W O R K O U T!

Haft en ganska händelserik dag. Började dagen med att få reda på att våran engelskalärare ska sluta och 1 mars ska vi få en ny. Det är väl okej, bara det inte blir strul med våra betyg. För då ska dom få se på fa-an! Hehe. Sen satt jag, Azra och Oscar från våran Shakespeare grupp och gjorde lite på våran pjäs, en version av As You Like It, i Songs in real life format. Den kommer knäcka, de andra i gruppen fick skitgörat. Sen flöt skoldagen på, fick VG på filmkunskapsprov. Helt OK!

Efter skolan hade vi bestämt oss för att pallra oss till gymmet. Det hade tydligen också halva Norrtälje bestämt sig för att göra, så det var fullsmockat med folk. Men vi fick ändå våra rövar i arbete (andra kroppsdelar också förstås). För att inte ha tränat på ett halvår är jag ganska stolt över att springa över 2 km på 17 minuter. Ska snart avnjuta en smoothie och ta tag i lite plugg. Inte för att det är mycket men.

Nu till den stora händelsen för dagen. Dagen som Hardy Nilsson blev kickad anlände, med honom fick även Micke Johansson gå. Visst, det kanske var dags att göra något åt vårt tabelläge och detta kan säkert ge en liten energikick till laget. Nu är det alltså nya tränare i form av Tony Zabel, huvudcoach, Tomas Montén, assisterande och Nichlas Falk, assisterande. Detta kan möjligtvis bli bra, då jag vet att Tony har lyckats riktigt bra med J20-laget de senaste säsongerna. Han kommer även bli tränarpartner nästa säsong med ingen mindre än Challe Berglund, som skrivit på för två säsonger.

Sen är det även ett målvaktsbyte på gång, Tim Sandberg kommer alltså få mer speltid, vilket är bra för honom. Han kommer lånas ut till Mora och DIF får Tyler Plante i utbyte. Hoppas att även detta kan vara en bra injektion i laget. Nu väntas dusch och smoothie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0