En trepoängare och en enpoängare.

I måndags var det dags för en match jag fruktat för, nämligen DIF-Leksand! Dels för att min fader håller på just detta bondelag och dels för att dom har ett par stycken vassa killar i laget (Hurtubise, Janohls, Filip Forsberg, De La Rose m.fl.). Att DIF inte tog ledningen var helt ofattbart, när man första hade ett stolpskott och sekunder senare öppet mål, får en kontring på sig och vips, 0-1 i baken. Grabbarna och klacken gav inte upp och det gav resultat, när tre viktiga personer i form av M.Tjärna, Mackan och Jimpa fått känna på nät, avgick vårt älskade DIF med seger. En riktig kämparinsats som jag är riktigt glad över. Tre poäng!

I dag var det dags för match mot Örebro, denna gång var det bortamatch och kan för det första nämna att Örebro borde skämmas över att deras klack och publik på 5000 blir överröstade av en bortklack på 400 personer. Pinsamt, desto roligare för oss djurgårdare. Spelet såg bra ut och det blev match under hela första och andra perioden. Efter dessa låg vi under med 1-0, i tredje spelade vi ut dom t o t a l t ! Kempe gjorde 1-1 men få minuter senare blir det 2-1 innan Honken fick till resultatet efter tre perioder, 2-2! I förlängningen var det DIF-dominans under hela fem minuter. I straffläggningen drog vi dock det kortaste strået, dels för att Örebro hade bra straffar och dels för att deras målvakt var grym.

Nu väntar Timrå hemma på lördag, ett Timrå som toppar kvalserien just nu! Vinst skulle sitta fint.