Tears stream, down your face.

MIN KÄNSLA KAN GÅ OCH TA SIG NÅGONSTANS!

Har haft ett litet sammanbrott nyligen där inkluderas även ett par tårar. Jag tycker inte om det här längre. Vet inte ens hur matchen var, jag är så förtvivlad just nu. För många är det inte en så stor grej, för mig är det allt. Jag mår dåligt när det går dåligt, och bra när det går bra. Men jag är inte som dom där äckliga medgångssupportrarna, vi ska ta oss ur det här och vi kommer ta oss ur det. No doubt about it. Vi har enbart några futtiga poäng upp till en slutspelsplats.

Matchen slutade 1-0, med enbart 1 sekund kvar, 19.59 på klockan. Gör Modo mål. Det förklarar hur surt det känns med den här förlusten. En sekund ifrån en säker enpoängare och med chans till två.

In My Head ♥



I mina tankar så dejtar jag alla de fyra ovanstående. Skulle inte vara helt fel, inte för att jag är en player, och inte för att detta skulle bli någon verklighet men. Drömma får alla göra.


So I smile.

Sitter här i min ensamhet. Om ett tiotal minuter släpps pucken i Örnsköldsvik. DIF har åkt dit för att försöka plocka hem en trepoängare, denna gång med Zabel & Co, jag hoppas innerligt att detta kommer sluta på ett bra sätt. Jag har den där känslan, den där känslan när något ska bli bra. JAG VILL! Men det handlar inte om vad jag vill, utan om grabbarna på isen vill det. Det är dags att vakna upp nu grabbar!!

Skoldagen var som vanligt, med undantag från att jag var nere på min YO-plats, fyllde i papper m.m. Hade också en rolig idrottslektion, tennis! Kände att det tog och hoppas på en ganska mysig träningsvärk, även om det är jobbigt, det är iallafall ett kvitto på att man gjort någon fysisk aktivitet! 

 


W O R K O U T!

Haft en ganska händelserik dag. Började dagen med att få reda på att våran engelskalärare ska sluta och 1 mars ska vi få en ny. Det är väl okej, bara det inte blir strul med våra betyg. För då ska dom få se på fa-an! Hehe. Sen satt jag, Azra och Oscar från våran Shakespeare grupp och gjorde lite på våran pjäs, en version av As You Like It, i Songs in real life format. Den kommer knäcka, de andra i gruppen fick skitgörat. Sen flöt skoldagen på, fick VG på filmkunskapsprov. Helt OK!

Efter skolan hade vi bestämt oss för att pallra oss till gymmet. Det hade tydligen också halva Norrtälje bestämt sig för att göra, så det var fullsmockat med folk. Men vi fick ändå våra rövar i arbete (andra kroppsdelar också förstås). För att inte ha tränat på ett halvår är jag ganska stolt över att springa över 2 km på 17 minuter. Ska snart avnjuta en smoothie och ta tag i lite plugg. Inte för att det är mycket men.

Nu till den stora händelsen för dagen. Dagen som Hardy Nilsson blev kickad anlände, med honom fick även Micke Johansson gå. Visst, det kanske var dags att göra något åt vårt tabelläge och detta kan säkert ge en liten energikick till laget. Nu är det alltså nya tränare i form av Tony Zabel, huvudcoach, Tomas Montén, assisterande och Nichlas Falk, assisterande. Detta kan möjligtvis bli bra, då jag vet att Tony har lyckats riktigt bra med J20-laget de senaste säsongerna. Han kommer även bli tränarpartner nästa säsong med ingen mindre än Challe Berglund, som skrivit på för två säsonger.

Sen är det även ett målvaktsbyte på gång, Tim Sandberg kommer alltså få mer speltid, vilket är bra för honom. Han kommer lånas ut till Mora och DIF får Tyler Plante i utbyte. Hoppas att även detta kan vara en bra injektion i laget. Nu väntas dusch och smoothie.


Things that make me sad or/and angry right now.

