you are amazing.



du är min bästa vän! ♥

starstrucked x1000

ja, jag blev alldeles starstrucked när jag gick en meter ifrån måns krüger. det är illa. jag måste skärpa mig nu!gosh. annars ärlivet ganska bra. lov är ju aldrig fel och imorgon är det stockholm. med bönorna från hälsingland. trevligt trevligt. snart ska jag bege mig in i duschen. fixa naglarna på moder och sen ska jag kolla på no ordinary family. älskar den serien. ♥

jag älskar förövrigt djurgården hockey och mikaela martinsson ♥


when you say nothing at all.


It's amazing how you can speak right to my heart without saying a word, you can light up the dark try as I may I could never explain what I hear when you don't say a thing the smile on your face lets me know that you need me there's a truth in your eyes saying you'll never leave me the touch of your hand says you'll catch me whenever I fall you say it best when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud but when you hold me near you drown out the crowd try as they may they could never define what's been said between your heart and mine you say it best when you say nothing at all you say it best when you say nothing at all

The smile on your face the truth in your eyes the touch of your hand let's me know that you need me you say it best when you say nothing at all you say it best when you say nothing at all

The smile on your face the truth in your eyes the touch of your hand let's me know that you need me you say it best when you say nothing at all you say it best when you say nothing at all



i'm right where i'm supposed to be.

i dag är det torsdag och endast en dag kvar tills vi får sportlov. dagen har gått bra. vi hade först lite matte. sen fek. jag fick VG på mitt prov. skönt. sen så var det italienska. hatar't. jag slutade runt halv tre och åkte hem med tjugo i tre bussen hem. höll på att somna hela bussresan. jag ska snart sätta mig och skriva klart en uppsats. sen ska jag även måla klart mina naglar. hoppas det blir ganska fräscht. satsar på en lila färg (y) pussssssss.


det går upp, det går ner, den som lever få se

JAG HAR BARA EN SAK ATT SÄGA: MIKA ZIBANEJAD!



finns inte ord som kan förklara hur bra han är!

i need you to understand.

fredag. sköna fredag är nu här. dagen har bjudit på en lektion och skridskoåkning med min fin klass. det var verkligen en höjdpunkt på dagen. man trotsade all smärta i fötterna endast för att det var så kul. vi spelade hockey/bandy. kan säga att vi tjejer blev rejält utklassade av grabbsen i klassen. men roligt somsagt. efter det gick jag tillbaka till skolan och väntade på alexandra. sen blev det hemfärd. just nu håller jag på att skriva om mitt förhållande till alkohol, tobak och droger. svenskauppgift. ska nog återgå till det. PUUUSS!


6 ft. of anger.

nu ska jag kolla på, ja vad blir det, min femte film i dag. det blir nya filmen trassel. den är förhoppningsvis ganska rolig. sen MÅSTE jag verkligen plugga. har ju prov i företagsekonomi i morgon. *biterpåfingrarna* snälla gud låt mig få bra betyg. nej, nu ska jag njuta av den sista filmen för i dag.


a list.

SENASTE:
Dryck: Cola! 
Telefonsamtalet: Moder
SMS: Amanda
Sång du lyssnade på: Gryningspyromanen - Daniel Adams- Ray
Gången du grät: jadu. i dag, jag gillar sorgliga filmer. 

HAR DU NÅGONSIN:

Har någon varit otrogen mot dig: nej
Varit kär: x antal gånger 
Förlorat någon speciell person: en bästakompis?  
Varit deprimerad: dessvärre.
Varit så trött att du somnat sittandes: tror jag nog

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: jag vet faktiskt inte. men året är inte över än.
Fått ditt hjärta krossat: Ohja!
Skrattat så att du har börjat gråta: självklart 
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja, det med.
Kysst en kompis: nej.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: de flesta
Hur många barn vill du ha: två, när jag blir äldre. nu trivs jag utan barn x)
Har du några husdjur: Smulle-gulle-bulle! 
Vad gjorde du under din födelsedag: 2010 så gick jag i skolan, hade en stor redovisning och åt kinamat. 2011 har jag inte fyllt år än.
Vilken tid vaknade du idag: runt sju 
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov antagligen
Någonting som du längtar till: värme och hockey  
Senaste gången du träffade din pappa: söndags
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: säkert ett par saker. kan dock inte komma på något nu. 
Vad gör dig irriterad just nu: jobbiga människor som tror dom är nåt + AIKARE.
Vad är ditt namn: Natalie
Stjärntecken: Våg!
Grundskola: Långsjöskolan
Gymnasie: Rodengymnasiet
Högskola: Ingen än  
Hårfärg: Blond med brunt underhår
Längd: 161
Piercings: öronen.

