sjukdom är ju toppen, eller inte!

jaha, då är jag hemma även i dag. halsen är överdrivet äcklig och jag känner mig bara allmänt sjuk. fan vad jag blir irriterad! ska alltid bli sjuk när det ska bli något roligt. för i morgon är det valborg och till en början tänkte jag inte göra ett skit, men sen bestämdes det med lollo,matilda och jennifer att vi skulle käka middag hemma hos jennifer och självklart blir jag sjuk tills dess. hatar det! men hoppas på att blir frisk, men det tror jag inte. tråkigt nog. i dag fyller även min syster hela arton år, hon blir myndig och skit, jag tycker att det är lääääääääskigt. hon får inte bli stor :( haha, jaja, grattis till henne i alla fall. nu ska jag fortsätta titta på kangaroo jack och ett antal andra filmer och krya på mig.


  jag älskar dig ! <3


love me, love me say that you love me, fool me, fool go on and fool me.

ligger nerbäddad i min säng och tittar på film, var tvungen att åka hem från skolan i dag pga att jag mådde piss, halsen är äcklig och jag orkar inte ett skit. har redan druckit upp mitt te så nu är det bara halstabbletter som gäller för min del. jag fick i alla fall med mig matteboken hem, så om jag orkar lite senare ska jag väl göra några tal, som jag mår nu blir det nog inget alls men men. tittar på sex and the city the movie, haha, den är faktiskt ganska rolig, jag gillar den i alla fall. nej nu ska jag ägna mig åt att bli frisk. bye.

grattis också till min mor och till narin, som båda fyller år i dag. Grattis Grattis. :)



hey,soul sister, hey there, mister mister on the radio.

även denna dag har jag tid för lite bloggande, eller egentligen inte men.
det är måndag och det har faktiskt vart ganska fint väder hela dagen, det gillar vi. den här dagen har faktiskt vart ganska grym om jag får bestämma. blev klar med min livdel på balklänningen, det gillar jag massor med mycket. sen har jag byggt lite på min bil, den kommer bli grymmast. på en rast lånade jag och några till ett hopprep och det slutade med att hälften av alla nior(?) typ, hoppade hopprep tillsammans, man kan ju säga att det var en aning roligt. efter skolan begav jag mig av till norrtälje, där träffade jag min syster och vi rushade ner på stan grabbade tag i den första bästa present till mamma, vi betalade och sen åkte vi hem med bussen. sen jag kom hem har jag faktiskt skrivit typ en halv sida på min fina bilduppgift, gick faktiskt hyfsat bra. har också ätit mat, yummie. så här road är jag nu, så nu blir det duschen och sen blir det väl antagligen tv;n eller så kanske jag ska sätta mig och läsa en bok? ja, varför inte?


now my butterflies in my stomach wont stop, stop.

ligger här i min säng och försöker plugga litegrann, det går dåligt, mycket dåligt!
ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg intresserad av att skriva om en konstnär, så det gör det bara ännu mer jobbigt och hemskt.

i dag har jag träffat våra grannar, och bäääbisarna är såå söta, förjävligt söta helt enkelt. jag har alltså dom sötaste grannarna i världen, slådetni! sen har jag, mamma, alex hållit på och stökat runt på tomten och altanen, grymt jobbat av oss XD.

nej, nu måste jag hjälpa min moder med att hänga tvätten, för om jag gör det så får jag beställa lite kläder om en stund, fy vad gr8 (Y)

 
jag älskar dig, utav hela mitt hjärta <3


du är allt jag nånsin drömt om.

i dag är det lördag och det har vart helt underbart väder heeela dagen. mysigt :)
dagen började med att gå upp vid halv tio-tio någonting, för jag, matilda och jennifer hade bestämt att vi skulle bada, och visst badade vi. det var jätte trevligt, och vi fick trots allt ganska mycket motion, och vi ska inte snacka om hur mycket skratt vi fick oss. jag hade i alla fall en supertrevlig dag med dom trevliga människorna.

vid halv två-två tiden ringde jag mor min och då hämtade dom moí. väl hemma blev det mys med kaninan och alex på studsmattan, mat åt vi också och klockan halv fyra, var det dags för hockey, sjätte SM-final matchen och det blev tyvärr den sista ;( djurgården vann inte SM-guldet i år, tråkigt nog gick det till HV, men men. vi kommer igen nästa år.

sitter nu och väntar på att millenium ska börja, det är just nu speedway som rullar på våran tv, det gillas.
men i alla fall, har haft en trevlig dag hela dagen och nu ska jag återgå till tv.




