Träna, plugga, träna, plugga!

Ganska tråkigt att läsa om vad jag gör nuförtiden. Spenderar typ hela mina dagar med att antingen plugga till något jobbigt arbete som vi fått eller så befinner jag mig på gymmet. Föredrar ju definitivt gymmet då. Hehe.
 
Sitter och skriver en uppgift om hur min skoltid har varit, så det är ju faktiskt en ganska rolig uppgift. Tror dock ingen vill läsa alla mina andra grejer som jag måste göra. J A G A V L I D E R!

Tjääääääääänaaaa!

Det är måndag och återigen är det en ny vecka. Jag tar studenten om ungefär sju veckor, det är ju sinnesjukt!
 
Dagen har bjudit på sovmorgon (bästa pappa), marknadsföring och matte C. Däremellan har jag ätit en lunch bestående av kebabpytt. Efter skolan var det meningen att jag skulle boka körlektioner, en feg Natalie resulterade i att det inte blev något med det. Jag rörde mig mot gymmet istället.
 
Övningskörde hem och det gick definitivt inte dåligt, kollade på fotboll när jag väl var hemma. Sååå kul att vara tabelljumbo, N O T!
 
Har skrivit lite skitgrejer som har med skolan att göra och nu ska jag typ sova. P U S S PÅ R U M P A N!

Bästa Viktor Arvidsson!

Ska slå mig ner och kolla på SM-final numero 3! Håller självfallet SAIK som favoriter och hoppas att dom kammar hem hela skiten. Dels för att jag är Djurgårdare och hatar Luleå mer än pesten och dels för att jullarna och Skellefteå är så bra i år. Då kan jag återkoppla till min rubrik.
 
Viktor Arvidsson, vilken spelare! Såg någon match innan JVM där han var mycket duktig, sedan anlände JVM och där var han minst lika duktig, tycker att han är en spelare med grymt spel och speed i sin skridskoåkning. Tummar hålls för Viktor och hans Skellefteå.

Get me started.

Jag vill ta tag i saker. Saker i mitt liv. Jag vill ta körkort och inte vara nervös och rädd. Jag vill klara av
 
 skolan med så bra betyg som jag kan. Jag vill ha klart för mig vad jag ska göra efter studenten. Jag vill skaffa mig ett jobb så att en del av ångesten försvinner.
 
Denna dag har bjudit på regn och en trött Natalie. Helgens bravader har satt sina spår. Hade sovmorgon och tänkte åka till skolan för att plugga, slutade med att jag satt på bussen och valde att gå av en station tidigare, till systers lägenhet. Stupade i två timmar och begav mig till en skoldag. Två lektioner senare var jag fri, en fika med syster och sen gymmade jag.
 
Har också hunnit med att äta middag och skriva på min uppsats. Duschen väntar. Peace oooout!
 
 

Söndag och kväll.

Ligger i sängen. Trött som en gnu men tänkte ta tag i lite plugg. I går drog vi en jäkligt spontan utgång. Bestämde oss för att dra till Mobergs, då var klockan nio och jag satt hemma i soffan iklädd mjukisar och mumsade på godis. Detta stoppade dock inte oss och kvällen blev lyckad, med undantag från ett par blåmärken så hade vi skojigt. Dans och hockeysnack (jag och syrran imponerade stort med våra kunskaper). Avrundade kvällen med att dunsa i säng runt fyra på morgonen.
 
I dag har jag vart mest seg, promenad och donken. Även fotboll och hockey, dessvärre gick fotbollen åt helvete. Positivt att Blackhawks vann över St Louis Blues ändå.

Påsklov.

Ligger i sängen, helt slut i benen och röven. Har påsklov och gör inte alls mycket, tränar och har det mysigt. I morgon ska jag shoppa like a boss i Gränby Centrum. På lördag ska jag nog gå ut och skaka rumpa med min syster, förhoppningsvis. Trött tjej signar ut.....
 

April, april.

Har spenderat dagen hos min mormoro och morfar med god mat och trevligt sällskap. Efter det drog vi till gymmet och tränade lite. Sjukt att efter tre veckors regelbunden träning har min kondition blivit så mycket bättre. Skönt när man ser resultat.
 
Jag har påsklov och det börjar likna vår nu, ska spendera mina dagar på gymmet, med min fina vän och pluggandes. Hade vart så jäkla skönt att få alla måste inom skolan avklarade.
 
 

Dag 10 - En bild på min handstil.

 
Sjukt efter med den här jäkla listan, men jag gör som jag vill! BADASS!

RSS 2.0