/Tabelläget; verkar som att DIF har valt att parkera på kvalplats just förtillfället och vägrar segla uppåt i tabellen/Religionsprovet/Uppmärksamhetskrävande folk/Klåfingriga ungar/Att jag inte träffat min vän sen nyår/Måndagar & tisdagar 8.50-16.40/Dålig mottagning/


Things that make me happy right now



/
Marcus Krügers röst (gud vad jag saknar honom i en DIF-dress just nu)/Pluggfria dagar, hela veckan!/Djurgården/SMS från folk som hjärtat slår lite extra för/Städat rum & nymöblerat/Nya datorn/Fina vädret som var idag/Snö/


My bedroom!











Efter en tripp till IKEA i går så fick jag hem nya grejer till rummet, därför spenderades min helg med att flytta lite möbler hit och lite möbler dit! Städa ordentligt och nu är jag supernöjd, har aldrig haft så här rent och fint i rummet.

det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

Går bananas här hemma. Har ett religionsprov i morgon, jag+religion går verkligen inte ihop. Känner att jag inte riktigt är mig själv. Jag har underpresterat något förskräckligt i skolan och det känns jobbigt. Är i en svacka just nu, men det är bara att fortsätta framåt tills att allt blir bättre.

Slutade i allafall 12.05 i dag, kortdag dvs. I morgon ska jag enbart in till skolan för att göra religionsprovet sen ska jag hem, sova och möjligtvis på bio på kvällen. Bortsett från provet så kommer det vara en kanondag, förhoppningsvis. Det finns dock en risk att jag är under isen i morgon, anledning; det är derby i kväll!

Tabelläget ser förjävligt ut, förlorar vi i dag är det ännu närmre ett missat slutspel. För tillfället känner jag att det spelar ingen roll om vi missar slutspel, bara vi inte hamnar i kvalserie!! DIF spelade mot FBK i tisdags, en av dom sämsta matcherna som jag sett, det börjar tyvärr bli ganska många sådana matcher så man är van vid det. Efter 60 spelade minuter hade DIF tagit ledningen via Jimmie, FBK hade kvitterat till 1-1 och det väntades en förlängning. Just då, kände jag mig ändå lättad över att ha fått minst en poäng och allt annat än det var bara en bonus. Det blev straffar, Wesslan storspelade och spikade igen, Kempe avgjorde! Och bonuspoängen stannade i Stockholm.

Jag hoppas att grabbarna inser att det är en av dom viktigaste matcherna som kommer spelas i kväll och att dom visar hjärta, och sätter dit AJK! Jag vill ha en vinst!

Apropå tabelläget; there's no way but up from here.

Pluggandet kallar



When I am weak I look at you and realize that no one can be as weak as you are.

Den här dagen har varit skit så jag varnar för gnäll och självömkan i detta inlägg, mestadels beroende på att det är skola. Jag mår dåligt. Psykiskt (visserligen har jag spenderat torsdagen och fredagen hemma pga av sjukdom. så lite fysiskt) Jag har kämpat med att försöka plugga i dag då det stundar för ett prov i filmkunskap, religion (inte mitt starkaste ämne) och idrott. Visst har jag läst och grejer, men INGET.FASTNAR. surt som fan. Behöver min vän mer än någonsin och henne har jag inte tid att träffa förrän på lördag. Sen mår jag delvis dåligt då DIF ligger på kvalserieplats, inget ställe man vill vara på någonsin. Men det är bara för grabbarna att gaska upp sig och se till att börja vinna och bli jämna!!! Ska skriva en glad del också.

I går vid elva på förmiddagen satte sig hela familjen i bilen, för en bilfärd på fyra timmar. Destinationen var Leksand och Tegera Arena. Med enbart två stopp på vägen (kollade på bilar och käkade McD) så anlände vi till arenan innan fyra. Jag kan erkänna att jag kände mig malplacerad, en djurgårdare på Leksand-Sundsvall kändes ganska konstigt! Men älskar man hockey så gör man. Kan också säga att platserna var G R Y M M A! Vi satt på första raden, bakom Leksands spelarbås, många fräschingar där (Filip Forsberg? Dah!) Efter matchen åkte vi hem igen. Åtta timmar i bil, tur och retur. Värt det även fast Leksand förlorade med 3-4 efter OT. (Bilder kommer när jag orkar med det)

Kollade klart säsong tre av O.C i dag också! Cam Gigandet som spelar Kevin Volchok. D R E G G L A R! Satan vilken kropp mänskan har! Sen ser ju inte det andra så pjåkigt ut heller. Nu måste jag dyka ner i plugg. Älskar skolan just nu.