vi är djurgår'n, vi är djurgår'n, super djurgår'n, ifrån stan! <3


det finns en plats dit tanken når när dan är lång och natten svår.

klockan är runt tjugo över tio och jag är riktigt trött.
dagen idag har iaf vart riktigt jävla najs om jag får uttrycka mig så. det började med svenska, det var väl helt lugnt och vi gjorde lite frågor till några texter, sen hade vi so i ungefär 40 minuter innan vi fick gå ner till matsalen och äta, ugnspannkaka, mumma! efter maten bar det av till badhuset, trevligt trevligt,
badade typ i en halvtimme(?)
vi kom tillbaka till bilden och sen slutade vi tjejer, tog bussen hem och här har jag vart hela eftermiddagen/kvällen.

i morgon bär det av upp till rimbo igen för att bada med sötbönorna jennifer och matilda, mys på högnivå.
men i alla fall , dags att stänga av den här elektroniska saken och sova, behöver det ganska mycket kan jag ju säga.

godnatt!


när du har tröttnat, kom ihåg mig då!

tjohej alla små varelser ute i världen.
nu är ännu en dag på väg mot sitt slut och jag kan ju säga att jag är skapligt trött, men så är det ibland.
i dag hade vi då c-delen på nationella proven i matte och kan ju säga att det gick rent ut sagt, åt HELVETE.
hoppas verkligen på att få ett G.

medans jag försöker knåpa ihop några rader här så laddar jag in ny och frän musik på min, ja, suuuuperfräna mobil, weey, bra eller vaddå. i morgon är det fredag och man kan ju inte annat än att gilla det (Y) vi har svenska på morgonen och även lite so, sen jäklar så ska vi bada oss blöta, nejmen, vi har hälsovecka tydligen (?) visste inte om det förrän veckan började men. så vi ska alltså bada, kommer tillbaka till bilden och apropå bilden så måste jag göra min bilduppgift -.- skriva om en konstnär eller nån annan människa känns inte som nån höjdare men, får göra så gott jag kan!

om ungefär en timme börjar SM-final numero 5, jippiejahoo! i går vann djurgår'n och sötnosen avgjorde, man kan ju inte annat än älska't. men i alla fall back to buisness. alltså att försöka skriva bilduppgiften ;/


när du står ensam kvar på tå & ytan inte går & nå, när du träffat botten, kom ihåg mig då!

i dag är det måndag och jag är faktiskt ganska glad!
skoldagen har gått mycket bra och det har bara vart lugna lektioner. jag har kommit ännu en bit på min balklänning (Y) hoppas att jag hinner klart, har också fått reda på vad jag fick för betyg på nationellt prov i engelska.

efter skolan bar det av ner till station och där pratade jag en stund med frida och sen kom bussen.
nu är jag i allafall hemma och det är mycket skönt :) sitter och tittar lite på tv och snart ska jag väl äta lite mat.
sen vid sju är det dags att bänka sig framför tv;n, då är det hockey Djurgården-HV71, hoppas verkligen att djurgår'n tar SM-guldet i år.

aja, allt för mig den här soliga dagen :)


for you i will

hej alla glada och ledsna !
nu är det söndag kväll och jag ska alldeles snart stänga av datorn för att försöka somna något sånär tidigt.
denna helg har jag faktiskt inte gjort så mycket, i lördags var jag in till norrtälje med min mor & far, senare var det hockey som gällde och sen fick vi besök av farmor och farfar.

i dag har jag vart ute ungefär hela dagen, vi har städat lill-bilen, klippt ner en massa buskar/häckar, vårstädat smul-buren och lite annat, grannbebisarna kom upp en sväng och dom är helt underbart söta :)
vi sextiden åkte vi till familjen freij och fikade och firade kusin och faster som fyllde år för lääääänge sen.
åkte efter det besöket hem och tittade wipeout.

i morgon är det måndag och det betyder skola, så nu ska jag stänga av datorn.
Godnatt! :)


if today was your last day.

här sitter jag och är onödig, borde VERKLIGEN plugga, men tror ni att jag ens har öppnat boken? nejdå, jag sitter istället inne på fb och difhockey, tittar även lite på halv åtta hos mig, inte det bästa programmet, men vafan, jag är slö!

skolan i dag gick bra, onsdagar är alltid ganska fullspäckade, så det var även den här onsdagen också.
men skolan är i full gång och jag orkar verkligen inte mer, men har ju inget val. känner att dom nationella proven som är kvar kommer gå åt helvete och jag har inte heller fått veta om jag kommit in på mitt gymnasieval ännu, det hoppas jag dimper ner i brevlådan snarast möjligt.

