Shoes...

 
Har länge suktat efter dessa ögonstenar till Converse, men ekonomin för en student är inte alltid den bästa. I ett av paketen under julgranen låg dessa sköningar. Jag älskar dom.
 
P.S Mina föräldrar är i särklass världens bästa, utan tvekan.

HAPPYFACE!!

Det här är jag när jag tänker på vad jag kommer få vara med om den 9 maj! Hockey VM, Globen, Sverige-Kanada!! Och jag är där, SINNES!

Världens bästa föräldrar, CHECK! ✔


Alone time!

Behöver lite tid för mig själv och mitt tänkande! Det är tufft att vara mig ibland........


Don't you worry child.......

see heaven's got a plan for you!


Hata tal och PM!

Sitter och hatar här! Vet att det är ett starkt ord m.m. men fan så jobbigt detta är! Har skrivit klart mitt PM och halva mitt tal, så det är inte allt för mycket kvar men ändå! Back to hating! Hehe..


Winter wonderland.

Utanför fönstret är det alldeles vitt och fint. Negativa är att det är svinkallt och att jag måste sitta inomhus och skriva ett tal, ett PM och lära mig detta tal. FUCK MY LIFE!

Om mindre än två veckor anländer jullovet som ska bestå av pulkaåkning, hockey i mängder (JVM och HA!!!) och allmänt mys med min familj. En och annan utgång ska också hinnas med, jag ska helt enkelt leva (det gör jag inte nu).

 


Hello sickness!

Vilken hemsk helg det här har varit. Inte sovit något natten till i går och fått en hemsk förkylning! Var och jobbade lite under öppet hus och sen var det UF hela dagen. Denna dag har bestått av sjukdom och plugg, så ska den fortsätta också, segt!


RSS 2.0