DIN FÖRSTA:
Husdjur: Smulle-gulle-bulle
Förälskelse: hihi..
Alkohol du drack: -

HAR DU NÅGONSIN:

Blivit arresterad: jovisst! NEJ!
Dissat någon: solklart
Krossat någons hjärta: skulle inte förvåna mig.

SVARA ÄRLIGT:

Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: träffar man den rätta så! 
Vad kan du verkligen inte leva utan: familjen, hockey, musik och vänner
Vad vet inte så många om dig: Jag är väldigt osäker och tror inte att jag räcker till ibland


there's a safe around my heart, i don't know how to let you in.

har varit lite tyst här på senaste tiden. jag ligger i allafall hemma nu och är sjuk. riktigt jobbigt. men jag ska iväg till skolan i morgon. jag tittar i allafall på Nick and Norahs infinite playlist. den är väl inte så överdrivet bra men den duger. jag ska snart plugga lite företagsekonomi eftersom att jag har prov i morgon. jag orkar verkligen inte skriva mer i det här inlägget. jag ska klura på vad jag ska skriva härnäst. förkylningspuss


if you don't mean it...

jag är förkyld. mina körtlar är stora som meloner och jag är trött. något som glädjer mig är att sverige vinner hela LG Hockey Games efter vinsten mot Ryssland i dag med 6-2. stroongt. i morgon hoppas jag på att må hyfsat bra. iallafall tillräckligt bra för att åka skoter med kusinerna + syster eller att vara med min fina vän. jag måste även hinna med lite plugg. men det är kvällen till för. jag ska snart drömma mig bort i en värld av snygga hockeyspelare. låter inte helt fel va? allt för mig.

ETT STORT JÄVLA BTW, BTW. MARCUS KRÜGER GJORDE SITT FÖRSTA LANDSLAGSMÅL I DAG. JAG ÄR SÅ GLAD FÖR HANS SKULL. HAN VAR BRA MATCHEN IGENOM OCH BRODIN VAR ÄVEN MED OCH TACKLADE TUFFT HAN VAR ÄVEN ROLIG I PERIODPAUSEN.


you don't know how lovely you are.

har varit hemma hela dagen. insnöad. bigsuck. håller på att bli förkyld också. jag funderar på om jag inte borde klä på mig kläder och inte ha pj's på mig. i kväll är det bara att ta det lugnt som gäller. är ju trots allt insnöad. i går vann sverige btw. 6-1 mot tjeckerna. tjärna gjorde ett mål. superkul. syster kommer snart hem också. nejmen. ointressant inlägg. jag vet. hei -.-

He buys a gun, steals a car, tries to run, but he don't get far

torsdag. ljuvliga torsdag. sköna torsdag. ingen elitseriehockey idag. sadface. dock lanslagspel. LG HOCKEY GAMES. jag vill vara där. möter tjeckerna klockan nitton och trettio. min dag har vart bra. skolan gick fort. har dock förjääfligt jobbigt att komma upp på mornarna. snart ska jag ta upp nk och fek böckerna. prov nästa vecka. sen ska jag bara njuta av att vara hemma. see you. 

erase and rewind, cause i've been changing my mind.

gud så skönt.
jag har gjort klart ett geografi arbete och min italienska läxa för den här veckan. så underbart. i morgon så ska vi ha ett par lektioner på morgonen. efter lunch har vi lugn svenska och sen tema. då blir det film. vet dock inte när jag slutar så jag får se om det blir något masa sig upp till gymmet. förhoppningsvis blir det så. ska även få middag hos mormen och morfen och sen ska jag plugga naturkunskap eftersom jag har prov på måndag. på fredag ska jag nog träffa fridelinus och på söndag ska jag träffa min fina vän miksanela. hon ska även med på hockeyn har vi bestämt. shit! vad roligt! jag skla hoppa in i duschen, natta smulan och kolla på tv nu.
pussar i drivor

 
för dig ska jag göra det tusen gånger om. 