Tillåt mig svimma!


17-18 Januari

Summering av gårdagen och dagen.

I går

* Sov oerhört lääänge (För mig som bor på landet är det en lyx att sova till 9 på skoldagar) 

* Skaffade mig ännu fler blåmärken (Ja, jag hade idrott, den här gången var det dock en bandyklubba som träffade min ankel)

* Stressade mig från duschen i skolan, till bilen, till Söderhall, till buss och tunnelbana, allt detta inom loppet av 1,5 timme ungefär (Effektiv tjej, eller vad?)

* Såg Max Friberg!!!! (Enligt mamma så såg jag helt salig ut, hoppsan! :$ så kan det va)

* Se DIF ta hem en välbehövlig trepoängare... (SKITMATCH!)

* Fick även se Wesslan hålla nollan och bli utsedd till matchens lirare! (Resultatet blev förövrigt 3-0)

I dag

* Spenderat hela dagen framför filmer (Har inte varit hemma, och det kanske inte var hela dagen, men 2 utav tre lektioner såg vi på film)

* Mått för täääääääskigt (Dock var det ungefär två timmar mitt på dagen då jag trodde jag höll på att bli magsjuk)

* Fått ett par Aerobics-byxor utav mamma (Jag håller inte på med aerobics och ska inte börja, byxorna hette bara så)

* Vart i himmelriket, en skoaffär (När jag såg alla underbara Converse ville jag gråta, jag ville ha precis alla! Ge mig vår nu)

* Struntat i att plugga (Bad ass som fan!!)

Nu är det soffläge eller sängläge som väntar. JAG.ÄR.TRÖTT.





Sovmorgon!!!

Fick min sovmorgon i alla fall, då min underbara syster kunde skjutsa mig. Så jag gick faktiskt upp fär en kvart sen. HUr skönt som helst. Börjar ju som sagt var halv två, har två lektioner Företagsekonomi och Idrott. Orkar egentligen inte med idrotten, men det är väl bara att slita.

Åker direkt till Hovet efter skolan, DIF-Timrå, hoppas att det blir en stabil insats av grabbarna och en härlig vinst. Man vet ju aldrig. Nu ska jag göra mig i ordning.


Hey baby! I think I want to marry you.

Så himla skönt att sitta hemma nu! Slutar allt som oftast 16.40 på måndagar, men inte i dag. Det är väldigt skönt. Så jag bestämde mig för att kolla på Foppa dokumentären som jag inte har sett än, woupsi! I morgon börjar jag halv två, folk som läser det här tycker säkerligen att det låter som en underbar dag. Inte för mig dock. Har absolut ingen jävla buss som passar så jag kommer få sitta där och ha en av dom tråkigaste stunderna i mitt liv.

På kvällningen är det hockey, kommer få stressa in i duschen efter idrotten då jag slutar tjugo i fem. Men det är bara att gilla läget! Har längtat till den här dagen ända sen JVM började, i morgon är dagen då jag kommer få se Max Friberg i verkliga livet. Så jag hoppas att han är med, annars blir det lite deprimerande.

Den här helgen kommer nog bli ganska rolig, vi insåg att vi inte hade någon match, varken hemma eller borta, så vi föreslog för pappsen att vi skulle åka upp till Leksand och kolla på Leksand- Sundsvall, så det ska vi tillbringa våran lördag med. Kan faktiskt bli skoj, det är hockey liksom!! Såg även att Måns Krüger är utlånad till Sundsvall så! Happyface. Nu väntas det Foppa för hela slanten.


Dött..

Dom senaste dagarna har det varit lite dött på bloggen, har inte direkt någon anledning till varför det har blivit så (kanske för att jag har annat för mig). Så vad har hänt sen sist.

Det har blivit ett besök i huvudstaden och Hovet, givetvis var det hockeyn som kallade. Motståndare denna dag var Frölunda, matchen var en katastrof. Jari Tolsa tacklade först Jimpa så han fick hjärnskakning, det resulterade dock enbart i en tvåa för Tolsa (!?!?!?) Stört. Mackan kastade handskarna och fick 2+10! Härligt att se Mackan stå upp för laget dock. I andra perioden tacklade Tolsa ännu en gång, nu var det D. Tjärnqvist som fick en hjärnskakning, han fick fortfarande bara en tvåa. Mackan blev arg och fick gå av isen. Kul dag! Matchen slutade i alla fall 2-3 efter förlängning, Mario och Otto gjorde DIF:s mål.

