dotdotdotdot

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

det är måndag idag. ( tänkte skriva tisdag?! o: ) dagen har gått fort. jag har vart ovanligt glad. sen har jag en jättemysig känsla i magen. skitskumt. jag känner mig....lycklig? nej jag vet faktiskt inte. det känns som om det kommer hända något bra snart. vet ej varför men. tillbaka till ämnet. jag har gått i skolan. åkte med tjugo i fyra bussen hem. hemma har jag pluggat. även mormor är på besök. trevligt. jag smsar med min fina vän. (längesen jag nämnde henne i bloggen. fy skäms) men iallafall. ska övertala henne att hänga med till hovet när syster inte kan. helt awesome det skulle va. det är bara fem hemmamatcher kvar. depressing. jag kommer bli grovt deprimerad när allt är slut.

ska träna lite på min redovisning i samhällskunskap nu. sen blir det att duscha/sova/tv m.m.
pussartillallasnyggingar.

lagomtuffbildbtw.


mitt tidsfördriv.....

...............knåpa med en heltråkig bild. och piffa till den med det bästa i mitt liv

blev faktiskt lite nöjd.

igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför.

wazzup! i dag är de såndär mysig söndag. allt plugg är klart. eller nästan iallafall. jag ska bara städa smulburen och göra mig själv en aning fräsch. i går beställde jag en klocka, t-shirt.jeans och en mössa, så jag längtar tills jag får paketet. allt beställdes från zoovillage. där dom har asnajsiga saker. men somsagt. smulburen ska rengöras. blir möjlitvis ett inlägg senare (punkt)

 
sötabebis

busy girl.

jag sitter med en kopp capuccino och smaskar på systers nybakade bullar. böckerna ligger bredvid mig och det är nog bara att ta tag i det så fort som möjligt. prov i morgon. fattar noll. men det går väl att ändra på förhoppningsvis. i kväll är det handboll också. spännande.

OFF I GO.



GE MIG SOMMAR. NU TACK!

egoboost.

mitt liv är underbart. även fast hockeyn sket sig igår och även fast domaren var dumihuvudet. så älskar jag känslan man får av att vara på hovet. och även fast det är mycket plugg och jag är trött. så gillar jag min skola. och klass. och även om jag inte har en gigantisk vänskapskrets. så älskar jag att umgås med de vänner jag har.

just nu är det musik som gäller (y) sen så har jag ett problem; Handbolls VM eller One Tree Hill !?!? svårt val. blir att zappa lite. men nu börjar det snart. måste stänga av här.
PUUUUSS

we can't, we can't tell the future now.

ligger framför tv;n, asnajs. kollar på halv åtta hos mig.mysigt. sen ska min moder klippa min lugg. den är typ tre meter lång. kanske lite överdrivet men. den är lång hursomhelst. i morgon har jag matteprov. nervöst! men jag hoppas oerhört mycket att jag kan det. har även första italienska lektionen på nästan ett halvår. det ska bli spännande. skrev klart min fördjupning också. hur underbart är inte det. snart ska jag crosstraina lite. SKÖNT!


söta flickor.

i can't live if living is without you

sitter och försöker skriva en jobbig fördjupning. i geografi dessutom. inte mitt starkaste ämne. den ska var senast inlämnad på fredag så jag hinner förhoppningsvis en bit till i dag. skolan fungerar annars toppenbra. gillar't starkt. snart ska jag titta på hockey och handbolls vm. tänkte dock gå på crosstrainern under det. super. sen ska jag svulla, blir plus minus noll då. men tv;n o ch träna nu. sen hoppas vi på att jag gör klar geografin. i'm out.

i wanted you all along.

sitter och laddar inför en HEL eftermiddag/kväll på hovet. först är det sötnos och a-laget som spelar. sen ska vi stanna kvar och titta på J20-laget. UNDERBART. hoppas självklart på vinst i båda matcherna.
förövrigt så har jag gått en vecka i skolan nu. det har väl vart okej. det är mycket som måste göras bara. men nu blir det frullebulle och duschen innan vi beger oss till storstan.!


t u f f t l ä g e

jag är rastlös. orkar inte skriva något. heidå.

danza kuduro

idag är det onsdag. kul. igår var det tisdag. och derby. vinst med 4-1. AAAAAAAWWWWWEEEEESSSSSOOOOOMMMEEE.
imorgon är det torsdag. skola. slutar 14.25. stockholm.hovet.match mot lhc. förhoppningsvis seger. GLAD NATALIE. skolan är seg. jag har slutat sova eftersom dygnet är upp&ner,ner&upp. 
snart ska jag läsa lite i böckerna jag måste läsa. skolarbete, vettu. jag måste skriva bokrecension och annat skit. bl.a. samhällskunskap, geografi, och somsagt bokrecension på engelska. men jag ska fixat. tror dock att min tidning vill läsas först. 

P.S GÅRDAGEN VAR DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV. HITTILLS! 


min kärlek, mitt allt, mitt liv....

...DJURGÅRDEN HOCKEY!



derbyr i morgon förfan! nu krossar vi dom.
hejhopp.
P.S första skoldagen gick super. jag är trött och vill verkligen kunna sova nu. haft problem med det den sista veckan. pusss.


so a take a chance and don't ever look back.

jag har nästan lyckats med att vända tillbaka dygnet. två dagar kvar. sen är det plugg. weeei ...... not. i dag ska jag inte göra ett skit. förutom hockey. dock på tv. inte lika kul. men ändå oerhört kul. eftersom det är 2011 så ska jag börja blogga mer, minst ett inlägg i veckan.

*härskadetvaraenbildsomintefinns.iafintepådenhärdatan*

i can't sleep, i can't think, i just think about the things that you do.

på måndag börjar jag skolan. det är mycket mixade känslor. att träffa klassen säger jag inte nej till. men. plugg. nej. jag klarar mig utan det. på tisdag är det nytt derby. jag längtar till själva matchen. men vill då fan inte att det ska bli slagsmål. då springer jag. eller kanske försöker gå upp i rök? whatevvah. jag älskar hockey <3

just nu är det weise på let's dance. kvällsunderhållning som duger.


RSS 2.0