som man bäddar får man ligga.

sitter hemma nu och det var riktigt skönt att gymma. trodde dock att jag skulle dö av utmattning. men jag klarade det och kommer förhoppningsvis träna regelbundet i ett halvår. ska strax gå och hänga tvätten jag tvättade för en stund sen och sen är det mer matte som gäller. i morgon är det tisdag och långdag. tjugo i fem. suck. sista lektionen är bild och jag vet inte vad jag ska göra på den lektionen. men somsagt så har jag lite stuff att hålla på med just nu. puss.


fuckfuckfuck.

bara för att jag har tråkigt.



och för att jag älskar min syster.


she's a good girl who is crazy 'bout elvis.

jag är helt ledig i dag. awesooome. sitter inne på facebook och chattar. med min vän fridelinus. jag saknar henne. ska ta och fråga henne om vi ska hitta på något snart. annars så har jag lovat min syster att gymma med henne och köpa ett gymkort i dag. man bara vill dö. jag kommer inte överleva det här. bussen går runt halv fyra så det är skönt att kunna vara hemma ett tag nu. hej.


happy ending.

ja. nu är jag nöjd. de jag gillade bäst gick vidare till finalen i melodifestivalen. så ja, jag är ganska glad. nu är det film på trean som gäller. sen blir det nog sängen. ha en trevlig kväll allesammans.








ten o'clock postman bring me her letter.

idag är det trevlig-lördag. dagen har bjudit på shopping. i arninge. för att vara specifik. jag har även hämtat ut grejerna från zoovillage. dom var awesome. i arninge blev det ett par skor och ett par shorts. sen var det inte så mycket mer grejer. det blev storhandling av mat och sånt. jag har även kollat på hockey. kul med förlust.... nopp. snart är det melodifestivalen. det ska bli ganska trevligt. nu orkar jag inte skriva mer. puss.

style.

jag ska förändras. dock inte i beteende. i min klädstil. men jag är så förbaskat irriterad. irriterad på folk som förändras till det sämre. var inne på en gammal kompis blogg nyss. BITCH, säger jag bara. folk som förändras kan stoppa upp någonting i röven. fuckyouall. haha. okej lite överdrivet kanske. men jag orkar inte med folk som är dryga, jobbiga och äckliga. för dom ändrar inte bara utseende tackförmigsuckers.

förutom att irritera mig på folk så kollar jag efter kläder. jag har hittat litegrann. väntar dock med att beställa det tills jag har fått det jag beställde i lördags. jag längtar.

08hockey är slut och jag beger mig mot duschen. för att sen däcka i sängen. låter mysigt.

jag vill känna mer, se mer än det jag ser.

patetiska människor det finns. jag sätter mig på en buss. en dragspels-buss. det är typ 5 personer som ska med. men så kommer det en jävel och frågar om han kan sitta bredvids mig. det finns ju förfan en hel buss att sätta sig i?! jag störde mig på typen och sa nej! i helvete att jag inte ska få njuta av min bussresa bara för att nån annan vill sitta på platsen bredvid min. NEJ! jag blev iallafall riktigt irriterad.

nåja. något positivt är att jag fick MVG på mitt fek prov. lovely. jag som var så nervös. jag ska sova tidigt idag. för jag är fortfarande trött. i morgon är det kort dag i skolan och hockey på kvällen. jag ska spana på snygga hockeyspelare. awesome.

poss.


bracefacearn-natalie

'jag ser sprickor i horisonten som ingen ser'

jag är trött. det är tisdag. jag är lycklig. jag har absolut inget plugg. jag har kvar den där mysiga känslan från i går. jag äter kakor. borde duscha. har köpt ny tröja. även nagellack och en ring. jag gillade allt. i morgon är det onsdag. det ska bli en bra dag. jag ska ta tag i mitt liv typ. måste bara säga: gammal musik är underskattad. man kan hitta mycket bra i sin iPod som har legat urladdad.

det här inlägget lär gå till världshistorien. eller inte. puss.

w e c r e a t e o u r o w n t o m o r r o w b y w h a t w e d r e a m t o d a y .


RSS 2.0