Har även varit i skolan och fått reda på att det väntas prov i både Religion och Filmkunskap. FML! Jag har inte ens gått en jävla vecka och jag är redan skoltrött.

Helgen har gått fort och jag har enbart varit hemma och spenderat tid med familjen. Nu i kväll blir det nog bara tv-tittande och sen ska jag försöka ta tag i pluggandet! Det är enbart läsning, men det är så himla tråkigt så jag vet inte vad.


Who do you think you are, who do you think I am?

Nu har skolan börjat igen och jag är redan inne i det. Hittills har det mesta varit bra, fick MVG på filmanalysen (SCORE) och än är det inte alltför jobbigt. I går drog jag nog årets vurpa på idrottslektionen, rakt in i vikväggen med ansiktet före och knäet rakt ner i en planka. Duktigt Natalie. Har enbart lite blåmärken nu.

Igår var det också hyllningen av Stefan Liv, dagen man hissade hans tröja. Som alla vet dog han med sitt hockeylag i en flygolycka i september förra året. Det var en väldigt jobbig dag. Jag slog mig iallafall ned, som så många andra, framför tvn för att se detta. Jag höll mig från gråten med nöd och näppe under talen som Hv71 höll och hans fru (som framfördes av en vän). När dom sedan skulle hissa tröjan och en av Livs söner hjälpte till, då brast det. Vi satt där alla tre och storbölade, det var fint! Samtidigt som det känns så orättvist.

DIF hade match den kvällen, borta i tablettasken, mot Brynäs. Kan ju säga att den inte var alltför rolig. Inför tredje låg vi under med 2-1, Patrick Cehlin hade dock fått känna på nätet för våran del. Men där tog det stopp, det blev en förlust med 3-1 efter att Widing fått pucken av Klubbie. Visst hade vi en himla massa lägen, men det ville sig inte riktigt, och att dom gav bort pucken till Brynäs som ledde till Gävlelagets mål, då kan man inte vinna matcher. Jaja, nu fokuserar vi på morgondagens match. Frölunda hemma och vi ska äntligen få fira våra JVM-hjältar! Det kommer blir grymt.

Nu är det fokus på att plugga som gäller, matte och filmkunskap står på schemat.



Sista lovdagen..

Jag börjar få en sån där obehagskänsla inför skolstart i morgon. Har haft ett underbart lov och har kunnat koppla bort skola och plugg helt och hållet. Nu börjar det dock komma tillbaka till mig hur mycket vi egentligen har att göra, kan inte säga annat än att jag verkligen börjar stressa upp mig. Tur att det är lite hockey både på tv och live den här veckan. Annars vet jag inte hur det skulle gå.

När syster kom hem från jobbet åkte vi iallafall till Täby Centrum, vi var där en timme. Så.. ganska onödigt ändå, men Alex fick med sig saker hem. Väl hemma lyxade jag till det med ansiktsmask och hårinpackning. Nu är det dags för mig att stoppa huvudet i matteboken och göra klart det jag missat pga sjukdom. Efter det kallar sängen. Jobbigt att börja med en långdag i skolan i morgon. Suck.


Get out of my head and fall into my arms instead.

JAG.VILL.INTE.VARA.KÄR
Speciellt inte i nån som man aldrig, någonsin, överhuvudtaget skulle ha den minsta chans på.

Jaja, sånt är livet! Ska snart kolla på O.C och äta lunch. För det är sånt jag gör på sista lovdagen, när syster kommer hem kanske vi ska åka till Täby Centrum. Känner faktiskt att det skulle vara roligt.


Lyckorus genom hela kroppen.

Ska alldeles strax hoppa ner i sängen och sova, måste vända tillbaka dygnet, men var tvungen att skriva ett inlägg nu kände jag. De senaste dagarna har jag varit så lycklig så att det inte går att beskriva, jag har sett älskade Sverige vinna ett JVM-guld, jag har spenderat tid med min familj, jag har varit på Hovet och sett DIF besegra SAIK efter en väldigt jämn match med 3-2. Men det största är självklart guldet.

