemma, mot Brynäs.
 
Har avslutat ett köp på Nelly också, jag är nöööjd! Fick även med mig en stickad tröja från Cubus i dag.
Nu rinner det i väg här känner jag.
 
 

Tröttaste tjejen i stan.

Ligger i min säng och är helt slut. Skulle egentligen vart på bio nu i kväll men verkar som att det inte blir så. Första skoldagen gick väl bra, kommer nog bli ett helt okej år. Ska prova ut studentmössa redan den 4 september!!! Tänk att det är sista året, sinnessjukt.
 
Vet inte riktigt vad jag ville komma fram till med det här inlägget mer än att jag överlevde första skoldagen.
 
charmigt.

Höst i tankarna.

Har inte känt att det har vart sommar överhuvudtaget här i Sverige i år och det känns som att hösten står och knackar på dörren i detta nu. Även fast augusti inte är slut ännu så känns det som att vi redan är inne i september/oktober.
 
Det som har gjort att jag redan är inne i hösten i mina tankar är dels för att jag införskaffat mig ett par höstskor någon gång för två veckor sen och provade jackor från föregående år nyligen. I går vandrade jag och min syster i Stockholm och jag frös när vi gick från Filmstaden Sergel till T-Centralen. Innan dess hade ljuset och luften redan känts som höst.
 
Allting går så fort. Gillar dock höst, fina kläder, mysiga kvällar, hockeysäsong, födelsedag och mycket annat.
 
 
.
En bild från en höst med min mysiga halsduk.
 
 
 
 
 
 

Sängläge.

Har intagit sängläge sen jag insåg att jag har feber, fortfarande eller igen är ju frågan? Och i morgon börjar skolan, får gå dit och sen se om jag orkar vara med på vår aktivitetsdag på torsdag. Är inte jag återställd till normalläge till helgen väntas det ett besök hos farbror doktorn. Har ju trots allt varit sjuk sen vi kom hem från Mallis, vilket är i två veckor. Illa illa.

Skolstart.

På onsdag börjar jag i skolan, det tredje året av totalt tre. Den senaste veckan har jag fått frågan Hur känns det? Senast i går kom det på tal.
 
Och helt ärligt? Det känns förjävligt och hemskt på alla sätt och vis, ser inget positivt med att gå tillbaka dit. Jag hade helst av allt sluppit det här sista året och tanken att hoppa av har slagit mig inte bara en utan ett flertal gånger. What to do? Har inget annat val än att fortsätta överleva och härda ut detta sista år. Det som håller mig över ytan är som gissat; hockeyn.

Truppen.

 
 
I morgon klockan 19.00 har jag intagit en stol på Johanneshovs isstadion för första gången denna säsong. Första matchen i European Trophy och första matchen med det lag som ska husera i Hockey Allsvenskan denna säsong. Ny säsong innebär också nya spelare, är så exalterad inför att se hur bra truppen är utanför pappret.
 
Dessa är dom som ska göra jobbet.
 
Målvakter.
Chet Pickard
Adam Reideborn.
 
Backar.
Timmy Pettersson
Elias Granath
Linus Arnesson
Kim Lennhammer
Philip Holm
Alexander Falk
David Lidström
Erik Gustafsson
Nils Andersson
 
Forwards.
Markus Ljungh
Dustin Johner
Alexander Wennberg
Henrik Eriksson
Michael Holmqvist
Jimmie Ölvestad
Christian Eklund
Ludvig Blomstrand
Fredrik Bremberg
Tim Eriksson
Fredric Weigel
Marcus Sörensen
Pontus Åberg
 
Så vad ska man säga; det ser bra ut, en mix av gammalt och ungt, men det såg bra ut förra säsongen också och det vet vi alla hur det slutade. Who am I talking? Jag är bara en tjej som älskar hockey och har en önskan om att gå upp efter ett år. Den som lever får se, det jag vet är att jag är förväntansfull och ska njuta varenda sekund av sporten som stulit mitt hjärta.
 

Sjukdom.

Ungefär två dygn efter vår ankomst hem till landet lagom igen ådrog jag mig, vad jag trodde, en helt vanlig förkylning. Tji fick jag. Under den senaste veckan har jag haft feber, hosta, huvudvärk, halsont, ont i öronen, ögoninflammation och en tappad röst. YOU NAME IT! (ett under att jag inte drog på mig magsjuka). Nu är jag i alla fall på bättringsvägen, med enbart träningsvärk i tunga (?) och en hes röst. Hoppas att allt ska återställas till normalläge innan torsdag och definitivt innan fredag, då är det äntligen dags för H O C K E Y . Som jag har längtat.

Som ett brev på posten...

Här kommer ett par rader från en tjej som är väldigt förkyld med tillhörande ögoninflammation och som saknar Mallorca väldigt mycket. En vecka sen vi kom hem. Mår som tidigare nämnt inte alltför bra, så ska fokusera på att tillfriskna och sen berätta vad jag har tillbringat dagarna med den senaste tiden.

Delade känslor.

Vilken underbar vecka jag har haft! Mallorca levererade verkligen och jag är så himla nöjd med denna resa. Kom hem i går och i fredags kände jag att det skulle bli skönt, nu vill jag bara tillbaka till värmen och ha det bra igen.
 
Värmen var det inget fel på, vilket resulterade i att vi låg på stranden på dagarna, på kvällarna utforskade vi området runt hotellet och mer.
 
Orkar inte redogöra allt för mycket om resan, men jag vet att jag och min syster har planer på att bege oss tillbaka bara vi två, när jag har tagit studenten. Då med destination Magaluf (vi var i Palma Nova) för att parta galet.
 
Vår vy från hotellet och vår balkong.

RSS 2.0