Åh en sådan härlig dag!

Vaknade upp i morse till solsken precis som jag hade hoppats på. Det var bara en vinst som fattades för att dagen skulle vara fulländad. Vi gjorde i ordning oss och åkte in med hoppfulla tankar. Inget kunde bli sämre just nu.

Det började med mat och butikstittande innan vi intog Hovet och våra platser. Den här matchen skulle faktiskt bli en av dom bästa matcherna på väldigt länge. Visserligen fanns det en oro längs därinne, målskyttet. Detta visade sig inte vara ett problem denna kväll. Slutresultatet blev hela 6-3 till Djurgårdens fördel. Det var galet hur bra dom egentligen spelade i dag. Skulle dom spela så här varje match skulle vi ha SM-guldet säkrat. Nu gör dom inte det och vi är definitivt inte bortskämda med så här mycket mål. Målskyttar blev i alla fall: Jimpa, Honken, Mackan, Mika, Klubbie och Sillen.

Efter matchën begav vi oss hemåt med alla andra glada Djurgårdare, vi hem för att kolla på Melodifestivalen. Fullkomligt älskade Loreens bidrag, så att hon gick till finalen i Globen gjorde mig glad. Är även nöjd över att Dead by April också gick vidare. De var helt klart dom bästa. För en gångs skull.

Nu ska jag läsa lite idrott och sen sova ganska skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0