Under torsdagen var jag rejält nervös, jag gick runt och kunde inte tänka på annat än att Sverige hade en chans att bli historiska den natten. Vid sju var det iallafall DIF:s tur att fatta tag i klubborna, de besökte Växjö och jag hade faktiskt förväntat mig att DIF skulle vinna denna match, men icke, dom var; om jag får säga det själv, usla. Slutsiffrorna skrevs till 3-0 och jag var besviken. Efter det så kollade vi bronsmatchen, Kanada-Finland, segrarna var ganska självklara, Finland hade inget att sätta emot och Kanada vann med 4-0. När det var Sveriges tur var nervositeten olidlig, jag satt som på nålar, jag mådde illa och ville bara att matchen skulle ta slut. De första två perioderna totaldominerade Sverige, men puckfan ville bara inte in, i tredje blev det jämnare, men resultatet efter tre perioder var 0-0 och det vankades förlängning. Där var Sverige också överlägsna ryssarna och efter tio minuters spel ungefär, avgjorde Mika Zibanejad, vår älskade Mika, vilket resulterade i att Sverige gick segrande ur JVM-finalen med 1-0 och vann det efterlängtade guldet. Har nog aldrig känt mig så lycklig som då! Det blev ett hejvilt firande och jag slocknade runt 6 på morgonen. De skulle firas på lördagen i Kungsan, samtidigt som DIF mötte SAIK. Dålig jävla planering av förbundet. Så besviken att behöva missa det. Vi hoppas på ett nytt firande snart som man kan medverka i. Nu måste jag verkligen stänga av, i morgon ska jag upp i god tid! På tisdag är det skola, O R K A R I N T E !


I made it.

Har för en gångs skull det här lovet blivit trött innan tolv nu, så ska snart bädda ner mig i en skön säng. Har spenderat den största delen av eftermiddagen och kvällen hemma hos Josefin. Träffade en hel drös obekanta människor men även annat folk från klassen. Vi hade det väldigt mysigt kvällen igenom. Vi lagade tacos som sedan åts under prat och skratt, det hela avslutades med lite spel. Roligt att träffa Josefin ännu en gång till innan hon återvänder till Tysklandet i ett år till.

Kan nämna lite om matchen i går. Efter två perioder låg Sverige under med 2-0, och jag satt där i soffan och skakade och mådde illa av nervositet. De reducerade genom William Karlsson och kvitterade genom MAX FRIBERG (<3), vilken stjärna! Fick dock öppet mål, så skam om han hade missat. Resultatet blev 2-2 och gick till förlängning och även straffar. Där satte Collberg Sveriges första straff och Max den andra. Den hela det hängde på var Finlands lagkapten Mikael Granlund. Han hade inte turen med sig och tappade pucken innan han fick igenom ett skott. Stackarn! Men jag blev överlycklig, SVERIGE ÄR NU I FINAL MOT RYSSARNA! Jag hoppas så innerligt på ett guld i år, det är dom här grabbarna värda, dom har en sån lagmoral så jag vet inte vad. Finalen spelas i morgon natt klockan 2, jag är bänkad!

Innan det ska jag kanske in till Stockholm med syster på dagen och kolla på bio, sen är det även Växjö-DIF på kvällen, så jag har min dag halvt planerad.


Lazygirl!

Gick nyss upp ur sängen... hehe! Vänt på dygnet? Ohja! Jobbigt? Jaa! Men vaknade faktiskt vid tolv i dag igen så har iallafall varit vaken. Har degat med moder hela dagen och om några timmar är det semifinal i JVM, Sverige-Finland, hoppas såklart på en vinst för Sveriges del. Men man vet ju aldrig. Ska väl sitta här tills dess och dega ännu mer. Kanske spelar lite sims för gamla tiders skull. Är förövrigt nästan klar med finaste vännens julklapp. Den blir grym.


Tell me a lie.

