efterlängtat lov!!

lördag i dag & jag har äntligen sportlov, mycket skönt måste jag säga.
har väl inte så mycket inplanerat för det här lovet, klippa mig ska jag iaf, sen så åker jag nog och shoppar nån dag också.

sista dagen i skolan var riktigt härlig, vi var inte alls många eftersom det var ett par stycken som var och åkte skidor. på svenskan fick vi titta på en film, på so:n tog vi det lugnt & på bilden var det som vanligt, & där är det alltid lugnt. jag kom hem med tidiga bussen och gjorde inte alls så mycket, blev väl lite oth som vanligt :)

den här lördagen ska jag väl bara vara hemma, ska nog alldeles strax gå upp och spela lite wii, känner att jag måste ha lite roligt XD och jag har inte spelat det på vääääldigt länge, så det ska bli funnyfunny!

ha en trevlig lördag!

 


så håll mig hårt, håll mig älskling nu!

ännu en ny dag är nu påväg mot sitt slut & den har faktiskt vart helt okej.
har haft samhälls ekonomi på so:n och sen efter det skulle vi ha no, men johan var hemma i dag med & vi fick håltimme, så ingen no alls den här veckan. på matten fick vi tillbaka matte provet, var två poäng från VG så jag är ganska stolt eftersom det var ett område som jag inte alls förstår så mycket av. sen började vi på genrepet inför nationella proven, det gick ganska bra så nu ska jag fortsätta plugga på det. det blev lunch, tunnbrödsrulle, det var väl gott, i matsalen var det några personer som kastade korv på lollo, "mycket moget"!
när tallrikarna var rena gick vi och hade svenska, vi skulle lyssna på texter & diskutera.
på jumpan fick vi göra vad vi ville, först blev det lite att hänga i ringarna & sen valde jag & några tjejer i klassen att spela fotboll, det blev nog mer skratt än fotboll, men det är alltid kul.
sista lektionen var det spanska, glosor & fylla i något papper.

jag & lollo gick tillsammans ner till station & jag tog bussen till norrtälje. gick då till mummi & sen åkte vi hem till mormor & morfar, mycket trevligt må jag säga! där fick vi god mat & mysigt umgänge. vi mötte upp alex på flygfyren & där handlade vi lite smått. nu är jag hemma efter allt som dagen har bjudit på, blir väl att kolla på lite os, plugga matte & sen lägga mig i sängen.

måste bara säga att jag verkligen älskar Jack's Mannequin! (a)




babyy i'm too lost in you !

så sitter jag här igen, fy skäms på mig.
fast jag har egentligen inte något vettigare för mig, inget att plugga till eller nåt, det känns ganska bra.
i dag har det vart en himla lugn dag! hälften av klassen är typ borta och vi andra får typ... leka? på lektionerna, det enda seriösa idag var att vi hade matte prov, hoppas på att det gick bra!
sista lektionen skulle vi tjejer ha no & då är det ju självklart att läraren är sjuk & vi tvingas vara med när killarna har konsumentkunskap. aja, det var bara att gilla läget, jag & lollo lånade niklas mobil & spelade x) tyvärr tog batteriet slut efter ett tag, duktigt av oss (a).
sen gick jag med lollo ner till stationen, en mycket trevlig stund på dagen :D 
tog bussen hem & har hunnit titta på lite oth, ska nog titta på ett till alldeles strax. 
i morgon är det onsdag & den lär väl också bli ganska lugn. 

snart kommer väl resterande familjemedlemmar hem & vi ska väl äta så jag ska slita mig i från datorn snart.



burrrrrrrrr!

i morse klev jag upp runt 6 för att kunna titta på hockey, sverige-finland & sverige vann, bra det ! (Y)
sen pallrade jag mig ner till bussen i 25 minus grader, bussen var försenad, men kom ändå i tid till skolan.
första lektionen hade jag syslöjd, sydde på min balklänning.
skulle efter det ha no & i no salen var det runt noll grader, så där satt vi med jackor, mössor, vantar & ja, ytterkläder helt enkelt & tittade på film.
eftersom det var så kallt där fick vi sluta tidigare och i gick till engelskan.
på engelskan sitter vi och leker när en lärare kommer in och säger att dom stänger skolan nu för att det är för kallt, självklart blir man ganska glad när man får åka hem, ringer pappa som hämtar upp mig & vi åker hem :)
nu när jag har varit hemma sen klockan tolv så har jag tittat på oth nästan hela dagen, det gillar vi.

bjuder på en vinterbild gör jag också!


börjar om på nytt!

jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen. har funderat på det ganska länge nu men det har liksom inte blivit av.
sitter just nu i mitt rum & lyssnar på mcfly (a) hur underbara är inte dom!!
utanför fönstret vräker snön ner så snart åker väl pappa i väg igen, inte alls roligt.
var ute tidigare idag och hjälpte till att skotta & så åkte jag skidor & det var verkligen iskallt ute. ¨
i morgon är det måndag vilket betyder skola! stor suck på det, tur att vi har lov nästa vecka.

på tisdag har jag matte prov som jag egentligen borde plugga till men jag orkar absolut inte det, känns som jag kan det ganska bra ändå så. den här veckan kommer nog vara ganska lugn ändå så det är bra! (:
kommer nog hälsa på morfar någon dag den här veckan eftersom han är precis hemkommen efter att ha legat på sjukhus i nästan en vecka. hoppas han piggnar till snart :)

men ska nog ta och göra något annat nu, möjligtvis plugga?


RSS 2.0