Speeeak.

Om lite drygt en vecka ligger jag på playan på Mallorca och njuter för fullt. Kan inte längta mer än vad jag gör nu. Övertalade föräldrarna i söndags och på måndagen var det bokat.
 
I dag har jag besök Täby och deras köpcentrum, lite inhandling av nödvändigheter inför resan, bl.a sandaler, strandklänning och shortsdress. Dock glömde jag köpa mjukisar + shorts. Så i morgon måste jag besöka Hollister, efter att jag har besökt Skansen med min fina vän och våra mödrar. Nu ska jag återgå till att äta vindruvor.
 
 
 
 
 

Vecka 28.

Veckans maträtt: Strimlad lövbiff med annat gottigt.
Veckans roligaste: Norlie & KKV m.fl på Grönan var svårslaget.
Veckans tråkigaste: Inte träffat så många vänner.
Veckans aktivitet/sport: Yatzy.
Veckans drömkille: Kim Vadenhag.
Veckans jag-vill-ha: Värme och en pojkvän skulle inte sitta fel.
Veckans för ovanlighetens skull: Varit utan min syster mer än vanligt.
Veckans snygga: En himla massa snygga människor på Skansen/ i Stockholm.
Veckans tv-serie/film: Ja, svårt, men Smurfarna är ganska rolig.
Veckans gottigt: Nybakade bullar.
Veckans borde ha gjort: Umgåtts med fler friendoos.
Veckans plats: Stockholm i mitt hjärta.  
Veckans jobbigaste: Sakna hockeyn så pass mycket som jag gör, Plus att behöva välja mellan hockey och utlandsresa..
Veckans shopping: Skiva, linnen.
Veckans bästa dag: Fredagen var mojsig.
Veckans klädesplagg: Ett virkat linne, jag älskar't.
Veckans trallvänliga: Seek Bromance - Avicii/Tim Berg.
Förväntningar inför nästa vecka: Beställa resa (förhoppningsvis, tummar hålls), fixa en trepoängare mot Peking.

Livet leker.

Livet leker och jag har haft några riktigt bra dagar de senaste dagarna. Måndagen bjöd på mys med min moder, vi begav oss in till Stockholm med planer på att enbart vara inomhus då vädret inte var på topp. Väl inne i Huvudstaden var det varmt och soligt, stegen styrde oss till Fotografiska museet. Det var intressant, men samtidigt är jag inte mycket för konst, dock en rolig grej. Att sen deras bistro hade en underbar utsikt över den vackraste staden gjorde inte det hela sämre. Utanför var det hur varmt som helst, så vi började promenera (såg den finaste bussen i världen), genom Gamla Stan, vid Riksdagshuset och in till T- Centralen, där vi drog en snabb shoppingrunda. Gick vidare till Tekniska och tog bussen hem.
 
Gårdagen bjöd på uthämtning av mitt pass (hua som man såg ut), ett besök på sjukhuset och sen vidare. Destination denna dag var Skansen, blev ett stopp på vägen med matintag. Inne på Skansen var det fullt av snygga pojkar så jag blev nästan helt yr i huvudet, där inne hör jag en bekant låt och visst hade jag hört rätt. NORLIE & KKV VAR DÄR! Jag var så lycklig. Så efter att ha stått upp i två timmar i väntan på Allsång fick jag äntligen se Norlie & KKV och Loreen m.fl. det var så himla bra.Sen att Kim är galet snygg gjorde inte saken sämre. På hemvägen fick jag äntligen tag på Absolute House skivan som har spelats för fullt sen i går kväll.
 
Denna dag bjöd på mycket bra saker, städade och bäddade rent i mitt rum, gjorde rent min sötnos bur. klippte gräset hos grannarna och hemma, övningskörde en lång stund & nu på kvällningen har vi stökat runt i trädgården. I morgon kommer min syster hem efter en vecka i Grekland. Nu börjar jag längta hemskt mycket efter henne. Har varit bra tills nu, då det inte är många timmar kvar tills jag får träffa henne igen. IIIH.
 
Bilder kommer i ett annat inlägg.

En rubrik.

 
 
Klockan har passerat ett vilket gör att söndagen har övergått till måndag och jag ska upp om några timmar. Denna söndag har jag spenderat med min mor och far i Uppsala. Det införskaffades möbler i materialet rotting och jag fick med mig ett par nya converse, ett par sandaler som passade min fot (äntligen, så som jag har letat) och ett par gummistövlar (nu ska det fiskas).
 
I morgon (om några timmar) ska jag bege mig till Huvudstaden och gå, gå, gå tills mina fötter värker. Ska även försöka hitta en eller flera långklänningar/klänningar. Nu väntar dock min säng på mig, off I go.
 
 
 
 

Dagar som har passerat.

I fredags skulle min syster lämna in sin bil på service och pga detta så var vi tvungna att spendera ett par timmar i Norrtälje. Vi hämtade en filt, handlade lunch och gottigt och la oss sedan i parken och lät solens strålar värma våra kroppar. En mycket vacker dag. På kvällningen kom familjen Engblom på besök och vi åt god mat.
 