Nyårsafton anlände för två dagar sen, den var heeeelt oplanerade men blev ändå lyckad. Jag och syster bestämde oss för att bjuda hem systrarna Martinsson, tur som vi hade så hade inte dessa brudar något planerat. Vi åt en utsökt trerättersmiddag och spelade sällskapspel. Efter det blev det ut och titta på raketer och frysa fingrarna av sig. Vi gick in när klockan passerat tolv och kollade på Björn Gustafsson innan brudarna begav sig hem vid två. Underbart! Alex och jag ställde klockan på kvart i fyra och sov i en timme ungefär. Klockan fyra var det dags, gruppfinal i JVM, Ryssland- Sverige. Efter två perioder stod det 3-0 till ryssarna. Sverige var det bättre laget i två perioder enligt mig och fick en välförtjänt reducering efter 3 minutersspel. Sen kom även tvåan och 3-3 kom med enbart sekunder kvar, av ingen annan än självaste...........Max Friberg! En ny favorit hos mig. Matchen gick till förlängning och det ledde till att Sverige och Joakim Nordström styrde in segerpucken. 3-4. Härligt, det hela resulterade i att Sverige gick direkt till semifinal. Gick och la mig vid sju igår morse och låg i sängen hela dagen.

I dag blev det ännu mer sova, vaknade tolv. Jotsis hade smsat, på en halvtimme gjorde jag mig klar och en halvtimme efter det var jag hos Jotsis med Amanda och Sofia. Syster hämtade mig och vi åt pizza och fixade på finaste vännens julklapp, blir ganska nöjd. Sitter också och bollar tanken om jag ska iväg på Tacokväll eller inte på onsdag. Jobbigt läge. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag stänga av och läsa i min bok som jag köpte i somras (köpte den inte alls för att det var Globen på den, nej då :$)





Två bilder ifrån nyår!

2 0 1 1

Tänkte dra till med en liten lista om förra året

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det gjorde jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga, då jag oftast inte håller dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte vad jag vet.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, lyckligtvis inte.

5. Vilka länder besökte du? Sverige.....

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Pojkvän? SM-guld skulle också sitta fint.
7. Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Inget jag kan komma på nu.
8. Vad var din största framgång 2011? Jag fick ett bättre självförtroende.
9. Största misstaget? Att lycas ha sönder min dator.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Några smågrejer, inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Oooj, det måste nästan ha vart min Peak Performance jacka, eller SÄSONGSKORTET.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hockey, kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket gjorde mig glad.
14. Vilka fem sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Give Me Everything, Jag kommer, Mitt hjärta blöder, Saknade vänner, det finns för många!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har mått väldigt dåligt, men jag har även mått väldigt bra så, ungefär som tidigare år.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer med mina vänner, rört på mig.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Degat.
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med nära och kära.
19. Blev du kär i år? Jobbigt nog, Ja!
20. Favoritprogram på TV? Hockeykväll, nej jag vet ärligt talat inte.
21. Bästa boken du läste i år? Kommer inte ihåg.
22. Största musikaliska upptäckten? Conor Maynard eller One Direction.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En DIF One Piece!  

25. Något du önskade dig men inte fick? Ja, en visst person.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Gick i skolan, slutade tidigt, hade den sämsta dagen på länge, åt på kinaresturang med mamma, Alex och mormor.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett SM-guld hade varit grymt, hade jag varit tuffare hade allt också varit bättre.  
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Enkel, jeans och tröja varje dag.
29. Vad får dig att må bra? Syster, Djurgården, Mickis. 

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Pontus Åberg, nu på senare dagar är även Max Friberg en kandidat.
31. Vem saknade du? Krüger i en djurgårdsdress, Evelina har även varit saknad, likaså Jotsis.
32. Den bästa nya personen du träffade? Jadu, ingen direkt.
33. Det bästa sommarminnet? Att befinna sig på Stadion är en härlig känsla, även semestern.
34. Det bästa vinterminnet? Derbysegern och att JVM äntligen började.
35. Gjorde du något olagligt? Nej.  
36. Kysste du några? Nej.

37. Vem tillbringade du mest tid med? Det måste nog vara min syster.
38. Vem tillbringade du minst tid med i jämförelse med året innan? Matilda, Lollo, Jennifer.
39. Det allra värsta med året? Skolan har varit tuff.

40. Det absolut bästa med året? Svårt.


RSS 2.0