Efter.

Har insett att jag legat efter med uppdateringarna om hur HA har börjat m.m. Jag uppdaterade er alla om Almtuna-matchen, men inget mer. Kan då berätta hur det hela gått.

IF Troja/Ljungby - DIF
En match där vi tog ledningen med 1-0 av Johner men inom loppet av mindre än en minut under andra perioden hamnade vi i underläge med 2-1 och i tredje körde vi på men inte hjälpte det. Vår första förlust i Hockey Allsvenskan var ett faktum och det var inte kul.

DIF- Södertälje SK
Ännu en match på plats, introt var fungerande, men fick själv inte se nåt då jumbotronen på vår sida visade enbart halva bilden, tråkigt. Mini-derbyt slutade i vinst för DIF, efter att första perioden var katastrofalt dålig och att PP inte fungerade överhuvudtaget. Vinst blev det i alla fall, resultat, 2-1 efter´mål av Markus Ljungh och efter ett turligt och löst skott av Fimpen.

Mora IK - DIF
Såg enbart liverapportering av denna match så kan inte påstå att jag vet hur spelet såg ut, skotten slutade med stor favör för Mora och tydligen var vi kassa i första perioden, underläge med 2-0, gick dock upp till 2-2 innan periodpaus, Wennberg fick äntligen näta, på artonårsdagen också , och om han var värd det!!!! Han har varit riktigt bra i inledningen. 2-2 gjordes av Otto, älskade Otto. I andra manglade vi och gick upp till en 2-4 ledning och hade den in i tredje, där de reducerade och sen kvitterade. Tillställningen gick till förlängning och straffar, slutade dock med förlust tråkigt nog. En poäng blev det och ligger nu på en sjätteplats.

O H H E R R E G U D ! (Bild lånad av berightback.se)