no sir, no i don't wanna be the blame not anymore, it's your turn.

jag lyssnar på paramore, happihappihappi! snacka om att dom är brabättrebäst eller något i den stilen? samtidigt konverserar jag med min fina vän, det gör mig glad. i dag har jag åkt bil (?) det känns som om det är det enda jag har gjort i dag. skumt. i morgon är det fotboll ! yäääääääy, jag längtar lite smått. det här inlägget var gaaaanska onödigt, så jag ska avsluta det. pussboll.!


like a child running scared from a clown.

nu har min fina vän åkt hem. och i morgon åker hon bort. lååångt bort. jag kommer sakna henne, rejält faktiskt. som tur är så kommer jag ha annat att göra medan hon är borta. jag ska in till stadion och titta på djurgården som spelar mot häcken. det ska bli roligt. jag ska övertala min mor att vi verkligen ska se på första ispasset också. hoppashoppashoppas. sen kommer syster hem och annat. jag ska nog stå ut. bilder ska ni få på mig och den fina vännen. puss!




kärlek till dig :*


if i had you. money, fame and fortune never could compete.

jag har ett tråkigt liv. riktigt jävla tråkigt, och i detta nu gillar jag det inte alls. jag längtar tills i morgon för då ska jag vara med min vän. den där fina vännen som jag brukar snacka om. jag blev också deprimerad alldeles nyss. det är bara tjugoen dagar kvar innan helvete börjar. snacka om att min magen gör uppror. jagvillintejagvillintejagvillinte! hoppas att det kommer bli bra till slut och att klassen är bra. men jag antar att det löser sig. det gör det alltid. i dag har jag tittat på oc, hela dagen. nu är tyvärr säsong två slut och jag har inte trean och fyran än, så det måste jag köpa mig. ska även köpa ett par helvetiskt snygga mjukisbyxor. nu ska jag iallafall försöka hitta på något. heidå!


before i fall to fast. kiss me quick. but make it last.

här sitter jag i mina nya älskade skor! helt awesome är dom. dock var dom dyra. inte lika awesome. idag har jag och min mor vart i norrtalje. det var mysigt och jag älskar min mor. det var i norrtalje jag köpte skorna som kommer sitta på mina fötter resten av sommaren! haha. i går var det skansen med fint umgänge. det var super mysigt. jag hade roligt och kameran var uppe ungefär 99% av tiden. men jag orkar inte lägga upp bilder. jag ÄR lat. nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva så. hejhopp!

okej, jag bjuder på en bild. men bara en.


från inget bloggande alls till två inlägg på en dag?!

jag har slagit i huvudet. eller nåt? jag gillade ju inte ens att blogga. hm? kan ha slagit i huvudet, bara lindrigt men.
jag har fått annat att tänka på. jag och min vän. den bästa vännen. Mikaela, vi har snackat via msn och det var helt craaazy. kan bero på att jag och hon blir så när vi pratar. ni skulle bara veta vad vi pratade om. det tänker jag inte ens nämna, för jag är cool som har hemligheter med min fina vän. vi kan säga att hon och jag har saker att göra tillsammans, jag och hon, hon och jag. ville bara nämna att hon är underbar och tillsammans är vi knäppa. mycket knäppa om jag inte får säga att vi är helt galna tillsammmans.

förresten så är det inte långt kvar tills systra min kommer hem. då ska jag fota henne. även om hon är trött. för jag har saknat henne i en hel vecka, så det är hon skyldig mig. sen ska jag krama henne för det har jag inte heller kunnat göra på en heeel vecka och sen så kommer jag inte kunna krama henne nästa vecka heller. så jag får krama henne massvis!

nu måste jag hitta nåt att göra. som jag tycker är kul. det lär bli jobbigt. men jag ska försöka!
peaceopuss.!


vad fan gör jag här?

ja, rubriken föklarar det mesta, jag har ingen aning om vad jag gör på den här bloggen, gillar egentligen inte att blogga. men just nu har jag så tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra. alex är påväg hem från falkenberg, äntligen, dock åker hon i väg till västkusten i morgon bitti igen. roligt, eller nåt? det är tur att jag har mikaela som är den enda jag umgås med. just nu.  jaja, OC spelar jag förfullt och får väl ägna mig åt det. snacka om att det blev lite deppigt härochvar i texten ovanför så därför ska jag ägna mig åt glada saker. jag har köpt en systemkamera, överlycklig. den är min. bara min. sen ska jag till skansen med mor, berra, mahasha i morgon. det är lycka! :D









RSS 2.0