Dagen efter blev det ett besök till Uppsala och senare spelade jag minigolf mot min syster, jämn kamp dock förlust med 51 slag mot 47.
 
Söndagen bjöd på halvbra väder och vi rensade ogräs för glatta livet, var väldigt mör efter det. På kvällskvisten åkte vi och spelade minigolf för andra kvällen i rad, denna gång med päronen. Blev en andraplats efter pappa, lika många slag som förra rundan. Förloraren bjöd på glass och jag tog en halvliters milkshake, och fick i den mirukalöst nog. Vi kom hem i lagom tid till EM-finalen, där Spanien vann med klara 4-0! Torres fick också näta vilket var pricken över i:et.
 
På måndagen var jag ute hela dagen och bättrade på min bränna, försöka duger i alla fall, senare anlände dock molnen. Hade allmänt mysigt med min syster, på förmiddagen åkte vi till Uppsala så att syster kunde införskaffa en kamera till sin resa.
 
På tisdagskvällen var jag, Alex och mamma inne i Stockholm för att beskåda en match mellan Stockholms Stolthet och IFK Gbg. En tillställning som enbart kunde glädja antingen två av oss eller en av oss. Det var två lyckliga som kom hem med en seger över Götet med 3-2 (Keene x2 och Daja). Blev sjukt imponerad av Tibbling som fick börja från start för första gången. På bilden ser ni hur klacken var jävligt onödiga. Suck.
 
Onsdag och fint väder resulterade i en tripp till Norrtälje och vidare till Spillersboda. Där hade vi en mycket trevlig dag hos mormor och morfar, med ett dopp i havet och brygghäng. Detta ledde dock till att min rygg var lagom bränd när jag skulle sova. Kvällen bjöd på en tripp till Brottby där Alex blev avlämnad och jag fick min första bryta ihop och komma igen stund.
 
(Ser ut som en bitch på bilden, men ville visa mitt halsband jag fick av mor min idag)
Började dagen med en välbehövlig dusch, ner till bussen och in mot Norrtälje. Mötte upp mamma och lunchade med henne, spenderade sen en-två timmar med en bok tills mamma slutade. Gjorde ett pass som ser ut lite hursomhelst. Inhandlade en himla massa smycken på Edblad och bikini-underdelar på H&M. Träffade mormor och morfar. Åt en hamburgare och ska nu inta sovställning. Tacohej!

Ny dag.

En torsdag som inte bjöd på någon sol överhuvudtaget, lite tråkigt men ändå bra, då jag såg att jag bränt axlar/rygg i går. Inte så skönt. Jag sitter i alla fall redo för att åka till Norrtälje, där inne ska jag träffa mamma och sen ska jag gå och göra pass. Så kan familjen förhoppningsvis åka utomlands senare i sommar. Min syster begav sig till Grekland i morse och jag är lite avundsjuk. Nu måste jag rappa på för att hinna med bussen.

Tråkig.

VEM
Vem är i rummet med dig? Min moder.
Vem fick du senaste sms av? Finaste Mickis. 
Vem tänker du på nu? He-he, någon som ständigt är på min hjärna.
Vem pratade du senast i telefon med? Tror det var min far.
Vems hus var du senast i? Mitt egna hem.
Vem önskar du var med dig nu? Mickis.
Vem är din favoritsläkting? Tycker om många av mina släktingar.

VAR
Var är din mobiltelefon? I soffan, bredvid mig.
Var handlar du mest? Mycket varierande.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina Tricot.
Var åkte du senast bil? Hem från Brottby efter att ha lämnat min syster.

VAD
Vad åt du senast? Kakor, yummie.
Vad drack du senast? Vatten.
Vad är det för färg på dina byxor? Ett par svarta jeans. 
Vad är den närmaste saken som är blå? Nagellack skulle jag tro. 
Vad har du på fötterna? Ingenting alls faktiskt.
Vad är din favorit färg? Svår fråga, gillar många färger.
Vilken film såg du senast? Hm? Water For Elephants.
Vad hör du just nu? Sheldon Cooper gnälla över Pennys bilkörning.

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Javisst.
Hånglat på en bio? Nope, har skippat det.
Tyckt att din kusin är het? Haha, nej. Tänker inte på min kusiner på det sättet.
Sovit naken? Jarå.
Kört över hastighetengränsen? Ja, dock av misstag. Inte lätt med övningskörning. 
Målat om ditt rum? Tapetserat för X antal år sedan.
Dansat framför en spegel? Det gör jag ofta.
Fått hicka? Vem har inte det. 
Dumpat någon? Nej.
Stulit pengar från en kompis? Nej, definitivt inte.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nej, det tror jag iallafall inte, eller taxi?
Varit i slagsmål? Haha, nej sånt håller jag inte på med. 
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja, tyvärr har det hänt några gånger i mitt liv.
Hånglat med en främling? Nej.

RSS 2.0