i morgon är det torsdag och då har jag matte, so, spanska, idrott och elevens val -.- jobbigt, min mor åker även till berlin i morgon och jag är en aning avundsjuk, skulle göra vad som helst för att få åka utomlands, eller iallafall bort från min vardag.

nu ska jag iaf försöka titta igenom lite saker i matten så att jag möjligtvis kan något på nationella iallafall.
OHJUSSTE, I MORGON BÖRJAR FINALSERIEN MELLAN DJURGÅRDEN-HV71, HOPPAS DJURGÅRDEN VINNER SM-GULDET I ÅR, DET ÄR DOM VÄRDA. J A G Ä L S K A R D O M <3


på väg att gå under, men då kom du.

ligger i soffan och tittar på tv, håller på och somnar, är riktigt jäkla trött.
skolan i dag gick bra, först hade jag och louise en idrottslektion för småbarnen, dom var en aning vilda, men det gick bra ändå hoppas jag. dagen flöt på bra och sen efter sista lektionen bar det ner till station för att sen åka hem till mitt kära hem.

om jag orkar ska jag alldeles strax ut och hoppa studsmatta, syster har ont i huvudet så hon kan nog inte följa med mig ut, tråkigt, men jag får väl roa mig själv. sen ska jag väl äta middag och plugga matte, hemskt nog -.- usch så jobbigt.

nej, nu är det tv;n som gäller igen :)

det får bli en väldigt fin bild på mina coola gula skor, bara för att det är vår, riktig vår! <3


don't stop belivin', hold on to that feeling.

nu är jag hemma efter den första dagen i skolan /:
det gick väl bra och väldigt fort, borde egentligen plugga matte, har nationellt prov på fredag -.- ucsh, det kommer gå åt helvete känns det som för tillfället, men jag hoppas på att klara av det.

nu sitter jag och glor på tv, syster min kom hem för en stund sen med ett minneskort som hon så snällt hade gått och köpt åt mig ;) ska fråga henne om hon vill ut och hoppa studsmatta om en stund.

i morgon är det tisdag och jag och min kära vän louise ska ha elevledd lektion i idrott för 1-2;or, hoppas att det går bra, kan ju trots allt höja betyget i idrott och det tackar man ju inte nej till direkt. sen så flyter väl dagen på och vi har några vanliga lektioner ma,so,eng m.m sen så har vi hk, jag, louise och matilda ska då hålla på med tvätten -.- roligt eller inte. 

nej, nu ska ska jag masa mig in till min syster och prata med na' sen blir det väl att gå ut i det underbara vädret, runt 10-15 plusgrader och sol, det är helt enkelt VÅR! snacka om att jag älskar det. jag ska njuuuta, helt enkelt :)


  


just a small town girl, living in lonely world.

i dag är det söndag, vilket betyder att det är skola i morgon, och usch vad jag hatar det, längtar bort från långsjö och hela skiten ! men, får väl stå ut i ca 2 månader till innan det älskade sommarlovet.

i dag har jag varit ute med min syster och hoppat studsmatta, haha, träffade också våra grannar och dom hade tydligen sagt att; " nu är det verkligen vår, tjejerna är ute och hoppar studmatta". det är dock sant, för det känns verkligen som vår. åkte även med syster ut när hon övningskörde, så då blev det in till norrtälje och handla lite.

nu ska jag sätta min älskade nya mobil på laddning och sen titta på mitt favorit program WIPEOUT :)
vi synes och höres! :)


sweetheart!

nu har jag inte skrivit här på länge, dåligt av mig men har helt enkelt inte haft ork eller lust.
men tänkte ändå skriva ett inlägg nu.

mitt påsklov har väl varit helt okej, har bara vilat upp mig. har även vart inne i stockholm på hockey, och det är helt underbart, stämningen, ja allt ! i love it, sen finns det ju några härliga pojkar att titta på i djurgårn, så det är bara att njuta medans man är där (a) hihi.

idag har jag inte gjort så mycket, haft främmande sen så åkte jag med alex & moder till stoppet och hämtade pizza, lyyyyx :D  men snart är det här påsklovet slut och jag känner verkligen inte att jag vill tillbaka till skolan, jag hatar det + att jag är deppig nästan hela tiden nuförtiden och det gör ju inte saken bättre.

men iaf nu ska jag göra något annat, tv;n möjligtvis :)



jag älskar't! <3


RSS 2.0